Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(trupinelis @ 2011 08 27, 09:42)
oi esu 174, bet tie 63 man kaip užkerėti, niekiap neišeina nuridenti bent tų trijų, nu nebent kokią "lida" valgyčiau, bet bijau aš su ja prasidėt 4u.gif

g.gif vaiseis pasedek keliata dienu ir nukris ax.gif tie keli kg
Atsakyti
reikes koki pirmadieni nufotkint savo pilva. buvau 20 kg priaugus, tai dar liko oi kiek. jau 3 men po gimdymo, ale svorio dar nenumeciau. tik va man pasidare idomu kaip su tuo prasiskyrusiu pilvu. ar jis pas mane yra ar ne. nesuprantu kazkaip.
paziuresit ir pas mane jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 08 27, 12:42)
g.gif vaiseis pasedek keliata dienu ir nukris ax.gif tie keli kg

žinok aš ir šiaip beveik jais gyva, na tikrai valgau po nedaug ir tik neriebų maistą, be jokių duonų, bulvių ir makaronų, bet kažkaip mažiau šito skaičiaus nesu numetus, bet va nuo rugsėjo žadu sėsti ant labai rimtos MĖ dietos ir dar reik nustot ryt po 18val, nes čia didžiausias mano prieša, galiu nevalgyt visą dieną, bet vakare atrodo kad ir katvę suryčiau blush2.gif
Atsakyti
o as va galiu nieko nevalgyt, bet saldumynu man reikia. nemaitinciau, tai tiksliai pagerciau ten kazkokiu tableciu, kur cukraus poreiki mazina. kazkokia nesamone, as kaip narkomanas. neissimiegojus, pavargus, bet va uzkandu sokolado, ledu, bulkuciu, tai kaip supermenas lakstau po namus. veikia stebuklingai saldumynai. mesos tik del reikalo pora kasniu praryju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dija: 27 rugpjūčio 2011 - 10:54
Sveikutes 4u.gif
Visada perskaitau jus, tik neisiterpiu smile.gif

QUOTE(dija @ 2011 08 27, 10:49)
reikes koki pirmadieni nufotkint savo pilva. buvau 20 kg priaugus, tai dar liko oi kiek. jau 3 men po gimdymo, ale svorio dar nenumeciau. tik va man pasidare idomu kaip su tuo prasiskyrusiu pilvu. ar jis pas mane yra ar ne. nesuprantu kazkaip.
paziuresit ir pas mane jus smile.gif

Atsigulk ant nugaros, kojas sulenk per kelius (kaip kad ruostumeisi daryt atsilenkimus). Siek tiek pakelk pecius ir galva (irgi kaip atsilenkimams), tada kisk statmenai pirstus rankos, ten kur bamba, kiek pirstu tilps, tiek ir cm yra raumenu prasiskyrimas 4u.gif Pas mane traukiasi thumbup.gif Buvo trys, dabar du cm thumbup.gif

QUOTE(trupinelis @ 2011 08 27, 10:50)
žinok aš ir šiaip beveik jais gyva, na tikrai valgau po nedaug ir tik neriebų maistą, be jokių duonų, bulvių ir makaronų, bet kažkaip mažiau šito skaičiaus nesu numetus, bet va nuo rugsėjo žadu sėsti ant labai rimtos MĖ dietos ir dar reik nustot ryt po 18val, nes čia didžiausias mano prieša, galiu nevalgyt visą dieną, bet vakare atrodo kad ir katvę suryčiau blush2.gif

As irgi saldziamane drinks_cheers.gif Man padeda chromas, zinokit thumbup.gif Nebe toks maniakiskas potraukis saldumynams. Dabar stengiuos saldumynus valgyt iki 12 dienos, irgi super (celiulitas mazeja ir organizmas siu saldumynu nepavercia riebalais).
Na o del mitybos. Tai is praktikos galiu pasidalint, jog reikia valgyt viska ko norisi, po truputi, nepersiryt. Be to, nedarykit tokios klaidos, kad kankinat save diena, rodos nesunku iskest, o vakare - "ai ryt dietos pasilaikysiu". Geriau yra valgyt rytais ir diena, pradziai ir per negaliu, kas nepriprates. Pamatysit greit rezultatus ir ant savijautos ir ant figuros thumbup.gif Be to, taip maitinantis ir vakare alkio priepuoliu nebuna arba jie sumazeja einant laikui, kai organizmas persiorientuoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gebene: 27 rugpjūčio 2011 - 11:15
QUOTE(gebene @ 2011 08 27, 11:13)
Sveikutes  4u.gif
Atsigulk ant  nugaros, kojas sulenk per kelius (kaip kad ruostumeisi daryt atsilenkimus). Siek tiek pakelk pecius ir galva (irgi  kaip atsilenkimams), tada kisk statmenai pirstus rankos, ten kur bamba, kiek pirstu tilps, tiek ir cm yra raumenu prasiskyrimas  4u.gif Pas mane traukiasi  thumbup.gif Buvo trys, dabar du cm  thumbup.gif

