Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(emiru @ 2011 09 16, 22:53)
Buvau pas B, kadangi yra virssvoris, sake numesti iki norimo, ir tada, jei bus reikalas, ateiti. Tai va, kolkas viska atidedu. Reik rimtai sportu uzsiimti, o tada ziuresiu. ax.gif

O kokie tavo duomenys? svoris ir ūgis?
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 09 16, 20:08)
Sekmes ir valios sportuose ir dietose  4u.gif
Bet vis tik saunuolis gydytojas  thumbup.gif Ne i pinigus ziuri, o kaip zmogui geriau smile.gif

Aha, man irgi tas patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dudute @ 2011 09 17, 06:37)
O kokie tavo duomenys? svoris ir ūgis?

Siuo metu daug 4u.gif 160/67-68 blush2.gif
Atsakyti
bagdonas, tai itkrai saunuolis, jei tai pataria thumbup.gif As jau galvojau eiti pas Maslauska, bet pakomentavo, kad jis bambu nelabai moka daryti, tai jau vel abejoniu pilna g.gif
Atsakyti
O dar vilnietems, tai kiek zinau Gyte Babajan nebloga gal gydytoja (GK klinika), Agne Jegelaviciute pas ja daresi, bet nezinau kainu, gal labai brangu g.gif Bet kiti del odos problemu tai is kitos miesto net vazineja pas ja...
Atsakyti
Nauja tema http://www.supermama...howtopic=769986

Kazko fotki neikelia nuotrauku g.gif
Atsakyti
Panos, pabandykit kuri nors ikelt foto i fotki, idomu ar cia man vienai neikelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 17, 19:44)
Panos, pabandykit kuri nors ikelt foto i fotki, idomu ar cia man vienai neikelia g.gif

Man kelia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 09 17, 19:15)
Man kelia  ax.gif

Man ne, kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 17, 12:37)
bagdonas, tai itkrai saunuolis, jei tai pataria  thumbup.gif  As jau galvojau eiti pas Maslauska, bet pakomentavo, kad jis bambu nelabai moka daryti, tai jau vel abejoniu pilna g.gif

O kas butent pakomentavo ?g.gif Nes musu albumelyje lyg tai tik viena dare pas ji, ten viskas ciki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 09 19, 10:36)
O kas butent pakomentavo  ?g.gif Nes musu albumelyje lyg tai tik viena dare pas ji, ten viskas ciki  g.gif

Aga, man irgi įdomu.. g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti