Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 08 03, 19:11)
O kiek toms, kurios eina į bikini depiliaciją, užtrunka procedūra?  g.gif Čia šiaip, smalsu pasidarė, nes kiek pamenu, kai eidavau, tai kokią valandą ar net daugiau pešdavo doh.gif  įdomu, čia tik man šitaip biggrin.gif

man maxi 30min daro 4u.gif
dar klausimukas - o jum kosmetologės pakrapštinėja jei yra įaugę plaukučiia?ar paspaudinėja? g.gif ar tik pereina su vašku ir tada jei koks atviras plaukas lieka - su pincetu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 08 04, 08:49)
man maxi 30min daro 4u.gif
dar klausimukas - o jum kosmetologės pakrapštinėja jei yra įaugę plaukučiia?ar paspaudinėja? g.gif ar tik pereina su vašku ir tada jei koks atviras plaukas lieka  - su pincetu.  g.gif

ne-ji man nekrapstineja-tik pasako jei kur yra įaugęs, aš paskui namie pati su adatėle gražiai išsitraukiu, o jei nudepiliavus su vašku lieka vieniši pluakeliai tai juos ištraukia pincetu ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Pati nebandziau darytis dxepiliacijos namie, bet beveik prisiruosiau:)
kelis kartus dariau braziliska salone, po pirmos depiliacijos buvau suzaveta, svaria atvaiksciojau menesi, ko toliau to greiciau ataugineja ir iaugineja. Po duso butenai sutepu oda losjonu ar aliejuku ir pilinga su kavos tyrsciais darau, reguliariai vaikstau i pirti ir pilinguojus su druska, tai KOKIO ... jie iaugineja?sad.gif
Norejau paklaus apie salicilio tepala, kaip ir kada juo reikia teptis? iskart po duso, pries losjona ar po?
aciu
Atsakyti
Visa laika dariausi depiliacija pati vasku, o dabar nusipirkau kupona depiliacijai cukrum ir labai labai patiko thumbup.gif Maziau skauda, kazkaip greitesne pati procedura (pilna bikini man padare per 20 minuciu), na ir labai fainute kosmetologe buvo, zodziu esu labai patenkinta smile.gif Namie pati bandziau daryti ta cukraus mase, tai nusidepiliavau kojas, bet ji man gal per skysta gavosi, nes plesesi tik juosteliu pagalba, o kosmetologe jokiu juosteliu nenaudojo, reiks dar tobulinti kazkaip recepta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 05 rugpjūčio 2011 - 08:44
QUOTE(Shalimar @ 2011 08 05, 09:43)
Visa laika dariausi depiliacija pati vasku, o dabar nusipirkau kupona depiliacijai cukrum ir labai labai patiko thumbup.gif Maziau skauda, kazkaip greitesne pati procedura (pilna bikini man padare per 20 minuciu), na ir labai fainute kosmetologe buvo, zodziu esu labai patenkinta smile.gif Namie pati bandziau daryti ta cukraus mase, tai nusidepiliavau kojas, bet ji man gal per skysta gavosi, nes plesesi tik juosteliu pagalba, o kosmetologe jokiu juosteliu nenaudojo, reiks dar tobulinti kazkaip recepta biggrin.gif

o iš kokio tu miesto? 4u.gif ir pas kokią kosmetologę buvai jei nepaslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenore_mis @ 2011 08 05, 11:22)
o iš kokio tu miesto?  4u.gif  ir pas kokią kosmetologę buvai jei nepaslaptis  blush2.gif

As is Vilniaus, salonas Lilium Perkunkiemy, o kosmetologes vardo nepamenu.. Sviesiaplauke mergina, su rusisku akcentu kalba 4u.gif
Atsakyti
As ir buvau Lilium cukrines depiliacijos. Padare tai gerai, bet jau skausmas... Seniau visad darydavausi vasku salonose tai tikrai tiek nera skaudeje, beje ir ta pati kosmetologe man sake, kad su cukrum procedura skausmingesne nei su karstu vasku. Bet siaip kaip ten raso kad ilgai neatauga ir neiaugineja, tai man ataugo taip pat kaip ir su vasku ir dra daugiau iaugo plaukeliu, tai net nezinau, ar verta dvigubai brangiau moket uz cukrine (nu nebent su kuponu).
Atsakyti
QUOTE(Christine20 @ 2011 08 05, 13:02)
As ir buvau Lilium cukrines depiliacijos.