As taip padariau, tai pas mane 2,5 telpa g.gif O tas raumenu prasiskyrimas po kiek laiko visiskai susitrauks?
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 27, 11:42)
As taip padariau, tai pas mane 2,5 telpa g.gif  O tas raumenu prasiskyrimas po kiek laiko visiskai susitrauks?

Jis visiskai ir nesusitraukia, pas negimdziusias yra iki 0.5cm tarpelis, kiek pamenu. O po gimdymo, ivairiai, kai kam gryzta i pradine padeti (labai retai), kai kam - tik truputi, o kai kam - taip ir lieka sad.gif Op metu - susiuna, nes butent issiskyre raumenys salygoja ta pilvo diduma, na aisku, prisideda ir nukarusi oda...
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 27, 12:13)
Sveikutes  4u.gif
Atsigulk ant  nugaros, kojas sulenk per kelius (kaip kad ruostumeisi daryt atsilenkimus). Siek tiek pakelk pecius ir galva (irgi  kaip atsilenkimams), tada kisk statmenai pirstus rankos, ten kur bamba, kiek pirstu tilps, tiek ir cm yra raumenu prasiskyrimas  4u.gif Pas mane traukiasi  thumbup.gif Buvo trys, dabar du cm  thumbup.gif

Nepamirskit kad vienas pirstas lygu du cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 27, 12:13)
Sveikutes  4u.gif
As irgi  saldziamane  drinks_cheers.gif Man  padeda chromas, zinokit  thumbup.gif Nebe toks maniakiskas potraukis saldumynams. Dabar  stengiuos saldumynus valgyt iki 12 dienos, irgi super (celiulitas mazeja ir organizmas siu saldumynu nepavercia riebalais).
Na o del mitybos. Tai is praktikos galiu pasidalint, jog reikia valgyt viska ko norisi, po truputi, nepersiryt. Be to, nedarykit tokios klaidos, kad kankinat save diena, rodos nesunku  iskest, o vakare - "ai ryt dietos pasilaikysiu".  Geriau yra  valgyt rytais ir  diena, pradziai ir per negaliu,  kas nepriprates. Pamatysit greit rezultatus ir ant  savijautos ir ant figuros  thumbup.gif Be to, taip maitinantis ir vakare alkio priepuoliu nebuna arba jie sumazeja einant laikui, kai organizmas persiorientuoja  4u.gif
pritariu tau,valgykit viska,bet su saiku,po gimdimo sveriau105kg doh.gif o db numeciau iki 75kg drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2011 08 27, 10:53)
o as va galiu nieko nevalgyt, bet saldumynu man reikia. nemaitinciau, tai tiksliai pagerciau ten kazkokiu tableciu, kur cukraus poreiki mazina. kazkokia nesamone, as kaip narkomanas. neissimiegojus, pavargus, bet va uzkandu sokolado, ledu, bulkuciu, tai kaip supermenas lakstau po namus. veikia stebuklingai saldumynai. mesos tik del reikalo pora kasniu praryju.

turbūt chromo trūksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 08 27, 13:37)
Nepamirskit kad vienas pirstas lygu du cm 4u.gif

Rimtai du cm? Kaip as cia buvau isitikinus, kad 1cm g.gif Nes mano pirsto storis ir yra 1 cm.

QUOTE(kometa1971 @ 2011 08 27, 16:59)
pritariu tau,valgykit viska,bet su saiku,po gimdimo sveriau105kg doh.gif o db numeciau iki 75kg drinks_cheers.gif

Ogo bigsmile.gif Saunuole!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 27, 22:36)
Rimtai du cm? Kaip as cia buvau isitikinus, kad 1cm  g.gif Nes mano pirsto storis ir yra 1 cm.
Ogo  bigsmile.gif Saunuole!!!  thumbup.gif

thumbup.gif dekui 4u.gif
Atsakyti