Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

DEKUI, uz vertinga informacija smile.gif
Atsakyti
[quote=rutagra,2011 06 15, 22:53]
Sveikos, darbštuolytės drinks_cheers.gif
Ot verda čia darbelis - tema keičia temą, o pasikalbėjimams problemėlių visada surandam thumbup.gif .
Ir man iškilo keli klausimiukai ax.gif . Jei pradinukų vertinti simboliais negalima, tai kaip su elektroniniu dienynu blush2.gif ? Nesu dirbusi su juo, tai nelabai man aišku, o mūsų mokykla tipo nuo spalio mėnesio jau turėtų pradėti juo naudotis. Bet mūsų metodinis būrelis jau sukūrė naujas pasiekimų knygeles ir priėmė pradinių klasių vertinimo vieningą sistemą. Kadangi aš tuo metu atostogavau, tai neprisidėjau ax.gif ir atsiųsti į bendrą paštą jos nenoriu. Na, nebent kam labai reiks - tuomet asmeniškai blush2.gif .

Labai norėčiau bent viena akimi žvilgtelt į jūsų knygelę 4u.gif Niekam nerodysiu 4u.gif
Jei rimtai, tai tikrai labai norėčiau pažiūrėt, nes pati nesugalvoju, kaip vertint kitais metais g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 16, 14:02)
Sveikutės 4u.gif
Skubiai prireikė tuščios mokinio asmens bylos. Gal kas turit nuskenuotą g.gif

Ir man praverstų. Pas mus tokios pasenusios, reikia naujesnės. ax.gif
Šiemet ugdymo planuose yra toks naujas dalykas, prie dalykų valandų paskirta : mokymosi poreikiams skirtos valandos. Tai mes padarėm, kad pirmą pusmetį vaikai gilinsis į matematiką, antrą pusmetį - lietuvių kalbą. vaikai dirbs grupėmis. Viena grupė - stipresni, kita - mokymosi sunkumų turintys. Gaunasi, kaip tie moduliai. Vaikui neviršijamas pamokų skaičius per savaitę, o mokytojoms - naudinga, vietoj vienos pamokos gaunasi dvi. Nežinau, ar aškiai papasakojau, bet mes galvojame, kad gausis neblogai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 06 16, 22:55)

Aš prieš kelis metus asmens bylas spausdinau kompiuteriu. Buvau viską susivedusi. Ar tokia tiks?
Atsakyti

O jei ne paslaptis, koleges, koks buvo Jusu siu metu kruvis? Gal galit parasyk kokius burelius vedet?
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 06 17, 09:31)
O jei ne paslaptis, koleges, koks buvo Jusu siu metu kruvis? Gal galit parasyk kokius burelius vedet?

Aš dirbsiu 19 kontaktinių valandų. Būrelių neduodama, nes pas mus formalusis muzikinis lavinimas.
Atsakyti
O gal kas dirbat su dviem jungtinėm klasėm? Gal galit pasakyti, kiek Jus turit vedamų pamokų?
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 06 17, 10:31)

as 21 su treciokais. Burelius apkarpe krize
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 06 16, 22:55)
Šiemet ugdymo planuose yra toks naujas dalykas, prie dalykų valandų paskirta :  mokymosi poreikiams skirtos valandos. Tai mes padarėm, kad pirmą pusmetį vaikai gilinsis į matematiką, antrą pusmetį - lietuvių kalbą. vaikai dirbs grupėmis. Viena grupė - stipresni, kita - mokymosi sunkumų turintys. Gaunasi, kaip tie moduliai. Vaikui neviršijamas pamokų skaičius per savaitę, o mokytojoms - naudinga, vietoj vienos pamokos gaunasi dvi. Nežinau, ar aškiai papasakojau, bet mes galvojame, kad gausis neblogai... smile.gif

Tai jūs imate iš papildomų pamokų. Ar taip supratau?
Atsakyti
[quote=domassss,2011 06 16, 22:55]

Šiemet ugdymo planuose yra toks naujas dalykas, prie dalykų valandų paskirta : mokymosi poreikiams skirtos valandos. Tai mes padarėm, kad pirmą pusmetį vaikai gilinsis į matematiką, antrą pusmetį - lietuvių kalbą. vaikai dirbs grupėmis. Viena grupė - stipresni, kita - mokymosi sunkumų turintys.

Ar teisingai supratau, kad stipriuju ir silpnuju grupes dirbs per ta pacia pamoka, tuo paciu metu, tik uzduotys bus skirtingos?

Kurioms cia klasems sitas valandas pridesite?

o mokytojoms - naudinga, vietoj vienos pamokos gaunasi dvi.

Sitoj vietoj gal galima gauti komentara- kaip tai vietoj vienos pamokos gaunasi dvi?

Is anksto dekoju domassss uz atsakyma, nes labai aktualu tai mums dabar, o Jusu variantas labai sudomino, todel tiek ir klausimu iskilo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 16, 09:55)
Apie modulį aš taip pat nieko nesu girdėjus schmoll.gif

mergaitės, seniau žinojau, kad modulius galima imti trečiokams ir ketvirtokams, bet dabar, kai padarė pradinukams didžiausią leistiną pamokų skaičių 24, tai trečiokams ketvirtokams jau nebegalima modulio vest, belieka antrokai ir trečiokai. Mokykla pati nusprendžia, ar leis mokytojoms vest modulius, ar ne (priklausomai nuo lėšų). Pas mus leidžia, tai naudojamės proga. Mes modulius vesim 2 rūšių - pagilinamuosius (stipresniems) ir išlyginamuosius (silpnesniems). Vienos klasės mokytoja ima lietuvių kalbos modulius, o aš - matematikos. Mat mums duoda kiekvienam moduliui po pusę valandos, tai rašėm programas ir išlyginamajam, ir pagilinamajam moduliams. Antrokės ir trečiokės, prašykit, gal ir jums duos. Labai gerai bus dirbt atskirom grupėm pagal pajėgumą, tiesa, vaikai bus abiejų klasių: ir 2a, ir 2b. Moduliui užtenka 7 vaikų.
Papildyta:
vilsonyte, pernai turėjau 21 pamoką, nė vieno būrelio. Šiemet turėsiu 20 pamokų, bet gausiu 2 būrelius ir modulį.
Dviems jungtinėms klasėms skyrė lyg ir 24 pamokas (tiksliai nepamenu) bei 2 būrelius.
Linius, aš dirbsiu vieną pamoką per savaitę su stipresniais, o kitą savaitę - su silpnesniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 17 birželio 2011 - 14:16
O aš taip atsijungiau nuo mokyklos, kad nebežinau kiek turėjau pamokų doh.gif
Atsakyti