Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Betukas @ 2011 07 27, 14:11)
Sveikutės 4u.gif

Arden, laimingai, greitai ir lengvai  wub.gif ...

Aš praeitą naktį sapnavau, kad gimdau, o gimdymą priiminėjo abi pavaduotojos  doh.gif  doh.gif  doh.gif Ir vis mintis kirbėjo, viskas niekis, tik ar mokės jos cezarį padaryt jei kas  doh.gif  Siaubas kažkoks...Matyt darbe užtampys mane  lotuliukas.gif

oi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as irgi niekaip atsipalaiduot negaliu, vis mintys grizta prie darbo, mastau apie rugsejo 1-aja, apie tai kiek vaiku bus ir t.t. unsure.gif Atrodo vasaros, atostogu kaip ir nebuvo, taip greitai ji prabega.....
Atsakyti
Sveikos atostogaujančios smile.gif . Puiki vasara, dar atostogų daug, todėl mintys apie mokyklą dar nesisuka blush2.gif
O mes puikiai leidžiam laiką. Manau reikia pailsėti tourist5.gif , kad kiltų naujų minčių ir idėjų. Kaip smagu, kad galima pamiršti pc ir prie jonevarvinti akių.
Mielos kolegės - DAR PAILSĖKITE bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 07 27, 20:03)
Dienoraščiai būtų pats tas, jame galima ir susitarimą su tėvais dėl vertinimo simboliais įklijuot ir parašu patvirtint  thumbup.gif

Naudojau tokį dienoraštį 2-4 kl. Mokiniai patys jį pildydavo kiekvieną dieną. Buvome susitarę su tėvais, kad jie kiekvieną dieną jame pasirašys ( toks buvo pačių tėvų sprendimas priimtas tėvų susirinkime ). Dienoraštyje kiekvieną mėnesį įklijuodavome lapus "Mano diena", kuriuose sutartiniais ženklais žymėjome sutartus dalykėlius.
Man patiko, nes paprastai ir greitai perduodavau tėvams informaciją apie pasiekimus ir neatliktus darbus, elgesį su draugais, praleistas pamokas ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 27 liepos 2011 - 21:58
QUOTE(auglina @ 2011 07 27, 23:51)
Naudojau tokį dienoraštį 2-4 kl. Mokiniai patys jį pildydavo kiekvieną dieną. Buvome susitarę su tėvais, kad jie kiekvieną dieną  jame pasirašys ( toks buvo pačių tėvų sprendimas priimtas tėvų susirinkime ). Dienoraštyje kiekvieną mėnesį įklijuodavome lapus "Mano diena", kuriuose sutartiniais ženklais žymėjome  sutartus dalykėlius.
Man patiko, nes paprastai ir greitai perduodavau tėvams informaciją apie pasiekimus ir neatliktus darbus, elgesį su draugais, praleistas pamokas ir kt.

O ta dienorasti kurete patys ar pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 07 27, 14:11)
Sveikutės 4u.gif

Aš praeitą naktį sapnavau, kad gimdau, o gimdymą priiminėjo abi pavaduotojos  doh.gif  doh.gif  doh.gif Ir vis mintis kirbėjo, viskas niekis, tik ar mokės jos cezarį padaryt jei kas  doh.gif  Siaubas kažkoks...Matyt darbe užtampys mane  lotuliukas.gif

Geras sapnas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Baisus...

Arden, stiprybės tau ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 07 27, 19:08)
Laba vasara, merginos   user posted image

Betuk,[/b]  negalvok tiek daug apie darbą per atostogas. Nepailsėjus gali pradėt pykint jau nuo pirmo mėnesio... Ir neduok dieve cezario...  doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif Ilsiuosi - namus kuopiuos, spintas verčiu, pyragus kepu ir šiaip eksperimentuoju virtuvėje ax.gif Žodžiu, kad tik ne apie darbą blush2.gif ...nors, va, skirtukus žadu vaikams nudekupuoti. Kartais pasiterlioju, tai nupirksiu medinukus ir nudekupuosiu rolleyes.gif
Rugsėjo pirmai dažnai naudodavausi iš knygos "Vaivos nuotykiai žvilgsnių šalyje". Gal turite kas, tikrai tinka mirksiukas.gif

Sveikutės 4u.gif

Mačiau Senukuose nuolaidos daiktadėžėms ir pan. sakau reik lėkt nusipirkt į spintas, vis tvarkingiau rolleyes.gif

Ir dar sakau, kad apie darbą negalvoju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 28 liepos 2011 - 14:57
QUOTE(Betukas @ 2011 07 28, 16:56)
nors, va, skirtukus žadu vaikams nudekupuoti. Kartais pasiterlioju, tai nupirksiu medinukus ir nudekupuosiu  rolleyes.gif
Rugsėjo pirmai dažnai naudodavausi iš knygos "Vaivos nuotykiai žvilgsnių šalyje". Gal turite kas, tikrai tinka  mirksiukas.gif

Va čia kažkas naujo. Kur jų galima rast? Kokia kaina? Aš išdeginčiau ką nors bigsmile.gif

