Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(naura14 @ 2011 06 24, 16:46)
Cukrumi tepama pries plauka, raunama pagal plauka, o vasku atvirksciai ir jokiu isvedziojimu cia nera. Viena karta pabandykite padaryti atvirksciai ir pacios isitikinsite  mirksiukas.gif

100% garantuoju, kad vašku toks būdas yra, mane to mokė kolegijoje, dėl to, kad jis nėra pasiteisinęs, dauguma kosmetologių to net nežino, įdomumui galite ir internete pasieškoti, aišku anglų kalba. Taip kad čia nėra išvedžiojimas, neklaidinkite ir nešmeižkite kitų, įrodinėdami savo neiteisingas tiesas. Nieko nenoriu įžeisti ir draugiškai tai parašiau, juk žmogus negali visko žinoti, bet prieš teigdami - įsitikinkime ar esate teisūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madmuozelė @ 2011 06 24, 17:52)
100% garantuoju, kad vašku toks būdas yra, mane to mokė kolegijoje, dėl to, kad jis nėra pasiteisinęs, dauguma kosmetologių to net nežino, įdomumui galite ir internete pasieškoti, aišku anglų kalba.  Taip kad čia nėra išvedžiojimas, neklaidinkite ir nešmeižkite kitų, įrodinėdami savo neiteisingas tiesas. Nieko nenoriu įžeisti ir draugiškai tai parašiau, juk žmogus negali visko žinoti, bet prieš teigdami - įsitikinkime ar esate teisūs  4u.gif

Nebent jei kalbate apie eleastini vaska. Gal ir yra toks budas, bet juo geriau nesinaudoti, nes plauku vis vien neisrauna. Tai vien budo buvimas, manau nesvarbu toms, kurios nori kuo efektyviau ir kuo mazesnemis pasekmemis nusidepiluoti rolleyes.gif
Atsakyti
ti kas nors man atsakys kada ta talka barstyti?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 06 24, 19:09)
ti kas nors man atsakys kada ta talka barstyti?

Talka barstote tada, kai nuriebalinate oda, bet tik tiek, kad oda nebutu slapia, nepersistenkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Madmuozelė @ 2011 06 24, 17:52)
100% garantuoju, kad vašku toks būdas yra, mane to mokė kolegijoje, dėl to, kad jis nėra pasiteisinęs, dauguma kosmetologių to net nežino, įdomumui galite ir internete pasieškoti, aišku anglų kalba.  Taip kad čia nėra išvedžiojimas, neklaidinkite ir nešmeižkite kitų, įrodinėdami savo neiteisingas tiesas. Nieko nenoriu įžeisti ir draugiškai tai parašiau, juk žmogus negali visko žinoti, bet prieš teigdami - įsitikinkime ar esate teisūs  4u.gif

O mane profesineje ir kolegijoje moke, kad darant pirmu budu, ji ivardino kaip neteisinga ir kaip viena is priezasciu iauginejanciu plauku mirksiukas.gif
Niekas nieko cia nesmeizia, tik diskutuojam kaip ir visos kitos cia esancios biggrin.gif
Atsakyti
merginos susimaisiau... pries depiliacija ta pacia diena bikini sveisti galima?
Atsakyti
QUOTE(yoyota @ 2011 06 24, 10:18)
o per kiek laiko Jums pradeda lįsti plaukeliai po depiliacijos vašku? nusidepiliavau išgirtuoju Byly vašku, ir po savaitės jau išlindo plaukai, galvojau ilgiau nelįs  rolleyes.gif

taip gali būti ir todėl, kad skirtingu laiku plaukeliai atauga ax.gif vieni lėčiau, kiti greičiau
Atsakyti
Plaukelius raunu kaip man patogiau prie ju prieiti, ir iauginejimo nera, bet beda ta, kad greitai man jie atauga, turbut tik nuplesiu as juos, ir tik keli normaliai issirauna, Kai kosmetologe tai daro, tai kazkur po savaites pasirodo, bet Kai pati, tai uz poros dienu.
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2011 06 26, 14:49)
Plaukelius raunu kaip man patogiau prie ju prieiti, ir iauginejimo nera, bet beda ta, kad greitai man jie atauga, turbut tik nuplesiu as juos, ir tik keli normaliai issirauna, Kai kosmetologe tai daro, tai kazkur po savaites pasirodo, bet Kai pati, tai uz poros dienu.

turbut darote netaisyklingai uz tai ju neisraunate,jie nutruksta todel taip greita ir atauga mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labiau pasiteisino tas būdas, kai vaškas tepamas prieš plauką, o raunu į tą pusę, į kurią patogu, nu ir bent jau man geriau išrauna nei pagal instrukcija, kad reikia tepti pagal plauką, o plėšti prieš augimo kryptį... g.gif Nežinau kodėl, gal čia priklauso nuo pačio plauko, nes maniškiai tai labai stiprūs, stori ir auga palei oda, tai jeigu tepu ale kaip priklauso pagal augimo kryptį, aš juos dar labiau prispaudžiu prie odos ir vaškas gerai nesukabina. O dėl ataugimo, tai iš tiesų po kurio laiko visai beveik plaukeliai nebeauga, na atsiranda tokie pavieniai, bet juos greit su pincetu išnaikinu ax.gif
Atsakyti
sveikos skaitau skaitau ir vis bandau issiaiskunti kaip ta bikinio dep. pasidaryti paciai. taigis pirksiu bili ta ruzava vaska prie jo juosteliu reikia ?
kaksiap baisu pasidaro pagalvojus kad plaukus raut pries augimo krypti. blush2.gif nes jei plauka israunu su pinceti tai kartais net kraujas pasirodo. pas mane lb kieti stori plaukai verysad.gif tai jei visa rausiu pries plauka tai kazin kaip busiu visa kruvina.
kia dar reikia zinoti ir tureti pries bandant depiliuotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2011 06 27, 13:42)
sveikos skaitau skaitau ir vis bandau issiaiskunti kaip ta bikinio dep. pasidaryti paciai. taigis pirksiu bili ta  ruzava vaska  prie jo juosteliu reikia ?
kaksiap baisu pasidaro pagalvojus kad plaukus raut pries augimo krypti.  blush2.gif  nes jei plauka israunu su pinceti tai kartais net kraujas pasirodo. pas mane lb kieti stori plaukai  verysad.gif  tai jei visa rausiu pries plauka tai kazin kaip busiu visa kruvina.
kia dar reikia zinoti ir tureti pries bandant depiliuotis    blush2.gif

na perskiaciau pora temu ir kyl adar vienas klausimas
po depiliacijos ka geriausia naudoti? ne is brangiuju tik. lyg rasos kaskas gyre g.gif
Atsakyti