QUOTE(gebene @ 2011 09 11, 11:03)
Na koks gali buti kompleksas maitinanciai mamai? As tik nustojus maitinti emiau rupintis figura. Aisku, cia kur gyvenu, esu pakankamai normali
na o jei LT gyveni (silkiu kraste
) tai tikiu, kompleksa labai greit pradedi jausti, juk pati LT susilaukiau pirmo ir antros
Taciau, vis tiek, sveikas protas turi nugalet.
Chlorella pradejau gert pries bene tris menesius gal
Tikrai organizmas valesi
Rezultatas -3kg. Numestais kilogramais pasigirt tikrai negaliu, bet as drastiskai nieko nebedarau, nes kai emiau laikytis kimo protasovo dietos cia pavasari, tai daejau iki burnos ismetymo zaizdelem
Pastebejau, kad mano kunas labai jautriai reaguoja i kazkokios grupes maisto atsisakyma, stresuoja ir gaunas tik blogiau, nes uzima laiko atsistatyt. Dabar antra savaite tik geriu spirulina ir tik 3ia diena bus - acai. Bet siandien svarstykles jau 65.3 rodo
dar -1kg
ugis mano 170, tikslas - dabar iki 63, tada iki 61, ir palaikomasis svoris 56-59kg
Apimtis matuoju, jos geriau juda nei kg - kazkur -1cm kas savaite
Sportas - tvarkymasis po namus, kartais dviratis naminis (40min), kartais - pasivaiksciojimas su mieganciu mazium (1val). Stengiuos pasportuot kasdien, ne visada gaunasi. Sporto rezimas nepasikeite nuo papildu gerimo pradzios, tad papildai isjudino man apytaka tikrai, bet jei pamatysiu, kad kg krenta pernelyg greit - mazinsiu kieki, nes mano tikslas ne drastiskai sukust, o graziai pasiekt savo formas, kad ir oda spetu trauktis,nes juk ji traukiasi ir ant ranku, ir ant slaunu ir t.t., nesinori dar ir ten "pakaruokliu" 

Chlorella pradejau gert pries bene tris menesius gal

teisingai sakai, silkiu salis