O tojo knygoj daugiau kokių pasakų yra? Nes aš nesu jos varčius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 liepos 2011 - 15:28
QUOTE(zuzanele @ 2011 07 28, 15:16)
Va čia kažkas naujo. Kur jų galima rast? Kokia kaina? Aš išdeginčiau ką nors bigsmile.gif

Yra prie dekupažo priemonių. Medinukai kainuoja pas mus apie 2 Lt, internetiniame psl. radau net už 1.49, tik atsiuntimas dar prisideda doh.gif Galima ir išdeginti mirksiukas.gif Yra tokia skylutė dar virvutei kokiai smile.gif

O ta knygelė apie mergaitės nuotykius tai gerųjų, tai piktųjų tai dar kokių žvigsnių šalyje. Tai pasaką perdarau, susitariame kokių žvigsnių šalyje mes šiais mokslo metais gyvensime ir pan. smile.gif Reiks susirasti ją, pabandysiu nuskenuoti jei kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 07 28, 14:02)
O ta dienorasti kurete patys ar pirkote?

Tai sąsiuvinis , kuriame mokiniai aprašydavo, nupiešdavo dienos įvykius, renginius, klijuodavo į jį informacinius lapelius, užsirašydavo jiems ir tėvams svarbią informaciją. Kaip jau rašiau, aš klijuodavau ten lapus, kuriuose vaikai įsivertindavo ( kiekvienos pamokos pabaigoje), taip pat žymėjosi kaip jiems sekėsi bendrauti tarpusavyje, laikytis susitarimų, atlikti užduotis namuose, pasiruošti pamokoms. Tas dienoraštėlis buvo puikus informacijos šaltinis ruošiantis individualiems pokalbiams su tėvais, kuriuose dalyvaudavo ir mokiniai. Atsiverti dienoraštėlį ir viskas kaip ant delno ..... biggrin.gif
Manau, kad tas sąsiuvinukas padeda mokyti mokinius mokytis.

Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 07 26, 19:03)
Mano draugė siuvinėja savo mokiniams skirtukus knygai. Ant jų - aitvariukai. Sakė pritaikys kokią nors pasaką.

Apie skirtukus knygoms http://www.visirankd...knygu-skirtukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 28 liepos 2011 - 15:53
QUOTE(zuzanele @ 2011 07 27, 20:45)
Aš turiu pasaką ne apie saulėgrąžą, o apie saulutę. Tik, aišku, mokykloj. Kitą savaitę į ją eisiu, grįžtu darban po atostogų. Tai man priminkit. Jei prisiirsiu iki savo stalo, tai tada paimsiu pasakas. Turiu jų ne vieną, bet, mano klasėj dabar betvarkė, kitos klasės suolai sukrauti ir visos spintelės sudėtos, tai prieiti iki savo spintų negaliu. Na bet gal kaip nors...

O tavo pasaką irgi būtų įdomu paskaityt rolleyes.gif

Lauksim, Zuzanėl, tavo pasakaičių. Mano vaikai labai mėgsta. Ir beveik kiekvieną galima su kuo nors surišt... ataust... pritaikyt...

O ta mano pasaka irgi yra kažkur mokykloj užrašyta ax.gif . Bet aš neskaičiu, o tiesiog sekiau vietoje... gal ką nors ir pakeisdama blush2.gif . Esmė: voveriukui reiks eiti pirmą kartą į mokyklą. Jis labai rūpinasi, kad viską turėtų, kad mama gražiai aprengtų... Tėtis iškilmingai įteikia jam kuprinę ir voveriukas bėga pasigirt draugams. Nueina pas ežiuką. Ežiukas apžiūri kuprinę ir sako, kad tuščios kuprinės niekas į mokyklą nesineša blink.gif . Duoda jam obuolį ir voveriukas įsideda į kuprinę. Tada jis nueina pas kiškiuką ir kiškiukas jam padovanoja teptuką... Taip jis aplanko daug miško žvėrelių ir kiekvienas ką nors jam duoda įsidėt į kuprinę (va pas ką ėjo ir ką kalbėjo, reik kurt, nes čia tos pasakos neturiu; tik pridovanoja jam reikalingų ir nereikalingų daiktų). Vakare kuprinė išsipūtus ir sunki. Voveriukas vos ją pavelka doh.gif . Tuomet ateina pas pelėdą ir klausia, ar jam mokyklon reiks vaikščiot su tokia sunkia kuprine. Pelėda jam pasako, kad svarbiausia į mokyklą reikia atsinešti galvą. O jei jau galva bus, tai bet kokias problemas galės išspręsti pats. thumbup.gif

Mano pirmokams visus metus buvo labai veiksminga šita pasakaitė. Labai dažnai ją prisimindavom.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 07 28, 16:16)

Jeigu jau prakalbome apie knygas http://www.bernardin...lyginimai/48655
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2011 07 28, 17:00)

....... Pelėda jam pasako, kad svarbiausia į mokyklą reikia atsinešti galvą. O jei jau galva bus, tai bet kokias problemas galės išspręsti pats.  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aurute, graži pasakėlė, labai tinka pirmokėliams thumbup.gif
Atsakyti