Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(vai2 @ 2011 06 15, 22:40)
dar nežinau biggrin.gif tik galvoju, ar galima jas parsisiųst ax.gif

Galima youtoobe esančias dainas parsisiųsti konvertuoti į MP3. Esu tai dariusi su tokia programa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 15, 20:45)
Galima youtoobe esančias dainas parsisiųsti konvertuoti į MP3. Esu tai dariusi su tokia programa mirksiukas.gif

Kai reikės, tai žinosiu į ką kreiptis biggrin.gif

Aš turbūt turėsiu 4-okus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 15 birželio 2011 - 20:48
QUOTE(vai2 @ 2011 06 15, 22:47)

Visada padėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 06 15, 20:40)
aš irgi turėsiu antrokus, tai bus tik 20 pamokų. Gerai, kad modulį galima imt 2 klasėje.

O kodėl antrokams tik 20 pamokų? Aš turėjau antrokus, man davė 24 pamokas( muzikos ir anglų nevedžiau pati).O modulį kokį galima imt? Pas mus neduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2011 06 15, 22:12)
O kodėl antrokams tik 20 pamokų? Aš turėjau antrokus, man davė            24 pamokas( muzikos ir anglų nevedžiau pati).O modulį kokį galima imt? Pas mus neduoda doh.gif

tai kad priklauso 23 pamokos, atsimeta tikyba ir anglų, lieka dar 1 laisva, tai galima imt modulį. Didžiausias leistinas krūvis antrokui - 24 pamokos. Aš imsiu matematikos pagilinamąjį modulį
Atsakyti
Sveikutės. Na ir prikalbėjote, jau ir nauja tema. O aš darbų turiu tiek, kad ir prisėsti neturiu kada. Pas mus visokiausių veiklos planų kitiems metams sudarymas, dar visokiausių susirinkimų, tai grįžtu vėlai ir nieko nebesinori. Vis ruošiamės tai akreditacijai spalio mėnesį. Kita savaitė taip pat sunki, o jau ir paskutinė, atrodo kad turėtų būti lengviausia. Taigi visoms gerų atostogų, o man dar didelis darbas laukia. verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2011 06 15, 20:47)

Aš turbūt turėsiu 4-okus smile.gif

Aš taip pat turėsiu ketvirtokus, tai draugausime thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 06 15, 22:20)
tai kad priklauso 23 pamokos, atsimeta tikyba ir anglų, lieka dar 1 laisva, tai galima imt modulį. Didžiausias leistinas krūvis antrokui - 24 pamokos. Aš imsiu matematikos pagilinamąjį modulį

O kur apie modulius pradinukam reikia rast paskaityt? Mes nieko nesam girdėję.
Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės drinks_cheers.gif
Ot verda čia darbelis - tema keičia temą, o pasikalbėjimams problemėlių visada surandam thumbup.gif .
Ir man iškilo keli klausimiukai ax.gif . Jei pradinukų vertinti simboliais negalima, tai kaip su elektroniniu dienynu blush2.gif ? Nesu dirbusi su juo, tai nelabai man aišku, o mūsų mokykla tipo nuo spalio mėnesio jau turėtų pradėti juo naudotis. Bet mūsų metodinis būrelis jau sukūrė naujas pasiekimų knygeles ir priėmė pradinių klasių vertinimo vieningą sistemą. Kadangi aš tuo metu atostogavau, tai neprisidėjau ax.gif ir atsiųsti į bendrą paštą jos nenoriu. Na, nebent kam labai reiks - tuomet asmeniškai blush2.gif .
Pas mus mokykloje taip pat yra "laisvų"pamokų, kurias pasiskirstom pagal poreikį. Svarbiausia, kad pradinukui per savaitę nebūtų daugiau nei 24 pamokos. Šiais metais ketvirtokams bus įvairiapusė pamoka - mokytojas jos metu kiekvienam vaikui duos individualias užduotis: ar iš matematikos, ar lietuvių. Tikslas - padėti mokiniui įveikti jo mokymosi sunkumus. Nežinau kaip čia bus - bes norai neblogi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 06 15, 15:48)
Sveikos  4u.gif

Atostogos... Geras jausmas  bigsmile.gif  kelionių planai..... mmmmm  bigsmile.gif

Deja, kol kas dar neatostogauju , nes dirbu ne tik su pradinėmis... Liko visa dokumentacija  doh.gif  Nemėgstu aš jos....  Bet kaip tame filme "nada fedia, nada"  ax.gif
Aš irgi drįsčiau teigti, kas pas mus atestuotis aukštesniai kategorijai leidžia. (Kai kuriuos net ragina) Tik turi būti rodoma didelė mokytojo iniciatyva... O tai reiškia, kad mokytojas VISUS metus yra aktyvus: pats inicijuoja renginius, juos veda, niekur jo nereikia "stumti", aktyviai  dalyvauja mokyklos gyvenime- o ne susirinkęs daiktus po pravestų savo pamokų lekia namo  doh.gif  unsure.gif arba tūno visada užsidaręs savo klasėje g.gif
Aš teturiu vyr. kategoriją... Darbo reikėjo daug  įdėti. Tikrino kiekvieną rodiklį, ir kiekvienam pažymėtam rodikliui turėjau turėti įrodymą: ar tai kokį nors įsakymą ar straipsnį iš laikraščio ir pan. Su tais visais atšviestais įrodymais: (įsakymais, vaikų diplomais ir apdovanojimais, mano pačios įvairūs diplomai už mokinių parengimą, scenarijais ir t.t.) sukaupiau didelę kvalifikacijos kėlimo papkę iš daugiau nei 80 psl...

Komisija tikrino viską atidžiai unsure.gif Bet viskas baigėsi gerai smile.gif

Papildyta:

O kiek reikia iv. seminaru val. isklausyti? Ir nuo kokio laikotarpio tie seminarai skaiciuojami, jei ruosiuosi varda gintis 2012m.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 06 16, 00:05)
O kur apie modulius pradinukam reikia rast paskaityt? Mes nieko nesam girdėję.

Apie modulį aš taip pat nieko nesu girdėjus schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Skubiai prireikė tuščios mokinio asmens bylos. Gal kas turit nuskenuotą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 birželio 2011 - 13:03
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 06 16, 09:29)
Papildyta:
O kiek reikia iv. seminaru val. isklausyti? Ir nuo kokio laikotarpio tie seminarai skaiciuojami, jei ruosiuosi varda gintis 2012m.

Paskaityk čia:

https://docs.google....0I-3vXQ-f6IJeUQ

Čia yra parašyta kiek kokių kursų privaloma išklausyti. O kiti kursai didelės įtakos nedaro, pažiūri kad yra lankyta ir tiek.

Yra apžvelgiama keturių metų veikla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 16 birželio 2011 - 13:18