Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

O visoms dar negalinčioms ,,atsijungti" nuo mokyklos, siunčiu į el.p. du pirmosios pamokos miniscenarijus, gal kokia gera mintis kils ir tada jau bus galima ramiai atostogauti:))))

Apie karaliu jau buvau kazkada siuntus, bet dar truputį ,,pagražinau"
Apie obuolį idėją pernai iš jūsų kažkurios ,,pasigavau" ir sau adaptavau 4u.gif

O pati ateinantiems metams dar idėjos neturiu, jei kuriai per vasarą kas į galvą šaus, lauksiu labai ir sau adaptuosiu:)
Atsakyti
Labai šaunu, Studija
Aš visuomet tik prasidėjus atostogoms jau audžiu mintis kaip reiks pradėk kitus mokslo metus.
Atsakyti
šaunuolės Jūs wub.gif vis mokykla gyvenat wub.gif o as liūdna. baigėsi mano sutartis, kol kas nieko nežada. reikia laukti rugpjūčio. todėl keliavau į darbo biržą verysad.gif bet vis pasižvalgau šioje temoje. ji man tokia miela, iš Jūsų tiek daug išmokau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 06 23, 22:22)
pusele, svikinu, tapus močiute  4u.gif
ebitele, raktelį tikrai gausi, nes pati daliniesi savo tirtais, tik truputį palauk, kol mergaitės sužiūrės, nes ne visad tenka prisėst prie kompo  smile.gif

Ačiū, vaiduuse. Tu labai maloni. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

linastri, happybday.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 06 24, 12:27)
Sveikos,

linastri,  happybday.gif  4u.gif

Prisidedu ir aš prie sveikinimų gimtadienio proga: sėkmės, laimės, gražių akimirkų birthday.gif

O puselei, tai karščiausi linkėjimai būti švelniąja močiute clap.gif - tikriausiai labai jaudinantis jausmas( dar neteko patirti - bet gal dar ir ankstoka)
Atsakyti
Sveikinu linastr SU TORTADIENIU!

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

i pasta siunciu muzikele gimtadienio proga...
tikiu, kad pravers visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2011 06 22, 21:51)

Pirmadieni buvo atestacijos posedis biggrin.gif Patvirtino man aukstesne kategorija thumbup.gif  Galiu dabar ramiai ilsetis ir atostogauti biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(auglina @ 2011 06 22, 21:24)
Aš  taip pat stengiuosi  kitų metų veiklą  susiplanuoti  vasarą. Užsirašau pastabas, idėjas....  ax.gif

Ir aš jau būtiniausių darbų planelį esu susidariusi smile.gif Reiks neskubant visus darbelius pasidaryti, kad rugsėjis būtų ramesnis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2011 06 22, 22:51)
editaite, sveikinimai  4u.gif manęs tas vargelis laukia rudenį, teks per vasarą rimtai ruošt popierius  doh.gif

Sėkmės 4u.gif Tai prisimenu su košmaru. Bet norint- viską įmanoma įveikti ax.gif
Atsakyti
Sveikos. valio ! atostogos. Atostoginiai jau kišenėj. Sau ir kitoms linkiu atsikvėpti, bent trumpam pamiršti mokyklą, rasti laiko sau, SAVO VAIKAMS. Gerų ir gražių atostogų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2011 06 23, 13:25)
mano dukrele pagimde anukeli - tai jau  apie atostogas nabegalvoju  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif 4u.gif Tai bent naujiena bigsmile.gif Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
Linastri, smagios šventės ir gražių akimirkų thumb_yello.gif
Atsakyti
labai aciu visoms uz sveikinimus.As jau atostogauju thumbup.gif Visoms siltos vasaros ir geru atostogu 4u.gif Atsipalaiduokit ir nebegalvokit nors kuri laika apie darba smile.gif
Atsakyti
Aš irgi ką tik grįžau iš Turkijos,tai jau pradžia atoatogų kaip ir prasidėjo. Dar turiu pabaigti koreguoti pasiekimų knygelę, nes direktorius prie kiekvienos smulkmenos kabinėjasi.Prieš pat atostogas apsigyniau metodininko kvalifikaciją...tik keli popierėliai reikalingi atestacijai. Taigi viskas mokyklos rankose. smile.gif
Atsakyti