QUOTE(Dudute @ 2011 08 19, 12:37)
Užsirašiau operacijai... Rugsėjo 30 d. Ir viskas, pradėjau žiauriai bijot...
Sveikinu
QUOTE(simoniux @ 2011 08 19, 16:13)

Tokios vat sonuose, pradzioj jos kazkaip netrukde, bet su laiku matyt norisi tobulesnio rezultato, kadangi randas isbluko tai del jo nekompleksuociau ir kanors zemesniu liemeniu uzsideti, bet vat tos auseles ryskiai krenta i akis...
Kad nebutu ausu, daro randa ilgesni. Koks pas tave randas?
Beje, tas ausis su vietiniu nuskausminimu sutvarko. Skambink savo gyd., kad nupjaustytu
QUOTE(trupinelis @ 2011 08 23, 08:05)
elaura, kad aš numesčiau savo kg, jau nikaip neįmanoma, susitaikiau kad tokia i rliksiu (na tokia ir iki nėštumo buvau). tai nereik išradinėt dramblio

tie 63kg mane persiokioja, nors 5kg dar labao norėčiau numest, labai naiviai tikiuosi kad kai nupjaus skūrą, kokie pora kg pasimes. va randų nesu mačius, nors visi gąsdina būtent dėl rando, bet man jau geriau randas per visą pilvą, nei kabantis pilvas iki kelių. kitą sav jau eisiu galutinai susitart dėl op
Rando nesimato po kelnaitem net zemu liemeniu. Gyd. butinai reikia akcentuoti, jog norit rando kuo zemiau. Ne visi gyd. padaro grazius randus, todel reikia labai atidziai rinktis.
QUOTE(Dudute @ 2011 08 24, 22:02)
Vakar buvau pas masažistę, ji dirba taip pat trenere sporto klubuose. Papasakojau jai apie savo planus, tai oi oi oi kaip ji mane barė. Neva aš tinginė ir man reikia sportuot ir į masažus vaikščioti, o ne pilvą pjaustyt. Sakiau, kad po pirmo nėštumo sportavau, bet rezultatas nebuvo tobulas. Tai sakė, kad tik pilatesas gali sutvarkyti mano pilvūzą... Nes jei pilvo sieną bandai stiprinti treniruokliais, tai čia neva tas pats kaip skaudantį dantį gydyti veido valymu... Taip pasimečiau, bet kažkodėl netikiu, kad padėtų man...
QUOTE(kometa1971 @ 2011 08 24, 22:46)
kur siusti pilvuko fotkes?ir paziureti jusu kaip padaryti pilvukai?
dukanodieta@gmail.com
QUOTE(Dudute @ 2011 08 25, 07:29)
Visą naktį masčiau, kad gal vis tik verta pabandyt tą pilatesą....

Pora trejeta mėnesių kažin ar ką pakeistų.. Ir dar kokius stangrinančius masažus palankyti... Et, kaip mane nervina... Pažystama viena tikrai pagerino pilvo būklę...
NEVERTA!!!!
Papildyta:
Jacke28, gavau tavo foto. Ar deti i albuma?
Galiu pasakyti, kad be op. nieko nebus