Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.8., tęsiam

QUOTE(gebene @ 2011 09 11, 11:03)
Na koks gali buti kompleksas maitinanciai mamai? As tik nustojus maitinti emiau rupintis figura. Aisku, cia kur gyvenu, esu pakankamai normali biggrin.gif na o jei LT gyveni (silkiu kraste biggrin.gif) tai tikiu, kompleksa labai greit pradedi jausti, juk pati LT susilaukiau pirmo ir antros wink.gif Taciau, vis tiek, sveikas protas turi nugalet.
Chlorella pradejau gert pries bene tris menesius gal  g.gif Tikrai organizmas valesi  thumbup.gif Rezultatas -3kg. Numestais kilogramais pasigirt tikrai negaliu, bet as drastiskai nieko nebedarau, nes kai emiau laikytis kimo protasovo dietos cia pavasari, tai daejau iki burnos ismetymo zaizdelem sad.gif Pastebejau, kad mano kunas labai jautriai reaguoja i kazkokios grupes maisto atsisakyma, stresuoja ir gaunas  tik blogiau, nes  uzima laiko  atsistatyt.  Dabar antra savaite tik geriu spirulina ir tik 3ia diena bus - acai. Bet siandien svarstykles jau 65.3 rodo  thumbup.gif dar -1kg  thumbup.gif ugis mano 170, tikslas - dabar iki 63, tada iki 61, ir palaikomasis svoris  56-59kg  rolleyes.gif Apimtis matuoju, jos geriau juda nei kg - kazkur -1cm  kas savaite  thumbup.gif  Sportas - tvarkymasis po namus, kartais dviratis naminis (40min), kartais - pasivaiksciojimas su mieganciu mazium (1val). Stengiuos pasportuot kasdien, ne visada gaunasi. Sporto rezimas nepasikeite nuo papildu gerimo pradzios, tad papildai isjudino man apytaka tikrai, bet jei pamatysiu, kad kg krenta pernelyg greit - mazinsiu kieki, nes mano tikslas ne drastiskai sukust, o graziai pasiekt savo formas, kad ir oda spetu trauktis,nes juk ji traukiasi ir ant ranku, ir ant slaunu ir t.t.,  nesinori dar ir ten "pakaruokliu"  unsure.gif

teisingai sakai, silkiu salis smile.gif man 6 kg numest reikia ir viskas. daugiau ne nezadu saves kankinti. amzius jau man leidzia tureti ir rura ir papus smile.gif po 6 kg susinormalizuotu rankos, kojos ir man gana. 57 kg prie mano 162 sakau pats tas. tik as va is saves tokie biski nelinkus prie sportu. mano geriausia dieta tai miegas, kuo ilgiau miegi, tuo maziau valgai smile.gif tik su vaikais tos dietos negaliu pritaikyt. tai ieskau dabar tinginio lieknejimo budo. op zadu darytis kita rudeni, kai vaikui bus metai ir 4 men. maitinti noriu iki 1 m. tai per tuos 4 men turiu nepriaugti, o buti 57 kg svorio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2011 09 11, 15:02)
teisingai sakai, silkiu salis smile.gif man 6 kg numest reikia ir viskas. daugiau ne nezadu saves kankinti. amzius jau man leidzia tureti ir rura ir papus smile.gif po 6 kg susinormalizuotu rankos, kojos ir man gana. 57 kg prie mano 162 sakau pats tas. tik as va is saves tokie biski nelinkus prie sportu. mano geriausia dieta tai miegas, kuo ilgiau miegi, tuo maziau valgai smile.gif tik su vaikais tos dietos negaliu pritaikyt. tai ieskau dabar tinginio lieknejimo budo. op zadu darytis kita rudeni, kai vaikui bus metai ir 4 men. maitinti noriu iki 1 m. tai per tuos 4 men turiu nepriaugti, o buti 57 kg svorio smile.gif

jei maitini, tai net nesidomėk jokiomis tabletėmis... Kai baigsi maitinti ir susiimsi mirksiukas.gif
Atsakyti
bet acai, spirulina - organizmo stiprinimui, antioksidantai, kad prisideda prie svorio mažėjimo -pašalinis teigiamas poveikis smile.gif
Gebene, užsikabinau. gali plačiau, per ką užsakinėji? ar pati?
Atsakyti
Netikiu aš tom tabletkom nors tu ką. O geriausia dieta - MĖ (mažiau ėsk)...
Atsakyti
tai jos ne svorio metimui schmoll.gif chromas tik saldumynų norą mažina
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 09 11, 15:30)
bet acai, spirulina - organizmo stiprinimui, antioksidantai, kad prisideda prie svorio mažėjimo -pašalinis teigiamas poveikis  smile.gif
Gebene, užsikabinau. gali plačiau, per ką užsakinėji? ar pati?

