Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(viga @ 2011 07 12, 20:31)
Dėkui dėkui, o tai kada atostogausi, juk liepa įpusėjo bigsmile.gif

Jau nuo kitos savaitės ax.gif Tik va, kad tik tris svataites teatostogausiu, tiek beturiu doh.gif
ax.gif
Pas mus yra irgi galimybė AJ šokolade saldainius gamintis, ragauti, bet...brangoka pramoga mano murziukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 07 12, 21:38)
kitąmet bandysim su antrokais į šokolado fabriką Šiauliuose nuvažiuot, maniškiai dar mažai kur buvę  smile.gif

Mes esam su vaikais buvę Šiaulių "Rūtos" saldainių fabrike. Registruotis reikia iš anksto , nes yra daug norinčių. O šiaip kiekvienam vaikui ten patekti man atrodo kainuoja apie 10-15 Lt. Vaikai tikėjosi už tuos sumokėtus pinigus gauti po normalų maišelį saldainių. O ten nuvykus apvedžioja po tą fabriką, o po to pasodino prie stalo kur yra sukrauti į indelius įvairių rūšių saldainiai. Tai vaikai valgė valgė, o po to fabriko darbuotoja pasakė, kad tai kas liko ant stalo galit pasiimti ir išsidalinti. Tai didžiąją dalį vaikai buvo tų saldainių suvalgę tai ne kas jiems ten ir beliko lauktuvėms blush2.gif Tai manėm kad nuo tėvų dar ir bart gausim kad vos po kelis saldainius teparsivežė...
Atsakyti
Dar istrigo edukacine Zilinsko dailes galerijoj.Vaikiukai ieskojo lobio, lakste po visa muzieju o mokytojos ilsejosi, sypsojosi, gerejosi vedanciosios sugebejimu bendrauti su vaikais 4u.gif
Taip pat labai gera edukacine Ciurlonio galerijoj(irgi Kaune)
Tiesiog uzbure vaikus ir mokytojas, pati klausiausi issiziojusi, nors atrodo tiek jau zinom apie ta Ciurlioni.
Labai gera edukacine Istorjos muziejuj. Vaikams leidzia apsirengti kariu sarvais.
Man jau eiti i muzieju be edukacines, tai lyg prarastas laikas:)), vistik paruosta gera edukacine programa labai labai naudinga ir tikrai formuoja vaikams gera poziuri i muzieju aplamai 4u.gif (atsiprasau uz nelietuviska srfta,laikinai neturiu wub.gif )
Atsakyti

Labas mergaitės 4u.gif Jau, žiūriu, atsijungėt nuo mokyklos, pradėjot atostogaut, jei apie išvykas šnekat biggrin.gif
Klausausi jūsų ir galvoju - kiek jūs daug aplankę ir pamatę g.gif
Mes apie tokias išvykas tik pasvajot galim schmoll.gif
Anksčiau, kai buvom pagrindinė mokykla, tai metų gale visada kur nors keliaudavom, o dabar, kai tapom skyriumi, apie keliones tenka tik pasvajoti - pinigų nėra, tėvai nedirbantys ir t.t.
Žiūriu, labai greit atostogos lekia, nespėsim nei apsidairyt, ir vėl mokyklon tongue.gif

Atsakyti
mergaites,gal kuri vaziuojate i kursus kaune Vasaros linksmoji Futbolo mokykla?
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 07 12, 22:38)
kitąmet bandysim su antrokais į šokolado fabriką Šiauliuose nuvažiuot, maniškiai dar mažai kur buvę  smile.gif

Šiaulių ,,Rūtoje" labai vaikams patiko. smile.gif O AJ šokolado tikrai brangu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 07 08, 09:00)
snikers, jokie vardiniai prašymai negalioja! Turi tėvai rašyt prašymą priimt į 1 klasę, o ne pas konkrečią mokytoją. Vėliau, jei susidaro daug mokinių, klasės dalijamos, o jei viena klasė, tai pirmenybė joje dirbti jau dirbančiai mokytojai, o ne naujai atėjusiai.Ir tik vėliau, jei mokytojos darbu nepatenkinti tėvai, mokyklos vadovybė atsižvelgdama į tėvų skundą stebi mokytojos vedamas pamokas ir padaro išvadas, ar ji tinkama šiam darbui.

blush2.gif
Pasirodo, kad Marijampolėje šie įstatymai neveikia, o gal nedaeina iki Marpl.. Taip jau yra, kad ten jos visos labai įbaugintos. Direktorė visada pabrėžia, kad ji esanti Pakso partijos politikė ir ji nieko, nič nieko nebijanti. Tipo, darykit ką norit- man niekas nepakenks, o jau jūs- tai kentėsit visos.. Būtų vyras- aš su ja kitomis priemonėmis susitvarkyčiau.........
Atsakyti
QUOTE(Snikers @ 2011 07 14, 15:15)
blush2.gif
Pasirodo, kad Marijampolėje šie įstatymai neveikia, o gal nedaeina iki Marpl.. Taip jau yra, kad ten jos visos labai įbaugintos. Direktorė visada pabrėžia, kad ji esanti Pakso partijos politikė ir ji nieko, nič nieko nebijanti. Tipo, darykit ką norit- man niekas nepakenks, o jau jūs- tai kentėsit visos.. Būtų vyras- aš su ja kitomis priemonėmis susitvarkyčiau.........

Nu yra tų priemonių... tik laaabai jau nepedagogiškų... Ką padarys. kaip šauksi - taip atsilieps...
Atsakyti
QUOTE(Snikers @ 2011 07 14, 16:15)
blush2.gif

jau vistiek nieko nebeprarasit, tai rašykit skundą ŠMM arba profesinei sąjungai.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 07 14, 19:18)
jau vistiek nieko nebeprarasit, tai rašykit skundą ŠMM arba profesinei sąjungai.

O jeigu visai paskui iš darbo išmes, o susirasti naują tai oi oi kaip sunku. dar pletkų visokių paleis ir visai žmogus nebesusiras nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 07 14, 22:35)
O jeigu visai paskui iš darbo išmes, o susirasti naują tai oi oi kaip sunku. dar pletkų visokių paleis ir visai žmogus nebesusiras nieko verysad.gif

Įdomu, kuo motyvuotų išmesdama iš darbo?... g.gif . Juk reikia motyvo... Negali šiaip imt ir išmest...
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 07 15, 05:09)
Įdomu, kuo motyvuotų išmesdama iš darbo?...  g.gif . Juk reikia motyvo... Negali šiaip imt ir išmest...

thumbup.gif
Atsakyti