Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Aš irgi tikrai jungčiaus prie šių http://cebule-kwiato...ndex.php?idk=32 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 10 05, 18:04)

o gal situs dar karta bandom?
Lenku amariliai

Prisidečiau irgi, nes tik Magic Green noriu
Atsakyti
As ir prisideciau prie Lenku thumbup.gif Noreciau Magic green, Pasadena, Lay Jane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rusneliukas @ 2011 10 05, 20:44)
As ir prisideciau prie Lenku  thumbup.gif Noreciau Magic green, Pasadena, Lay Jane  thumbup.gif

biggrin.gif Tai ne prisidėt reikia, o organizuot pirkimą. Kas daugiau nori- tas ir organizuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 10 05, 19:54)
biggrin.gif  Tai ne prisidėt reikia, o organizuot pirkimą. Kas daugiau nori- tas ir organizuoja  smile.gif

gal as apsiimsiu, tik niekaip nenusprendziu, ar man ko reikia lotuliukas.gif Uzklausiau, kiek atvezimas i LIetuva kainuos. Gal pamazins kazkiek smile.gif Siaip jeigu gausis daugiau nei 12 amariliu, tai jie ten didmenine kaina paleidzia - dar po kokia 10-15 proc. numeskit
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 10 05, 22:11)
gal as apsiimsiu, tik niekaip nenusprendziu, ar man ko reikia  lotuliukas.gif Uzklausiau, kiek atvezimas i LIetuva kainuos. Gal pamazins kazkiek smile.gif Siaip jeigu gausis daugiau nei 12 amariliu, tai jie ten didmenine kaina paleidzia - dar po kokia 10-15 proc. numeskit

Nors planuoju naikinti amarilyna blush2.gif bet man jeigu ka Magic green rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 10 06, 09:38)
Nors planuoju naikinti amarilyna  blush2.gif  bet man jeigu ka Magic green rolleyes.gif

Kas cia dabar blink.gif Sveikos visos 4u.gif
Atsakyti
O is Royalio imciau Jungle star bigsmile.gif
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 10 06, 08:39)
Kas cia dabar blink.gif

Plesrunas - geliu naikintojas apsigyveno namuose doh.gif o ir palangiu skaicius zenkliai sumazes greitoj ateity verysad.gif Zesim kaip cia bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 10 06, 09:45)

Plesrunas - geliu naikintojas apsigyveno namuose doh.gif  o ir palangiu skaicius zenkliai sumazes greitoj ateity verysad.gif Zesim kaip cia bus doh.gif

Aš irgi turiu razbainiką,bet tik porą nuvertė rolleyes.gif ,manau paaugs ir nechuliganavos rolleyes.gif Nenaikink,paskui verksi žiūrėdama kaip čia gražiai žydi cray.gif cray.gif cray.gif O be to jei ką kas temuyes kurs book.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 10 06, 08:54)
Aš irgi turiu razbainiką,bet tik porą nuvertė rolleyes.gif ,manau paaugs ir nechuliganavos rolleyes.gif Nenaikink,paskui verksi žiūrėdama kaip čia gražiai žydi cray.gif  cray.gif  cray.gif O be to jei ką kas temuyes kurs book.gif

Taigi dar nenaikinu doh.gif neverk tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 10 06, 08:45)

Plesrunas - geliu naikintojas apsigyveno namuose doh.gif  o ir palangiu skaicius zenkliai sumazes greitoj ateity verysad.gif Zesim kaip cia bus doh.gif

Ką reiškia sumažės???? Aš supratau, kad padidės...
Atsakyti
Nu tik užeik unsure.gif tai vėl pilna pagundu doh.gif
Nu gal šį karta susilaikysiu g.gif pirma palauksiu kol pražys eančios pas mane ax.gif
Atsakyti