Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

[quote=zuzanele,2011 06 14, 22:34]
AČIŪ 4u.gif Šian su kolegem pasitarėm, gal kokią paprastesnę knygelę sugalvosim, kad rašymo būtų mažiau doh.gif
Atsakyti

Man tai labai patiko tie "Pradinuko užrašai". Atverstiniame lape 6 skiltys, t.y. 5 darbo dienoms, plius viena skiltis tėvams dar papildomai įrašyt. Kiekvienai dienai skirta vos kelios eilutės. Jei bus už ką rašyt-parašysi, jei ne -praleisi rolleyes.gif O pagirt ar paskatint trumpai ir aiškiai tikrai sugebam rolleyes.gif Nemanau, kad ką nors gudresnio aš sugalvočiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 14 birželio 2011 - 21:01
O kaina tai 21Lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 06 14, 23:04)

Aš varčiau tikrai ne tas, o kitas. Buvau įmetus nuorodą, Girdėjau, kad dabar jas tobulina ir rugsėjo mėnesiui bus naujai išleistos.Bandykit čia pasidomėti mirksiukas.gif
Čia
Jei kas bandysit ten skambinti ir mums praneškit kas ir kaip ax.gif

Ką tik pažiūrėjau, tai ten rašo, kad tie "Pradinuko užrašai" be PVM kainuoja 2 litus. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 14 birželio 2011 - 21:11
QUOTE(zuzanele @ 2011 06 14, 22:08)
Aš varčiau tikrai ne tas, o kitas. Buvau įmetus nuorodą, Girdėjau, kad dabar jas tobulina ir rugsėjo mėnesiui bus naujai išleistos.Bandykit čia pasidomėti mirksiukas.gif
Čia
Jei kas bandysit ten skambinti ir mums praneškit kas ir kaip ax.gif

Ką tik pažiūrėjau, tai ten rašo, kad tie "Pradinuko užrašai" be PVM kainuoja 2 litus.  bigsmile.gif

Nuo kitų metų pas mus el. dienynas. Visa rašliava perkeliama ten. Mąstau užsakyti šias knygeles mokiniams, kad turėtų kur namų darbus ar kitą info užsirašyti.
Popierizmas jau į pabaigą, kvalifikacija su administracija jau aptarta, liko dar visų metų šiukšles išmesti ir išsvajotos atostogos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 06 14, 22:26)
Nuo kitų metų pas mus el. dienynas. Visa rašliava perkeliama ten. Mąstau užsakyti šias knygeles mokiniams, kad turėtų kur namų darbus ar kitą info užsirašyti.
Popierizmas jau į pabaigą, kvalifikacija su administracija jau aptarta,  liko dar visų metų šiukšles išmesti ir išsvajotos atostogos biggrin.gif .

manu kad tikrai nereik dar papildomai ko uzsakyt... juk dienyne visa info bus, ir tevai matys .. o jei vaikai nori ka pasizymet, tegu turi kokia knygele uzrasu.. bet zinoma kaip noris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2011 06 14, 22:40)
manu kad tikrai nereik dar papildomai ko uzsakyt... juk dienyne visa info bus, ir tevai matys .. o jei vaikai nori ka pasizymet, tegu turi kokia knygele uzrasu.. bet zinoma kaip noris smile.gif

Kažkaip nesu nusiteikus jiems kiekvieną dieną surašyt visus namų darbus. Manau, kad rašysiu tik rimtesnius, kuriems reikia skirti daugiau laiko. Dažnai reik kokias priemones atsinešti, o jie neturi kur užsirašyt, nes mokslo metų viduryje užrašų knygelėje nėra vietos. Man patinka, kai visi mokiniai turi vienodas knygeles ir žinai, ko iš jų pareikalauti, nes kitaip - neturiu, pamečiau ir t.t. Dar pagalvosiu, noriu ją gyvai pavartyt, pamatyt visus patobulinimus biggrin.gif . Senesnis leidimas man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 14 birželio 2011 - 22:19
QUOTE(vai2 @ 2011 06 14, 22:04)

Labas rytas. Mūsų vaikų tėvai nepirktų, nes brangios.
Papildyta:
QUOTE(rollick @ 2011 06 14, 22:40)

Liepdavau užsirašyti sąsiuvinyje ir apibraukti raudonai. O ar tikrai užsirašė, įpareigodavau budinčiuosius patikrinti.
Atsakyti

Mes taip pat su savo mokyklos kolegem sukam galvas kokia vertinimo sistema pasirinkti kitais metais. Pusmecius aisku vertinam lygiais. O testus ar kokius kt. darbus tai zodziais - saunu, puiku, l.gerai, gerai, pasistenk...
o kelis metus pirkdavo is knygynu pasiekimu knygeles, kur reikedavo sudeti pliusiukus ties skiltimis arba SIEKIA arba PUIKU. Taip pat kiekvieno mes. gale yra 6 paveiksleliai tai ten pasydavo pagyrimus arba pastabeles.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 06 15, 10:04)
Labas rytas. Mūsų vaikų tėvai nepirktų, nes brangios.

Apie tokias kainas net nekalbu. Tai būtų nesąmonė schmoll.gif
Atsakyti
Labukas, na ir pritauškėjot bigsmile.gif Ačiū už naujus namučius. Matau, kad niekaip negalite atsijungti. Aš atostogauju ir jau spėjau nulėkti iš kito Lietuvos galo į pajūrį, tai nors kiek atsipalaidavau. Labai jaučiuosi išvargus, negaliu apie darbą galvoti, tai leidžiu laiką darže ir šiltnamyje. Matau, kad diskutuojat labai rimta tema apie kitų metų pasiekimų knygeles ir vertinimą, pailsėjus reiks pasidomėti. Geros vasaros, stenkitės atsijungti, o po atostogų viskas gali atrodyti daug paprasčiau. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 06 15, 12:16)
Labukas, na ir pritauškėjot bigsmile.gif Ačiū už naujus namučius. Matau, kad niekaip negalite atsijungti. Aš atostogauju ir jau spėjau nulėkti iš kito Lietuvos galo į pajūrį, tai nors kiek atsipalaidavau. Labai jaučiuosi išvargus, negaliu apie darbą galvoti, tai leidžiu laiką darže ir šiltnamyje. Matau, kad diskutuojat labai rimta tema apie kitų metų pasiekimų knygeles ir vertinimą, pailsėjus reiks pasidomėti. Geros vasaros, stenkitės atsijungti, o po atostogų viskas gali atrodyti daug paprasčiau. drinks_cheers.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti