Sveikutes
Visada perskaitau jus, tik neisiterpiu
QUOTE(dija @ 2011 08 27, 10:49)
reikes koki pirmadieni nufotkint savo pilva. buvau 20 kg priaugus, tai dar liko oi kiek. jau 3 men po gimdymo, ale svorio dar nenumeciau. tik va man pasidare idomu kaip su tuo prasiskyrusiu pilvu. ar jis pas mane yra ar ne. nesuprantu kazkaip.
paziuresit ir pas mane jus
Atsigulk ant nugaros, kojas sulenk per kelius (kaip kad ruostumeisi daryt atsilenkimus). Siek tiek pakelk pecius ir galva (irgi kaip atsilenkimams), tada kisk statmenai pirstus rankos, ten kur bamba, kiek pirstu tilps, tiek ir cm yra raumenu prasiskyrimas

Pas mane traukiasi

Buvo trys, dabar du cm
QUOTE(trupinelis @ 2011 08 27, 10:50)
žinok aš ir šiaip beveik jais gyva, na tikrai valgau po nedaug ir tik neriebų maistą, be jokių duonų, bulvių ir makaronų, bet kažkaip mažiau šito skaičiaus nesu numetus, bet va nuo rugsėjo žadu sėsti ant labai rimtos MĖ dietos ir dar reik nustot ryt po 18val, nes čia didžiausias mano prieša, galiu nevalgyt visą dieną, bet vakare atrodo kad ir katvę suryčiau
As irgi saldziamane

Man padeda chromas, zinokit

Nebe toks maniakiskas potraukis saldumynams. Dabar stengiuos saldumynus valgyt iki 12 dienos, irgi super (celiulitas mazeja ir organizmas siu saldumynu nepavercia riebalais).
Na o del mitybos. Tai is praktikos galiu pasidalint, jog reikia valgyt viska ko norisi, po truputi, nepersiryt. Be to, nedarykit tokios klaidos, kad kankinat save diena, rodos nesunku iskest, o vakare - "ai ryt dietos pasilaikysiu". Geriau yra valgyt rytais ir diena, pradziai ir per negaliu, kas nepriprates. Pamatysit greit rezultatus ir ant savijautos ir ant figuros

Be to, taip maitinantis ir vakare alkio priepuoliu nebuna arba jie sumazeja einant laikui, kai organizmas persiorientuoja