Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 08 28, 15:14)
siunčiu Leilai foto, norėsiu komentarų  ax.gif

Tavo situacija kaip Solimar, pilvo oda grazi, tik raumenys issiskyre, todel pilvas kaip nestuke.gif

Mamyte Ausryte po op atrodysi super, esi kuda 4u.gif
Papildyta:
Kometa, parasyk prie savo albumo kas ir kada op dare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 08 28, 17:35)
Tavo situacija kaip Solimar, pilvo oda grazi, tik raumenys issiskyre, todel pilvas kaip nestuke.gif

Mamyte Ausryte po op atrodysi super, esi kuda 4u.gif
Papildyta:
Kometa, parasyk prie savo albumo kas ir kada op dare 4u.gif

g.gif kad nerandu fotkiu db schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kometa1971 @ 2011 08 28, 17:37)
g.gif kad nerandu fotkiu db schmoll.gif

Taigi atsiunciau tau vakar i az prisijungima 4u.gif
Papildyta:
ADREV tau pilva Bagdonas operuos?
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 08 28, 16:35)

drinks_cheers.gif + as bandyciau pratimu ieskotis, kurie issiskyrusiems raumenims padeda gryzt ir jei nepadetu tik tada op wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Man Pinavijos pilvukas isvis grazus, tik kad pasiputes smile.gif
Ai manau, kad jei norim tikrai graziu pilvu, nei viena be op neapseisim smile.gif
Papildyta:
As ir dar darau, kaip Gebene - laukiu kol numesiu svorio ir ziuresiu kaip atrodys, tik kad man ta oda dar labiau garanksciuojasi, nors tepu visokiais aliejais, kremais ir pilingus darau ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 28, 17:53)
Ai manau, kad jei norim tikrai graziu pilvu, nei viena be op neapseisim  smile.gif
Papildyta:
As ir dar darau, kaip Gebene - laukiu kol numesiu svorio ir ziuresiu kaip atrodys, tik kad man ta oda dar labiau garanksciuojasi, nors tepu visokiais aliejais, kremais ir pilingus darau ir pan.

g.gif tai gal tik riebaliukus uztektu issiurpti smile.gif
Atsakyti
pas mane riebalinis pilvas, tėvai obuoliukai, papildomi kilogramai kaupiasi ant pilvo doh.gif liemuo lieka, o pilvas šauna į priekį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 28, 17:49)
drinks_cheers.gif + as bandyciau pratimu ieskotis, kurie issiskyrusiems raumenims padeda gryzt ir jei nepadetu tik tada op wink.gif  4u.gif

Jei po gimdymo per 6 men. raumenys negryzta, tai amen doh.gif
QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 28, 17:53)
Ai manau, kad jei norim tikrai graziu pilvu, nei viena be op neapseisim  smile.gif
Papildyta:

saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet vistiek nepades...

QUOTE(kometa1971 @ 2011 08 28, 17:54)
g.gif tai gal tik riebaliukus uztektu issiurpti smile.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 08 28, 18:02)
pas mane riebalinis pilvas, tėvai obuoliukai, papildomi kilogramai kaupiasi ant pilvo  doh.gif liemuo lieka, o pilvas šauna į priekį  cool.gif

Koks tavo ugis/svoris? is nuotrauku nepasakysi kad riebalai, grynai pilvo siena isejus is vietos 4u.gif
Atsakyti

saunuole 4u.gif  4u.gif  4u.gif bet vistiek nepades...
Koks tavo ugis/svoris? is nuotrauku nepasakysi kad riebalai, grynai pilvo siena isejus is vietos 4u.gif

1,68/58. visą pilvą suimt galiu, riebalas ir oda. atsisėdus ant džinsų pasideda
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 08 28, 17:49)
1,68/58. visą pilvą suimt galiu, riebalas ir oda. atsisėdus ant džinsų pasideda

Bet jei tik riebalas, tai kam tada ta op? g.gif

As tai labiausiai bijau del to rando, o jei negraziai sugys, o jei matysisi su maudomu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 08 28, 19:06)
Bet jei tik riebalas, tai kam tada ta op? g.gif

As tai labiausiai bijau del to rando, o jei negraziai sugys, o jei matysisi su maudomu ir pan.

nuejus pas gyd turi sakyt kaip nori,kad randas eitu iki gaktos ir viskas jai nesutinka eik pas kita kuris darys kaip tu nori mirksiukas.gif
Atsakyti

Hm... nezinau aisku kaip ten statistiskai, bet man po pirmo atsistate raumenys gal po pusmecio, taip... Po antros kazkur po metu, o dabar stai, vaikui 1.8m ir tik dabar mazeja tarpas, letai, bet mazeja thumbup.gif
Tas prasiskyrimas itakoja pilvo issiputima, nes man kad ir kabedavo ta oda, bet pilvas neatrode toks pustas, is vis su rubais buvo plokscias. O va dabar kai tarpas didesnis ir pilvas pustesnis, bet mazejant tarpui, matosi is foto, kad ir pilvo pustumas mazeja smile.gif
Atsakyti