Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(lingomina @ 2011 12 08, 22:05)
turbut pati graziausia is kambariniu geliu.o as ne vienos neturiu.nu kaip cia dabar.

Ne problema XXI amžiuje biggrin.gif
Mažiau nereikalingų cackių, alkoholio, cigarečių ir užpildysit visas palanges lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 12 08, 21:34)
Ne problema XXI amžiuje  biggrin.gif
Mažiau nereikalingų cackių, alkoholio, cigarečių ir užpildysit visas palanges  lotuliukas.gif

vajetau, ne nemaniau kad tiek daug pramogu reiks atsisakyti,kad iseitu nors viena gelele g.gif g.gif g.gif .
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2011 12 08, 23:02)
vajetau, ne nemaniau kad tiek daug pramogu reiks atsisakyti,kad iseitu nors viena gelele  g.gif  g.gif  g.gif .

turėjau galvoje ne vieną, o pilnas palanges lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na jei tiek daug g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
reikia tik pirmas 2 įsigyt, o paskui "pašlo paechalo" (net nežinau lietuviško atitikmens blush2.gif )
Čia juk įvairaus susirgimo lygio ligonių palata, vienos lyg sveiksta, bet nesugeba pasveikt, kitos - net nesiruošia sveikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 12 09, 12:30)
reikia tik pirmas 2 įsigyt, o paskui "pašlo paechalo" (net nežinau lietuviško atitikmens blush2.gif )
Čia juk įvairaus susirgimo lygio ligonių palata, vienos lyg sveiksta, bet nesugeba pasveikt, kitos - net nesiruošia sveikt biggrin.gif

o kam 2?,ar jos turi gyventi poromis. na bent jau as nuo tokiu "ligu,, ne nesiruosiu "gyditis,,,man jos visai mielos. na cia kiekvienas supranta pagal save.
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 12 09, 12:30)

as prie paskutinių.. biggrin.gif
Atsakyti
Džiaugiamės pirmu sniegu ir pirmais žiedais[/url]user posted imageuser posted imageLemon Lime, ačiū Eglužei ir Susan iš lenkų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 09 gruodžio 2011 - 17:45
QUOTE(pavilonyte @ 2011 12 09, 17:35)
Džiaugiamės pirmu sniegu ir pirmais žiedais[/url]user posted imageuser posted imageLemon Lime, ačiū Eglužei ir Susan iš lenkų  smile.gif

kokie grazuoliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Ritut drinks_cheers.gif
Susan tai niekaip spalvos nepagavau, nėra natūralaus apšvietimo, išeinu į darbą tamsu, pareinu - tamsu, toks gražus rausvumas, o nufotkint natūraliai- niekaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 12 09, 18:43)
as prie paskutinių.. biggrin.gif

Va va. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš irgi prie paskutinių. Gydžiausi, gydžiausi, kol neiškentus kažkokį šviesų Kolibrį nusipirkau
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 12 09, 21:17)
Ačiū, Ritut  drinks_cheers.gif
Susan tai niekaip spalvos nepagavau, nėra natūralaus apšvietimo, išeinu į darbą tamsu, pareinu - tamsu, toks gražus rausvumas, o nufotkint natūraliai- niekaip  unsure.gif

Labai gražūs, Susan wub.gif Maniškiai irgi jau tuoj tuoj...

QUOTE(Lutpede @ 2011 12 09, 21:32)
Va va.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Aš irgi prie paskutinių. Gydžiausi, gydžiausi, kol neiškentus kažkokį  šviesų Kolibrį nusipirkau

hihihi.gif neišeina pasveikt man irgi, bet aš per daug ir nepergyvenu. Juk tiek nedaug pas mus teigiamų emocijų, o amariliai- atgaiva ir akims, ir širdelei wub.gif
Atsakyti