Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(tetavioleta @ 2011 08 06, 20:08)
Na nezinau,esu viska isbandzius: vaskus, ivairius salonus, elektro, bet jau keturis metus vien tik cukrum depiliuojuos. Aisku kaina labai didele sio malonumo. Plaukai neiaugineja, ne taip kaip po vasko (turejau pulini didziuli geroj vietelej ir ant kojos- randeliai like iki siol, o jau per 4 metus praejo). Skauda maziau cukrum, tik reikia ziureti, kad neistaikyt pries pat menesines - skausmo slenksnis naturaliai sumazeja. Kai bunu Vilniuj - einu pas kosmetologe, uzsieny ne visur rasi, esu prisipirkus Turkijoj cukraus pastos skirtos depiliuoti be juosteliu. Besibaigianti, tai bandysiu pasigaminti pati... Kazi gal kas turit gera patikrinta recepta?

As dariau pagal sita, su juostelem puikiai gaunasi, o be ju ne, gal per trumpai pakaitinau... g.gif Man labai patiko kaip dare kosmetologe su rankom, be jokiu juostu, butent taip maciau arabu saliu moterys depiliuojasi smile.gif O kokia turkiska pirkai?
Atsakyti
Shalimar, ar išrauna ir trumpesnius plaukelius?
Su cukrum turbūt reikia įgūdžių daugiau, man taip pat patiko, kosmetologė atliko gana greitai
Atsakyti
QUOTE(NEREIDĖ @ 2011 08 07, 11:03)
Shalimar, ar išrauna ir trumpesnius plaukelius?
Su cukrum turbūt reikia įgūdžių daugiau, man taip pat patiko, kosmetologė atliko gana greitai

Aha, man viska isrove, dar grizus namo pries sviesa tyrinejausi, tai nieko nera biggrin.gif Va taip daroma mazdaug be juostu

user posted image

Tikrai reikia igudziu ir daugiau terliones nei su vasku, bet uztai kaip lengvai nusiplauna, o po vasko man pastoviai likdavo jo doh.gif As labai noriu tos pastos be juostu, tik nezinau kaip pasidaryti tiksliai.. Sake jei labai limpa, galima truputi papudruoti pirstus, ir ta cukru butinai gerai itrinti, prispausti prie odos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 08 07, 11:28)
Aha, man viska isrove, dar grizus namo pries sviesa tyrinejausi, tai nieko nera biggrin.gif Va taip daroma mazdaug be juostu

user posted image

Tikrai reikia igudziu ir daugiau terliones nei su vasku, bet uztai kaip lengvai nusiplauna, o po vasko man pastoviai likdavo jo doh.gif As labai noriu tos pastos be juostu, tik nezinau kaip pasidaryti tiksliai.. Sake jei labai limpa, galima truputi papudruoti pirstus, ir ta cukru butinai gerai itrinti, prispausti prie odos g.gif

Jei pripudruosite tada mase pasidarys nelipni ir nekibs prie plaukiuku. Tada geriau uzsidekite pirstines.
Atsakyti
Kuo tepate pažastis po depiliacijos? 4u.gif g.gif
Atsakyti
Zinokit dar ne karto nebandziau depiliuotis plaukuotu vieteliu blush2.gif ar lb skauda? ax.gif kiek mazdaug laiko buna ramybe? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(veziuke85 @ 2011 08 08, 00:42)
Zinokit dar ne karto nebandziau depiliuotis plaukuotu vieteliu blush2.gif  ar lb skauda? ax.gif  kiek mazdaug laiko buna ramybe? blush2.gif

Pradzioj ilgai blush2.gif o veliau kuo daugiau depiliuojat, tai man atrodo, tuo dazniau ir reikia.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justea @ 2011 08 08, 17:52)
Pradzioj ilgai  blush2.gif  o veliau kuo daugiau depiliuojat, tai man atrodo, tuo dazniau ir reikia..  smile.gif

tikrai ne mirksiukas.gif ,karta per menesi pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justea @ 2011 08 08, 16:52)
Pradzioj ilgai  blush2.gif  o veliau kuo daugiau depiliuojat, tai man atrodo, tuo dazniau ir reikia..  smile.gif

man po pirmo karto lb greit ataugo, gal po poros savaiciu g.gif
Atsakyti
Pas mane jau po truputį kalasi plaukeliai, o praėjo visai nedaug laiko.
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 08 08, 19:27)
tikrai ne  mirksiukas.gif ,karta per menesi pats tas  smile.gif

gal pas visas skirtingai.. bent jau pas mane taip yra g.gif pradzioje galedavau ilgiau vaikscioti, dabar atauga greiciau kazkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 08 07, 22:22)
Kuo tepate pažastis po depiliacijos? 4u.gif  g.gif

g.gif unsure.gif
Atsakyti