Na del skausmo nezinau, gal del to, kad daugybe metu as darausi pati, tai dabar kai dare kazkas kitas, atrode, kad daug maziau skauda biggrin.gif Ir siaip raso visur, kad maziau skauda... O del ataugimo tai man sunku suprasti, kodel ten sako, kad turetu leciau ataugti, juk israunamas tas pats plaukas su saknim kaip ir proceduroj su vasku g.gif Gal cia del to, kad tas cukrus dabar mada, as labai norejau isbandyti, ir laukiau, kol bus koks kuponas, nes taip tai gaila pinigu butu ax.gif

O del iaugimo man sake butinu butiniausias dalykas yra pylingas, nepamirsti jo daryti, tai reiks pasistengti.. Ir geriausias pylingas yra su kavos tirsciais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 05 rugpjūčio 2011 - 13:00
QUOTE(Christine20 @ 2011 08 05, 13:02)
As ir buvau Lilium cukrines depiliacijos. Padare tai gerai, bet jau skausmas... Seniau visad darydavausi vasku salonose tai tikrai tiek nera skaudeje, beje ir ta pati kosmetologe man sake, kad su cukrum procedura skausmingesne nei su karstu vasku. Bet siaip kaip ten raso kad ilgai neatauga ir neiaugineja, tai man ataugo taip pat kaip ir su vasku ir dra daugiau iaugo plaukeliu, tai net nezinau, ar verta dvigubai brangiau moket uz cukrine (nu nebent su kuponu).

su vasku maziau skauda del silumos. Cukraus pasta yra salta.
Atsakyti
Paskaičiau jūsų kometarus ,nusipirkau Byly vašką ir nusprendžiau depiliacija atlikti pati. O siaube ! Su vašku viskas gerai, tik aš turbūt tundra ir nevėkšla blush2.gif , nes mano pirmoji depiliacija užtruko apie 3 valandas.Rezultatas nenuvylė. Aišku, matau kai kur likusių plaukelių. Manau, patirtis ateis su laiku.
Atsakyti
ateinu po keliu kartu bandymo darytis depiliacija namuose ax.gif taigi, kojytes puikiai pasidarau, nors kai kuriuos plaukelius nuplesiu, bet jau ne per daugiausia. kai kur plaukai iaugineja, reikes pabandyti drekinti, kaip siule kazkuri is cia rasiusiu.
o bikini visgi grisiu darytis pas kosmetologe... nieko nesigauna, plaukus nuplesiu, nes gaila man saves biggrin.gif o gal tiesiog nemoku. zodziu, nebesivarginsiu.
beje, del depiliacijos cukrumi - skauda laabai blink.gif bet verta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Christine20 @ 2011 08 05, 11:02)

Na nezinau,esu viska isbandzius: vaskus, ivairius salonus, elektro, bet jau keturis metus vien tik cukrum depiliuojuos. Aisku kaina labai didele sio malonumo. Plaukai neiaugineja, ne taip kaip po vasko (turejau pulini didziuli geroj vietelej ir ant kojos- randeliai like iki siol, o jau per 4 metus praejo). Skauda maziau cukrum, tik reikia ziureti, kad neistaikyt pries pat menesines - skausmo slenksnis naturaliai sumazeja. Kai bunu Vilniuj - einu pas kosmetologe, uzsieny ne visur rasi, esu prisipirkus Turkijoj cukraus pastos skirtos depiliuoti be juosteliu. Besibaigianti, tai bandysiu pasigaminti pati... Kazi gal kas turit gera patikrinta recepta?
Atsakyti