Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

O tai čia bus kaip ir vaikučiai perkami pagal nurodyta dydį mastau.gif Tada man kaip tam vilkui,kai rugius sejo-kiek reikes laukti,kol žydes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 10 07, 22:07)
O tai čia bus kaip ir vaikučiai perkami pagal nurodyta dydį mastau.gif  Tada man kaip tam vilkui,kai rugius sejo-kiek reikes laukti,kol žydes  blush2.gif

ka tu turi galvoj? 22 cm aplink svoguna cia tau vaikutis??? Cia bulbė, kuri į vazona netelpa...
Atsakyti
Sveikutės, ir aš jungčiuos prie užsakymo iš Lenkijos, tik šį kartą su tulpėm ir lelijom ax.gif
Atsakyti
Leliju ir aš norečiau,bet kaip jas iki pavasario išlaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 10 08, 14:27)
Leliju ir aš norečiau,bet kaip jas iki pavasario išlaikyt g.gif

Tai kam laikyt? Sodinti reikia. Nebent siunta ateitų pavasarį smile.gif
Atsakyti
Nesu sodinusi leliju taip vėlai,o užsakymas dar tik renkamas,todėl ir nesumastau ka daryt rolleyes.gif
Atsakyti
esu sodinus tulpes net lapkričio mėn. Ir visai gerai žydėjo. Paruošiau iš anksto duobutes, kad nesušaltų, pripyliau durpių. Kai gavau svogūnus pasodinau ir dar ant viršaus užpyliau durpiu. Viskas buvo gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 08 spalio 2011 - 13:18
Tulpes ir aš esu sodinusi,jau pašalus buvo,o lelijas rekomenduojama iki rugsejo 10 sodint. Va tai ir klausiu
Atsakyti
tai va, kad parašiau ir suabejojau, kol gausim siuntinuką, gali jau ir lapkritis būt, gal tik tulpes, narcizus bandysiu , lelijos palauks pavasario, na ir amarilį gal vieną, bet prieš tai noriu paklaust forumiečių, gal kuri Afroditę atliekamą turės ar vaikutį, pirma reikia saviškių pasiklaust blush2.gif
Atsakyti
giedre.vilnius Jūsų pašto dėžutė pilna. Negaliu užsakymo atiųsti 4u.gif
Atsakyti
vau pas tuos lenkus kainos amarilių sumažintos...nu vien žodž. daro viską, kad mane sugundytų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 10 08, 16:17)
tai va, kad parašiau ir suabejojau, kol gausim siuntinuką, gali jau ir lapkritis būt, gal tik tulpes, narcizus bandysiu , lelijos palauks pavasario, na ir amarilį gal vieną, bet prieš tai noriu paklaust forumiečių, gal kuri Afroditę atliekamą turės ar vaikutį, pirma reikia saviškių pasiklaust  blush2.gif

Taip, lapkričio mėn. lelijas sodinti tikrai vėloka rolleyes.gif
Atsakyti