sveiki, pernai ziema pradejau augint keleta amariliu ir atrodo visai neblogai sekas , na nors nesupudziau dar nei vieno, bet turiu toki klausimuka, nudziuvo lapai mano amrilio kolibrio, ir as ji isemiau is vazono, galvoju paziuresiu ar nesupuvo, tiesa, jis dar su vaikiuku ir padesiu miegojimui, bet labai daug saknu, ar man ji vel pasodinti i vazona ir tamsiai kur padeti? Ka daryti su saknimis? Aciu uz info

QUOTE(*joka* @ 2011 12 06, 12:33)
sveiki, pernai ziema pradejau augint keleta amariliu ir atrodo visai neblogai sekas , na nors nesupudziau dar nei vieno, bet turiu toki klausimuka, nudziuvo lapai mano amrilio kolibrio, ir as ji isemiau is vazono, galvoju paziuresiu ar nesupuvo, tiesa, jis dar su vaikiuku ir padesiu miegojimui, bet labai daug saknu, ar man ji vel pasodinti i vazona ir tamsiai kur padeti? Ka daryti su saknimis? Aciu uz info 

Aišku palikit šaknis. Kas per klausimas

QUOTE(*joka* @ 2011 12 06, 11:33)

Šaknys migdymui ne kriterijus

QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 12 06, 15:17)
Aciu labai uz atsakyma, o kaip manot jei tas amarilis su vaikiuku ir as ta vaikiuka noriu issaugot ar jis isbus iki tol kol motininis svogunas prabus, ar vis del to man juos reikia det i zeme vien del to vaikiuko. Atsiprasau uz ikyruma

QUOTE(*joka* @ 2011 12 06, 17:13)
Aciu labai uz atsakyma, o kaip manot jei tas amarilis su vaikiuku ir as ta vaikiuka noriu issaugot ar jis isbus iki tol kol motininis svogunas prabus, ar vis del to man juos reikia det i zeme vien del to vaikiuko. Atsiprasau uz ikyruma 

Ne, vaikiukas maitinasi is mamos ir miega jie kartu - dazniausiai vaikiukas lapu taip ir nenumeta...
jau... pasnigo ir po truputį prasideda žiedų rodymas
Keli maniškiai miega, keli vis dar beveik miega, dar keli net nesiruošia miegoti.
Gizzi

Gizzi

GIZZI5
Maniškiai visi dar miega

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 12 07, 12:07)
jau... pasnigo ir po truputį prasideda žiedų rodymas
Keli maniškiai miega, keli vis dar beveik miega, dar keli net nesiruošia miegoti.
Gizzi

Gizzi

QUOTE(zebrina @ 2011 12 07, 16:12)
Ačiū

QUOTE(Arrivederici @ 2011 12 07, 22:50)
sveikos
,
gal galit pasakyt, kokio dydzio ziedas turetu but, kad galeciau sodint svoguna?
islindo galva, ar jau sodinti ar dar ne?

gal galit pasakyt, kokio dydzio ziedas turetu but, kad galeciau sodint svoguna?
islindo galva, ar jau sodinti ar dar ne?

1. Negalim pasakyti kokio dydžio turėtų būti žiedas. Pamatysit, kai pražys

2. Ten ne žiedas lenda, o žiedynas/žiedkotis.
3. Galima sodinti, kai išlenda apie 5-10 cm.