Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(emiru @ 2011 09 07, 22:31)
buvau konsultacijoj, siaip gydytojas sake, kad plastikos tikrai nereikia, odos perteklius nedidelis, o turetu susitvarkyti smile.gif

Emiru, man tavo pilvas visai grazus 4u.gif Oda nekabo, o striju turi? Tavo atveju nepadetu sustiprinti pilvo preso sportuojant?

QUOTE(**Leila** @ 2011 09 08, 06:49)
Gal nueik 4u.gif striju turi ant pilvo? Pažiūrėk Solimar, Donaciuko foto,jų pilvai,oda atrodė geriau,nei db tavo.

Panos,Vilniuj ner pas ką eit,negi jums sunku iki Kauno palekt?

Leila, tu nemazai info turi, o kaip tavo nuomone del Jankausko, apie kuri rase emiru, nieko negirdejai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 09 08, 09:53)
Emiru, man tavo pilvas visai grazus  4u.gif Oda nekabo, o striju turi? Tavo atveju nepadetu sustiprinti pilvo preso sportuojant?
Leila, tu nemazai info turi, o kaip tavo nuomone del Jankausko, apie kuri rase emiru, nieko negirdejai ? 4u.gif

Nieko...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 07, 21:20)
kaip įdomiai  g.gif

dabar yra vaistu vaistinese, kur atitolina menesines, neprisimenu tik pavadinimo.Kai važiavau i sanatoriją, tai geriau juos, nes nebuciau galėjus naudotis vandens procedūromis.
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 09 08, 06:53)
Emiru, man tavo pilvas visai grazus  4u.gif Oda nekabo, o striju turi? Tavo atveju nepadetu sustiprinti pilvo preso sportuojant?

Nea, sportas nepades, bandziau. Sabar esu priaugusi svorio, o pries kokius 3 metus vuvau gerai pasportavus, kojos, uzpakalis normaliai, o pilvas buvo. Mano sesuo irgi turi ta pilva, nors janesne 7 metais, ir plona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 09 08, 15:47)
dabar yra vaistu vaistinese, kur atitolina menesines, neprisimenu tik pavadinimo.Kai važiavau i sanatoriją, tai geriau juos, nes nebuciau galėjus naudotis vandens procedūromis.

g.gif kas čia per naujiena?? Žinau tik kad vitaminas C gali kažkaip įtakoti mmm, bet ir tai abejoju g.gif Hormonai nebent kokie nors? bet negalima gerti ir jų prieš op..
Atsakyti
Parašiau Bagdonui. laukiu atsakymo ax.gif O dėl tų vaistų dėl mmm, tai gal apie dicinoną kalba eina. jei taip, tai jis tikrai nėra tam skirtas. O daugiau jokių kitų nežinau g.gif
Atsakyti
Na va, paziurejau ta laida "Misija-grozis", dare pilvo plastika Kaikaris, na pilvukas tai labai grazus dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 08 rugsėjo 2011 - 20:01
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 08, 20:00)
Na va, paziurejau ta laida "Misija-grozis", dare pilvo plastika Kaikaris, na pilvukas tai labai grazus dabar smile.gif

och, pražiopsojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 09 08, 20:03)
och, pražiopsojau  doh.gif

As tai labai laukiau, nes grazino pilvuka, tai ten ir sake Kaikaris, kad niekad ta nudribusi oda nebesusitrauks ir kad uzsienyje viena is brangesniu operaciju, nes ilgai trunka.
Gal dar kartos mirksiukas.gif
Ai dar sake, kad gali atsiliepti sveikatai tas raumenu issiskyrimas. Na zodziu viska sake, ka mes jau zinom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 08 rugsėjo 2011 - 20:13
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 08, 21:06)
As tai labai laukiau, nes grazino pilvuka, tai ten ir sake Kaikaris, kad niekad ta nudribusi oda nebesusitrauks ir kad uzsienyje viena is brangesniu operaciju, nes ilgai trunka.
Gal dar kartos mirksiukas.gif
Ai dar sake, kad gali atsiliepti sveikatai tas raumenu issiskyrimas. Na zodziu viska sake, ka mes jau zinom smile.gif

nu kaip gaila, kad nemačiau... Įdomu įmanoma LNK kur kartojimus pažiūrėt? g.gif
Papildyta:
Jau radau, kad pirmadienį 12.40 kartos smile.gif Reikia kažkaip nepamiršti pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
pas mus galima atsisukt, varau pažiūrėt smile.gif

MMddaaaaa... Įspūdingą pilvuką padarė... thumbup.gif Tiesiog ledinė figūra pas mamytę paliko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 08 rugsėjo 2011 - 21:00
sveikos, aš ir pažiūrėjau tą laidą per lnk, nu nerealiai ten jai padarė, svajonių pilvas, bet ji pati kūdutė labai 4u.gif
Atsakyti