[quote=pusele30,2011 07 31, 13:09]
Gal galėtum receptuką tų skanių agurkų? Aš pernai gal pagal kokius 6 receptus dariau, bet nepasakyčiau, kad skanu buvo

Turiu savo tokį seną, tai turbūt geriausias bus, skanūs agurkai gaunasi.
Papildyta:
[quote=elimak7,2011 07 31, 11:02]
Tai kad nieko mandro nedarau su tom sparaginem

2,5l vandens, 2stikl. cukraus, 1,5 valg. saukst. druskos, 0,25 stikl. aliejaus ir 1,5 stikl. acto. Tada apvirtas pupeles sudedu i stiklainiukus ir uzpilu siuo marinatu. Su dukra kiekviena karta suvalgom po stiklainiuka

tai as sparaginiu daugiau sodinu negu agurku,nes pas mus jos labai greitai susivalgo. Daugiau nieko nebangziusi is ju daryti

O kaitint nereikia tų stiklainių ir pupelės pjaustytos ar ne?
[/quote]
As pupelems tik galiukus nupjaustau is abieju pusiu ir paverdu 2min. kad minkstesnes butu, nes kai kietos tada neskanu, bent jau man. Stiklainius tik isplaunu su soda ir pastatau kad nudziutu tada sudedu siltas sparagines. Aisku i stiklainiuka imetu cesnako gabaliuka ir krapu. tada uzsuku dangteliu. As dedu jas i stiklainiukus nuo vilniaus majonezo, tai musu su dukra doze

ir jokiu masineliu nereikia, paemei dangteli ir uzsukai