QUOTE(Delhia @ 2011 06 21, 19:41)
As tai nepatarciau depiliuotis veido or usiukus po nosytes, nes ataugineja stipresni juodesni, dar jaidu yra ypatingai matomi ir juodi usiukai siulyciau lazerio budu, nes veido oda yra jautri. Jai norite depiliuotis antakius tai galima tik apsiveskite linija naudodami mazai vasko kad isvengtumete nelaimes ( pardaug nudepiliuoto antakio o gal ir visai) as tai naudoju pinceta man antakiai tai ipatingai matoma vieta. Nesu bandziusi veet esu naudojus tik krema nebenaudoju nes pasirinkau kitus produktus.
QUOTE(Rykute @ 2011 06 22, 00:23)
Na tik nereikia, tikrai neataugineja jie tamsesni ir storesni. Pati depiliuojuos seniai, bet jie kaip buvo sviesus ir nereziantys akies taip ir liko nors jau 10 metu kartas nuo karto juos "nupesu" o lazeris labai gera priemone, bet brangi ir ne visuomet pilnai veiksminga...
Del antakiu nepatyrusiai tai gal ir sunku nusidepiliuoti priklauso nuo antakiu platumo ir formos, bet kai tai kazdienybe ir tavo darbas tai nelaimiu negali buti.
Papildyta:
Cia vaska tepat pries plauka ar talka ?
vaškas tepamas plaukelių augimo kryptimi ir staigiu judesiu nuplėšiamas prieš plaukelių augimo kryptį
Del antakiu nepatyrusiai tai gal ir sunku nusidepiliuoti priklauso nuo antakiu platumo ir formos, bet kai tai kazdienybe ir tavo darbas tai nelaimiu negali buti.
Papildyta:
Cia vaska tepat pries plauka ar talka ?
vaškas tepamas plaukelių augimo kryptimi ir staigiu judesiu nuplėšiamas prieš plaukelių augimo kryptį

QUOTE(nuomone84 @ 2011 06 22, 00:52)
Nebandžius Veet veidui, bet buvau bandžius kojoms, tai man neptiko. Visas vaškas likdavo ant kojų ir nieko nenupešdavo. (Depiliuot su vašku tikrai moku ir čia ne dėl manęs jis nieko nenuplešia).
Aš pati naudoju šios arba šios firmos juosteles skirtas veidui.
Jei skusit ar šalinsit su kremukais tada taip, bet jei su vašku tai TIKRAI jie neataugs tamsesni ir storesni.
Ir sakau ne šiaip pasiskaičius kažkur, o sakau todėl nes žinau ir esu mačius žmonių kuriems tai tikrai sumažino plaukelių skaičių po nosim.
Papildyta:
Tinka. Aš jį bikini, pažastims, veidui naudoju ir viskas puiku.

Aš pati naudoju šios arba šios firmos juosteles skirtas veidui.

Jei skusit ar šalinsit su kremukais tada taip, bet jei su vašku tai TIKRAI jie neataugs tamsesni ir storesni.

Papildyta:
Tinka. Aš jį bikini, pažastims, veidui naudoju ir viskas puiku.

dekui uz issamius atsakymus , tik vis dar neapsisprendziu ar man reikia salinti usiukus , seip jie nera ryskus bet kartais paziurejus i veidrodi labai uzsimanau ju atsikratyti