Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(merga @ 2011 09 27, 16:10)
Nu,jo sąmonė tai suprantas,bet akys ir širdis - schmoll.gif ,žodžiu aš tą "blatną " kartu su schlumbergerom fungicidu apdirbau,žėsim kas bus,o jei ne-tai kompostinėn drebančiom rankom šveisiu  doh.gif

na bet kitoj pusej lapu jokiu vabaliuku nematau.. tik yra tokiu ruzavu taskuciu mazesniu uz milimetra ir jie tikrai nejuda ir nenusivalo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 09 27, 11:12)
Tu garsiai nešūkauk mirksiukas.gif vaikiukas tai mano sokiai.gif

Papildyta:
Vos nepamiršau Lutpėde,Johnsonni Pink lėliuką augina,jau apie pusę cm,lapuką išleido

Tai ačiū. 4u.gif Tegul auga. Tokį mažą negerai atskirti.
Tuoj darysiu inventorizaciją vaikiukų. Tik galvoju, kad ar ne geriau pavasarį juos išdalinti.
Sergančių ir vaikų migdyti nereikia
Atsakyti
Mielos,amariliu augintojos 4u.gif
uzsisakiau ir as siandien du grazuolius amarilius (tiklsiau tas bulvytes ju) ir laukiu nesulaukiu kada pristatys man juos ir galesiu sodinti.
Sakykit,jau noriu kaip patyrusiu augintoju paklaust,ar reikia ka ypatingo zinoti pries sodinant sias geles ?Zinau jog bulve turi buti pavirsiuje 1/3. Ir liejant kad nereikia jos apliet,kad nesuputu.Daugmaz visas auginimo taisykles taip pat zinau,paskaitinejau siek tiek-bet is savo praktikos gal turite kokiu patarimu,tad prasau pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 10 01, 22:20)
uzsisakiau ir as siandien du grazuolius amarilius (tiklsiau tas bulvytes ju) ir laukiu nesulaukiu kada pristatys man juos ir galesiu sodinti.
Sakykit,jau noriu kaip patyrusiu augintoju paklaust,ar reikia ka ypatingo zinoti pries sodinant sias geles ?Zinau jog bulve turi buti pavirsiuje 1/3. Ir liejant kad nereikia jos apliet,kad nesuputu.Daugmaz visas auginimo taisykles taip pat zinau,paskaitinejau siek tiek-bet is savo praktikos gal turite kokiu patarimu,tad prasau pasidalinkit 4u.gif

Bulves galima nusilupti ir pasikepti bulvyčių fri. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 10 01, 22:20)

Temos priekyje yra daug ir issamios informacijos apie auginima. Jeigu kils kokiu problemu, tada atsakysim konkreciai..
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 10 01, 23:50)
Bulves galima nusilupti ir pasikepti bulvyčių fri.  nail.gif

oi be ironijos tai jau turbut apsieiti ir negalima thumbup.gif lotuliukas.gif tai skaniu jums tuy bulvyciu fri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 10 02, 14:36)
tai skaniu jums tuy bulvyciu fri mirksiukas.gif

Čia ne man, čia Jums skanių bulvyčių. Tai pas Jus bulvės, doh.gif o pas mus - svogūnai. irnesakyk.gif
Atsakyti
Naujas Royalio katalogas
http://www.royalcolo...g...up_id&id=03
Atsakyti
o aš galvojau, kad pasveikau ir apsiribosiu kiek turiu doh.gif
Atsakyti
Aš tai tiek neuždirbu smile.gif
Mano Lemon Lime, dovanota mergaiciu, sugriaužė karkvabalio lerva.... Augo vaikiukų vazone, bet vasarai su visu vazonu buvo išnešta į lauką.
HHHHRRRRRR...... Negaliu, kaip abidna. Bet paziurejau, kad išgraužtas vaikiukas ant savęs tris vaikiukus augina. Tai pamirkiau vaistuose ir įsodinau atgal visą tą darinį - gal gyvens..
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2011 10 05, 11:47)

o gal situs dar karta bandom?
Lenku amariliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 05 spalio 2011 - 17:00
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 10 05, 19:04)

o gal situs dar karta bandom?
Lenku amariliai

Man tik Magic Green domintų. O koks zloto kursas dabar?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 10 05, 18:32)
O koks zloto kursas dabar?

0,8
Atsakyti