QUOTE(kara117 @ 2011 06 09, 12:43)
Sveikutės.Mes su mokytojom irgi diskutuojam dėl vertinimo.Visai gal geri tie ,,Pradinuko užrašai", bet kažkada pas mus mokykloje reikalavo, kad pasiekimų knygelės būtų patvirtintos šv.ministerijos.Gal dabar nebūtina?
Mes kai susikūrėm savo pasiekimų knygeles, tai jas aprobavom savo metodiniam ratelyje ir to užteko. Ir dabar kasmet tai darom.
Mes tai užsisakėm spaustuvėje savo knygeles. Viršelyje mokyklos pavadinimas, įdėjom visus tuos bendrus puslapius: tvarkaraštį, taisykles, lygių vertinimą puspečio pabaigoje. O viduje tik surašėm mėnesius ir palikom tuščius lapus. Rašysim į tuščius lapus tada, kai matysim, kad reikia, galėsim ir klijuoti reikiamą informaciją ar lipdukus. Tai tiek.
Papildyta:
Peržiūrėjau tavo klasės puslapį. Labai šaunus
. Svajoju ir aš tokį panašų pasidaryti, bet deja... nemoku dar...
Gal ateity.
Papildyta:
QUOTE(rityte @ 2011 06 08, 16:56)
Smagu, kad kolektyvas darnus. Pas mus bedarbyste kvepia, tai nelabai linksma atmosfera. Vienai jau įteikė įspėjimo lapelį. Turės išeiti, jei vaikų skaičius sumažės.
Labai smagus jūsų maršrutas
Papildyta:
Smagu
Aš jau seniai svajoju apie šią lentą, bet ji tik svajonėse ir lieka 
Labai smagus jūsų maršrutas

Papildyta:
Smagu

Gal ateity.
QUOTE(eknos @ 2011 06 09, 15:09)

Gal ateity.
Aš ir ne pirmą kartą jį pasižiūriu, bet...

QUOTE(simba3 @ 2011 06 09, 06:07)
Kas neleido??
Mes vakar zygaivom pestute i miesto Policija, uzsiknisom, kaip karsta. Vaikai sake, daugiau jokiu ekskursiju
Mes vakar zygaivom pestute i miesto Policija, uzsiknisom, kaip karsta. Vaikai sake, daugiau jokiu ekskursiju

Direktorius neleido.
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 09, 14:28)
Puslapis tikrai puikus. Šaunuolė mokytoja. Labai geros, naudingos, įdomios pateiktys padarytos. Tik jų negalima parsisiųsti. Gaila...
Mes irgi diskutavom ilgai dėl knygelių . Pernai vertinom lygiais, o šiemet lygius pakeitėm trumpu komentaru ir rašysim prie jų tik datas. Tai ir viskas,atitiks to ko ugdymo planai nori.
Pirmadienį man atestacija, tad knygelę reikėjo greitai tobuklinti,kad būtų kaip vienas iš rodiklių.
Pirmadienį man atestacija, tad knygelę reikėjo greitai tobuklinti,kad būtų kaip vienas iš rodiklių.

QUOTE(eknos @ 2011 06 09, 15:09)
. Svajoju ir aš tokį panašų pasidaryti, bet deja... nemoku dar...
Gal ateity.

Gal ateity.
Ačiū už gerus žodžius

Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2011 06 09, 16:23)
Puslapis tikrai puikus. Šaunuolė mokytoja. Labai geros, naudingos, įdomios pateiktys padarytos. Tik jų negalima parsisiųsti. Gaila...
Ačiū

Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 09, 15:28)
Jei sugalvosite kurti, padėsiu patarimais

QUOTE(Aurute @ 2011 06 09, 16:47)
Ten gal kitokios ir tikrai brangios. Jų neteko vartyti

kažkaip pasimečiau
Tai knygelės pasiekimų, nebetiks iš knygyno

QUOTE(rityte @ 2011 06 09, 17:57)
Ačiū už gerus žodžius
Puslapiui susikurti nereikia labai daug žinių. Tik truputį laiko. O šiaip viskas į puslapio šabloną dedama. Verta pabandyti
Papildyta:
Ačiū
Vasarą turėdama laiko planuoju pateiktis sukelti į puslapį parsisiuntimui. Vis neturėjau tam laiko per darbų gausą 
Papildyta:
Mes nuo kitų metų naudosime elektroninį dienyną, tai nelabai jau šis puslapis bus reikalingas, nes tėvai dienyne visą informaciją ras. Nors dienyne daugiau asmeninė informacija būna pateikiama, o puslapyje labiau atsispindi klasės gyvenimas. Bet du darbus užsikrauti gal jau neapsimoka 

Papildyta:
Ačiū

Papildyta:

Bandysiu kurti ir aš puslapį. Būtinai kreipsiuosi pagalbos pas tave. Ačiū už pasiūlymą padėti.