Sveikos
Atostogos... Geras jausmas

kelionių planai..... mmmmm
Deja, kol kas dar neatostogauju , nes dirbu ne tik su pradinėmis... Liko visa dokumentacija

Nemėgstu aš jos.... Bet kaip tame filme "nada fedia, nada"
Aš irgi drįsčiau teigti, kas pas mus atestuotis aukštesniai kategorijai leidžia. (Kai kuriuos net ragina) Tik turi būti rodoma didelė mokytojo iniciatyva... O tai reiškia, kad mokytojas VISUS metus yra aktyvus: pats inicijuoja renginius, juos veda, niekur jo nereikia "stumti", aktyviai dalyvauja mokyklos gyvenime- o ne susirinkęs daiktus po pravestų savo pamokų lekia namo

arba tūno visada užsidaręs savo klasėje
Aš teturiu vyr. kategoriją... Darbo reikėjo daug įdėti. Tikrino kiekvieną rodiklį, ir kiekvienam pažymėtam rodikliui turėjau turėti įrodymą: ar tai kokį nors įsakymą ar straipsnį iš laikraščio ir pan. Su tais visais atšviestais įrodymais: (įsakymais, vaikų diplomais ir apdovanojimais, mano pačios įvairūs diplomai už mokinių parengimą, scenarijais ir t.t.) sukaupiau didelę kvalifikacijos kėlimo papkę iš daugiau nei 80 psl...
Komisija tikrino viską atidžiai

Bet viskas baigėsi gerai
O kiek reikia iv. seminaru val. isklausyti? Ir nuo kokio laikotarpio tie seminarai skaiciuojami, jei ruosiuosi varda gintis 2012m.