Pati, as uk gyvenu smile.gif
Siandien kazkaip galva sukasi visa diena... Gal adaptuojasi taip organizmas g.gif

QUOTE(Alvyda @ 2011 09 11, 16:26)
Netikiu aš tom tabletkom nors tu ką. O geriausia dieta - MĖ (mažiau ėsk)...

drinks_cheers.gif bet cia tinka tom, kurios su valia nesusipykusios... O as tai iki vakaro labai netgi su ja draugauju, o vakarop, ai ryt vakare ME hihihi.gif
Atsakyti
Einu ketvirtadieni pas Bagdona, ziuresiu, ka jis man pasakys smile.gif
Atsakyti
prisiskaiciau temukiu, bet taip ir neradau pas ka nueiti Vilniuje pasikonsultuoti del pilvo plastikos smile.gif visos darosi Kaune arba Klaipedoje. Norisi vistiek kad graziai padarytu, o tam reikia ir geru atsiliepimu, nesinori eiti pas bet ka.
Gydytoja siuntime parase bambos isvarza, bet tikrai zinau kad pilvo raumenys suplyse ir reiktu dar kazkiek odos pasalinti. Siuncia i Antakalni, bet ar valdiskoje galima kazkuo pasitiketi, nezinau smile.gif Gal yra kokiu atsiliepimu is sios ligonines kas liecia pilvu tvarkyma?
Atsakyti
QUOTE(RutaB @ 2011 09 13, 20:43)
prisiskaiciau temukiu, bet taip ir neradau pas ka nueiti Vilniuje pasikonsultuoti del pilvo plastikos smile.gif visos darosi Kaune arba Klaipedoje. Norisi vistiek kad graziai padarytu, o tam reikia ir geru atsiliepimu, nesinori eiti pas bet ka.
Gydytoja siuntime parase bambos isvarza, bet tikrai zinau kad pilvo raumenys suplyse ir reiktu dar kazkiek odos pasalinti. Siuncia i Antakalni, bet ar valdiskoje galima kazkuo pasitiketi, nezinau smile.gif Gal yra kokiu atsiliepimu is sios ligonines kas liecia pilvu tvarkyma?

Jei man reikėtų pasirinkti, ar darytis valdiškoje ligoninėje nemokamai, ar išvis nesidaryti - aš pasirinkčiau antrąjį variantą. Pabėgau iš stomatologo kėdės įrankius pamačius kadaise, apgamus šalina peiliu, o ne lazeriu.. Tai geriau aš susimokėsiu tuos kelis šimtus.. O kas liečia pilvą, tai man išvis baisu būtų.. Kažkaip netikiu, kad jie padaro normalią plastinę operaciją, juk jie specializuojasi ne tame. Taip, gal susiųs trūkusius raumenis, sutvarkys bambą, gal dar ir odos kiek nupjaus, bet rezultatas tikrai nebus toks, kokį gautume privačiai..
Antakalny laukia tulžies pūslės šalinimo operacija, labai bijau.. unsure.gif Buvau ten, ir mačiau kaip jie ten viską daro.. Paskubom, lekia, bėga kažkur.. Nenoriu aš šitaip.
Atsakyti
QUOTE(RutaB @ 2011 09 13, 18:43)

Jei taip valdiskai grynai, tai manau tik ta isvarza sutvarkys, ir nieko papildomai nedarys. Klaipedoj B daro tokia operacija ir tiek kiek kompensuoja ligoniu kasos, tiek nuima pinigu, nuo pilvo plastikos operacijos, kiek isskaiciau is praeitu temu.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 09 14, 10:23)

Antakalny laukia tulžies pūslės šalinimo operacija, labai bijau.. unsure.gif Buvau ten, ir mačiau kaip jie ten viską daro.. Paskubom, lekia, bėga kažkur.. Nenoriu aš šitaip.

As tai ten ne uz ka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Geriau i Santariskes varyk 4u.gif
QUOTE(gebene @ 2011 09 14, 10:54)
Jei taip valdiskai grynai, tai manau tik ta isvarza sutvarkys, ir nieko papildomai nedarys. Klaipedoj B daro tokia operacija ir tiek kiek kompensuoja ligoniu kasos, tiek nuima pinigu, nuo pilvo plastikos operacijos, kiek isskaiciau is praeitu temu.

Yra albumiuke "Pilvuzas", tai ji kiek supratau daresi R.kryziui del bambos, o gyd. primokejo neoficialiai , kad nupjautu odas. Tai nzn kos rezultatas, nes daugiau foto ji neidejo.

As pritariu, kad valdiskai as nesidaryciau, o eiciau pas speca ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 14, 13:53)

As pritariu, kad valdiskai as nesidaryciau, o eiciau pas speca ir viskas. 4u.gif

Tai gal tada galit rekomenduoti kur eiti privaciai Vilniuje? Domintu konkretus asmuo.
Atsakyti