Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 27, 13:55)
Kad kaimietukų niekas neima verysad.gif o mest man ranka nekyla doh.gif Gal kuri norit?

Nu labai laiku parašėt 4u.gif ,būčiau tikrai vieną užsiprašius,jau neliko jų pas mane,tai vėl pasiilgstu.Man gražu ir tie kai žydi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 27, 11:23)
Sakiau truputį stabdysiu arklius hihihi.gif  hihihi.gif tik jau žinau kaip bus ax.gif Kartais būna neblogų pasiūlymų trims amariliams,nes kai pirkau iš vieno tiekėjo du svogūnus prašiau,kad siūstų vienu siuntimu,tai atrašė,kad pas jį siuntimas automatiškai įskaičiuotas doh.gif ir nuolaidų daryti negali,ir kam dabar lengva irnesakyk.gif
Tai jei ką turėsiu Jus abi omenyje rolleyes.gif tikiuosi skoniai sutaps.

Nepamirsk ir manes, ligoniams vaistu nebuna ax.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 06 27, 13:01)
Nu labai laiku parašėt 4u.gif ,būčiau tikrai vieną užsiprašius,jau neliko jų pas mane,tai vėl pasiilgstu.Man gražu ir tie kai žydi wub.gif

rudenį pasidairykit čia - tikrai bus, bent jau pas mane, kai keliaus iš šiltnamio į rusį..
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 06 27, 13:01)

Rudenį tikrai bus kas padovanoja 4u.gif
Giedre.vilnius, beveik kartu parašėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 27 birželio 2011 - 12:55
QUOTE(ritaava @ 2011 06 27, 12:17)
Nepamirsk ir manes, ligoniams vaistu nebuna ax.gif  4u.gif  smile.gif

Merginos cia as apie save ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 06 27, 14:54)
Rudenį tikrai bus kas padovanoja  4u.gif
Giedre.vilnius, beveik kartu parašėm  mirksiukas.gif

Rudenio palauksiu 4u.gif ,tik šiandien mainus su šia forumiete darėm,o kai išsiuntėm,paaiškėjo,kad ir kaimietukų turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2011 06 27, 10:25)
sveikos supergelininkes as turiu amarili bet man jis nezydi ir tik lapu daug o ziedo nei vieno gal ka galit patrti? nes kai pavasari persodinau pas akimyne zydejo o pas mane ne  verysad.gif  verysad.gif  jau ruosiuos as ji mest lauku nes atsibodo be ziedu jis man  doh.gif  doh.gif

Sveika,žemiete mirksiukas.gif Gal kas papildys,bet pirma beda,kad tavo gelyte ,turbut, neturi poilsio,ramybes periodo. Paskaityk nors trumpai temos pradzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2011 06 27, 10:25)
sveikos supergelininkes as turiu amarili bet man jis nezydi ir tik lapu daug o ziedo nei vieno gal ka galit patrti? nes kai pavasari persodinau pas akimyne zydejo o pas mane ne  verysad.gif  verysad.gif  jau ruosiuos as ji mest lauku nes atsibodo be ziedu jis man  doh.gif  doh.gif

amarilius reikia kankinti, džiovinti, pamiršti, ir visokiais kitokiais būdais gasdinti. Tiktai tada ji žydės. Mylimu būti jam nepatinka biggrin.gif Jo meilė savotiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 26, 22:27)
Grandiflora equestre ir Reticulatum stratifolium

Kaip miela, kad viena siunteisi... Kaip draugiška... group.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 06 28, 11:43)
Kaip miela, kad viena siunteisi... Kaip draugiška...  group.gif

Na ir ko širdelė norėtų?Kaip suprantu gėda man turėtų būti ax.gif Tik ko gero kiekviena žino kas nutinka ligoniui,naują amarilką pamačius doh.gif kokia gali būti kalba apie pasiūlymą kitoms,galvoji tik apie tai kaip reikia pačiai bigsmile.gif Na, ar aš neteisi?
O jei rimtai,tai pirkau pirmą kartą ir visai ne to ieškojau,o kai užbidini,keli kainą ir jei laimi aukcioną,prekė tavo.
Va kai nuoroda 'pirk dabar' viskas aišku,paspaudei,sumokėjai ir siunčia mirksiukas.gif Taigi prašau nelaikyti manęs savanaude,netikėle. irnesakyk.gif
Atsakyti
Steputė lyriškai nusiteikus g.gif , kad tiek mažai parašė
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 06 29, 12:38)
Steputė lyriškai nusiteikus g.gif , kad tiek mažai parašė

Įkvėpimo nėra, vėplų per mažai, atostogos...
Atsakyti