Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Labutis, kiek grožio pridėjot akims paganyt 4u.gif
GIZZI5, na ir pirtį tu užkūrei savo cibuliams, puiku, kad augt pradėjo, matyt išsigando, kad kitą kartą išvirsi cibulienę lotuliukas.gif
Dėl dryžiaus net nežinau, luginau tavo ir savo družiaus nuotraukas, na labai panašūs, tik nepamenu, kad manasis būtų kvepėjęs. Tu geriau turėk mane omeny kokiam rausviukui obuoliniui blush2.gif Ir kaip laikosi mažylis iš EG, ar nenumiriojo, taviškiai tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 26, 20:12)
Be galo gražu wub.gif

Papasakosiu Jums mergaitės apie savo amarilių iš Tailando augimą tiksliau neaugimą,gavusi svogūnus baisiai džiaugiausi,kaip ir visus išmirkiau kalio permanganato tirpale,kadangi vieno dugnelis pasirodė labai neaiškus,su skylutėmis,patupdžiau ant smėliuko,manydama,kad to pakaks,kad įsišaknytų po parsiuntimo praėjo truputį daugiau kaip mėnuo,buvau pradėjusi nerimauti,kad nieko nevyksta,nei lapukų,nei šaknyčių doh.gif prieš savaitę išėjau atostogų taigi laiko į valias,perskaitinėjau visus forumus,ir pritaikiusi kaip man atrodo optimaliausią variantą vis dėl to įveikiau užsispyrėles thumbup.gif
Taigi receptas toks;
Užvirinau vandenį,nukėliau nuo viryklės,kad garai nebūtų per daug karšti,ant puodo uždengiau frotinį rankšluostį ir tikrinau ranka,kad nebūtų karšta tada išimtus iš vazono svogūnus po 15min.laikiau ant to puodo su rankšluosčiu,dar pridengusi iš viršaus plona drobele,po pirties procedūrų dėjau į drėgną drobinį maišelį,po to į politeleno maišelį ir taip tris dienas iš eilės,pasodinau ir ką manot?Abu svogūnėliai jau turi šaknytes maždaug 3mm.Patikrinau ax.gif ar triūsas nenuėjo veltui,pasirodo ne thumbup.gif

oho, tai bent procedura...
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 06 26, 22:57)
Labutis, kiek grožio pridėjot akims paganyt  4u.gif
GIZZI5, na ir pirtį tu užkūrei savo cibuliams, puiku, kad augt pradėjo, matyt išsigando, kad kitą kartą išvirsi cibulienę  lotuliukas.gif
Dėl dryžiaus net nežinau, luginau tavo ir savo družiaus nuotraukas, na labai panašūs, tik nepamenu, kad manasis būtų kvepėjęs. Tu geriau turėk mane omeny kokiam rausviukui obuoliniui  blush2.gif  Ir kaip laikosi mažylis iš EG, ar nenumiriojo, taviškiai tai  thumbup.gif

Mažylis iš EG kol kas tupi,matyt mąsto g.gif jo tai tikrai neskubinsiu lotuliukas.gif be to po operacijos,tas šoniukas kur papuvęs buvo,nerodo jokių šlapiavimų,o tai jau gerai,manau pailsės ir augs,kur jis dings irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 26, 22:07)
Mažylis iš EG kol kas tupi,matyt mąsto g.gif jo tai tikrai neskubinsiu  lotuliukas.gif be to po operacijos,tas šoniukas kur papuvęs buvo,nerodo jokių šlapiavimų,o tai jau gerai,manau pailsės ir augs,kur jis dings irnesakyk.gif

o ka parsisiuntei is Tailando ar is kur tu ten...?
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 06 26, 23:13)
o ka parsisiuntei is Tailando

Grandiflora equestre ir Reticulatum stratifolium
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 26 birželio 2011 - 21:29
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 26, 22:27)
Grandiflora equestre ir Reticulatum stratifolium

Šitą, tu kai kitą kartą apsipirkinėsi, prikabink ir mane... Mielai pašėrinsiu siuntimo išlaidas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 26 birželio 2011 - 22:26
sveikos supergelininkes as turiu amarili bet man jis nezydi ir tik lapu daug o ziedo nei vieno gal ka galit patrti? nes kai pavasari persodinau pas akimyne zydejo o pas mane ne verysad.gif verysad.gif jau ruosiuos as ji mest lauku nes atsibodo be ziedu jis man doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 06 26, 23:25)
Šitą, tu kai kitą kartą apsipirkinėsi, prikabink ir mane... Mielai pašėrinsiu siuntimo išlaidas smile.gif

Ir mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 06 27, 00:25)

QUOTE(pavilonyte @ 2011 06 27, 13:13)

Sakiau truputį stabdysiu arklius hihihi.gif hihihi.gif tik jau žinau kaip bus ax.gif Kartais būna neblogų pasiūlymų trims amariliams,nes kai pirkau iš vieno tiekėjo du svogūnus prašiau,kad siūstų vienu siuntimu,tai atrašė,kad pas jį siuntimas automatiškai įskaičiuotas doh.gif ir nuolaidų daryti negali,ir kam dabar lengva irnesakyk.gif
Tai jei ką turėsiu Jus abi omenyje rolleyes.gif tikiuosi skoniai sutaps.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 27, 12:23)
Sakiau truputį stabdysiu arklius hihihi.gif  hihihi.gif tik jau žinau kaip bus ax.gif Kartais būna neblogų pasiūlymų trims amariliams,nes kai pirkau iš vieno tiekėjo du svogūnus prašiau,kad siūstų vienu siuntimu,tai atrašė,kad pas jį siuntimas automatiškai įskaičiuotas doh.gif ir nuolaidų daryti negali,ir kam dabar lengva irnesakyk.gif

Sutaps, sutaps mirksiukas.gif , o jei aš ką nužiūrėsiu, tai ir kreipsiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 27, 12:23)
Sakiau truputį stabdysiu arklius hihihi.gif  hihihi.gif tik jau žinau kaip bus ax.gif Kartais būna neblogų pasiūlymų trims amariliams,nes kai pirkau iš vieno tiekėjo du svogūnus prašiau,kad siūstų vienu siuntimu,tai atrašė,kad pas jį siuntimas automatiškai įskaičiuotas doh.gif ir nuolaidų daryti negali,ir kam dabar lengva irnesakyk.gif

tai zinai, atejo dabar veisles gryninimo metas smile.gif laikas ismetyti vienodas spalvas, kaimietukus, to ko nenori, ir išsigryninti darzeli biggrin.gif Bent jau as tai rudenį kaimietukus tikrai dalinsiu smile.gif o gera vieta tuscia gi nebuna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 06 27, 13:51)
tai zinai, atejo dabar veisles gryninimo metas smile.gif laikas ismetyti vienodas spalvas, kaimietukus, to ko nenori, ir išsigryninti darzeli biggrin.gif Bent jau as tai rudenį kaimietukus tikrai dalinsiu smile.gif o gera vieta tuscia gi nebuna  thumbup.gif

Kad kaimietukų niekas neima verysad.gif o mest man ranka nekyla doh.gif Gal kuri norit?
Atsakyti