Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(eda77 @ 2011 06 23, 10:09)
Labukas Mergaites,
Nuo siandien prasidejo atostogos... rekiu visa gerkle: VALIO  vacation1.gif
Ir is to dziaugsmo nebezinau ko griebtis.  blink.gif

Dalyvavau ir as jame. Nezinau kaip Jums, bet man patiko, ideju pasisemiau ir medziagos daug parsiveziau. Dabar belieka tik dirbt, mokytis  ir pritaikyt.
Didelis aciukas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Galetumet kokiu idomesniu ideju atsiust pastan smile.gif ir mes pasinaudotume smile.gif

Man atostogos tai nuo liepos 1, bet siandien didele svente - mano dukrele pagimde anukeli - tai jau apie atostogas nabegalvoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu pusele30! clap.gif clap.gif clap.gif
O darbeliu tikrai pazadu atsiust - tik truputi atsikvepsiu ir susirusiuosiu medziaga. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 06 23, 12:41)
As dar apie tą patį seminarą norėjau paklausti lankiusiųjų ar reikėjo atlikti darbelį su PowerPoint programa?
Mums tai reikėjo ir savo darytą darbelį apie PAVASARĮ atsiunčiau į paštą smile.gif Gaila, kad vis dar negaunu prisijungimo rakto nuo lobių skrynelės verysad.gif

Atlikti uzduotis reikejo.
O prisijungimo rakteli tikrai gausi.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif As taip pat laukiau savo eiles... ir dabar labai dziaugiuos, kad turiu galimybe bendrauti su sauniu kolektyvu. yahoo.gif hi.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 06 23, 11:41)

Džiaugiuosi ir LABAI TAVE SVEIKINU thumbup.gif Dabar galėsi ramiai ilsėtis smile.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
As dar su vienu tokiu klausimuku - kiek metų pradirbusios apsigynėt vyr.mokytojo kvalifikaciją?
Atsakyti

Pirmadieni buvo atestacijos posedis biggrin.gif Patvirtino man aukstesne kategorija thumbup.gif Galiu dabar ramiai ilsetis ir atostogauti biggrin.gif
[/quote]

4u.gif Prisidedu ir aš prie sveikinimų, nes puikiai pamenu kiek pastangų ir kantrybės ( bei nervų) kainuoja aukštesnė kategorija. smile.gif Tik galiu padrąsinti tas, kurios ruošia dokumentus, jei jau ateisite iki atestacinio posėdžio (na, po visų stebėtojų vizitacijų), tai visiems ir patvirtina drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 06 23, 14:46)
As dar su vienu tokiu klausimuku - kiek metų pradirbusios apsigynėt  vyr.mokytojo kvalifikaciją?

Aš tai po šešių metų - vyr. mokytoja, ir dar po keturių - metodininke. Bet pagal nuostatus reikia be pertraukos išdirbti ), turinčiam ne mažesnį kaip ketverių paskutinių metų dalyko mokymo (pareigybės) darbo stažą, gebančiam gerai organizuoti ir analizuoti ugdymo, mokymo ir mokymosi procesą, nuolat atnaujinančiam savo žinias, aktyviai dalyvaujančiam metodinėje veikloje, skleidžiančiam savo gerąją pedagoginio darbo patirtį institucijoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2011 06 23, 12:25)
Galetumet kokiu idomesniu ideju atsiust pastan smile.gif  ir mes pasinaudotume smile.gif

Man atostogos tai nuo liepos 1, bet siandien didele svente - mano dukrele pagimde anukeli - tai jau  apie atostogas nabegalvoju  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Didžiausi sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif

Atsakyti
As dar apie tą patį seminarą norėjau paklausti lankiusiųjų ar reikėjo atlikti darbelį su PowerPoint programa?
Mums tai reikėjo ir savo darytą darbelį apie PAVASARĮ atsiunčiau į paštą smile.gif Gaila, kad vis dar negaunu prisijungimo rakto nuo lobių skrynelės verysad.gif
[/quote]

Mums dar nereikėjo, nes buvo tik pirma dalis..gal vėliau užduos? g.gif
Ir aš laukiu pprisijungimo stebuklingo raktelio 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipedike: 23 birželio 2011 - 16:28
QUOTE(ingredb @ 2011 06 22, 18:35)
mergaites,ar jus pacios vedate choreografija?siemet man, kad didesnis kruvis butu prideda sokius.gal turite knyguciu su sokiais ar muzikos?

Sveika. Mūsų mokykloj visos pradinukės turi vieną šokio pamoką. Vedam įvairiai, turim ir įrašų , ir knygučių su šokių apašymais dar iš studijų laikų. Supažindinam su liet. liaudies šokiais ir rateliais. Iki ketvirtos kl išmokom šokti polką, o ketvirtoje valsą. Aš mėgstu labiau pastatyti pati šokius pagal šioulaiknę šou muziką . Ir vaikams labiau patinka.
Atsakyti
Dėkoju smile.gif Auglinai , kad ji mane pastebėjo ax.gif .Tą dokumentą su žodžiais išsiųsiu iš naujo.
Taip jau atsitiko, kad adresu pradinukėirmama2 išsiunčiau daug savo planų 2 klasei ir nepasirašiau tuo forumo vardu. Nežinau, kas čia forumo administratorė ar ta supermama, kuri nusprendžia, kada ir kam duoti prisijungimą prie jūsų sukurto pašto. Bet manau, kad tą metodinį pagalbos turtą ne aitvarai neša, o mes visos kartu. Jei, jums mano rengta, kurta įvairi medžiaga tinka, galiu dalintis tuomet, kai dalijasi ir su manimi. Todėl šiandien dar išsiųsiu jums įvairių dokumentų, o vėliau spręskit pačios rolleyes.gif
Gražių Joninių vacation4.gif ieškokim paparčio žiedo... friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 06 23, 15:46)
As dar su vienu tokiu klausimuku - kiek metų pradirbusios apsigynėt  vyr.mokytojo kvalifikaciją?

Aš tai po ketverių metų jau gavau vyr mokytojos kategoriją. smile.gif
Atsakyti
pusele, svikinu, tapus močiute 4u.gif
ebitele, raktelį tikrai gausi, nes pati daliniesi savo tirtais, tik truputį palauk, kol mergaitės sužiūrės, nes ne visad tenka prisėst prie kompo smile.gif
Atsakyti
Pusele, tau ši vasara ypatinga, nes įgijai naują statusą- močiutė thumbup.gif . Sveikinu ir linkiu mažyliui geros sveikatos 4u.gif
Atsakyti