Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(natina @ 2011 09 04, 19:02)
ir man vakare su aura prasidejo, apie 18-19h doh.gif daznai gali buti...
Ka geri?
as maitinu mazule, problematiska, tai tik co-codamol, paracetamolis...

Nieko ipatingo negeriu ibuprofeno preparatus,bet nepadeda:( gyd.nieko neskyre.kita savaite vel apsilankysiu poliklinikoj,kol kas man migrenos diagnoze nustatyta is akies,noriu tyrimu.
Ar veikia kiek nors paracetamolis? O ar yra budu sutramdyti ta aura? Ka daryt jei tuo metu vairuoji masina??? Siandien butent masinoje man viskas prasidejo,aciu diev. vyras vairavo.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 09 04, 17:52)
Kas siandien su manim verysad.gif ?

as irgi i kompanija doh.gif tik pirma kart tokia migrena turejau blink.gif jauciu kad jau ateina, tai isgeriau imigrano. praejo gal kokia 20min ir taip silpna negera pasidare blink.gif toj vietoj kur galva pamauta ant kaklo is nugaros puses (pamirsau kaip vadinas ta vieta) tai lyg kokia beisbolo lazda gavus. pardej buvom tuo metu, tai ejau i vezima isikibus, nors atrode kad visai ne as einu. o su regejimu tai isvis neaisku kas pasidare,lyg ir normaliai maciau viska, bet tuo pat ir visai nenormaliai. uzdejau savo lavono rankas ant kalo ir lyg pagerejo. cia spaudimas taip sudurniavo? g.gif blink.gif isejom is pardes tai as dar ant bordiuro pasedejau kol vyras leliu maitino. gerai turejom atrodyt lotuliukas.gif beeinant namo lyg ir geraiu dares. fui kokia bjaurasti apturejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 09 04, 23:11)
as irgi i kompanija  doh.gif tik  pirma kart tokia migrena turejau  blink.gif  jauciu kad jau ateina, tai isgeriau imigrano. praejo gal kokia 20min ir taip silpna negera pasidare  blink.gif  toj vietoj kur galva pamauta ant kaklo is nugaros puses (pamirsau kaip vadinas ta vieta) tai lyg kokia beisbolo lazda gavus. pardej buvom tuo metu, tai ejau i vezima isikibus, nors atrode kad visai ne as einu. o su regejimu tai isvis neaisku kas pasidare,lyg ir normaliai maciau viska, bet tuo pat ir visai nenormaliai. uzdejau savo lavono rankas ant kalo ir lyg pagerejo. cia spaudimas taip sudurniavo?  g.gif  blink.gif  isejom is pardes tai as dar ant bordiuro pasedejau kol vyras leliu maitino. gerai turejom atrodyt  lotuliukas.gif beeinant namo lyg ir geraiu dares.  fui kokia bjaurasti apturejau  unsure.gif

aprasei mano situacija doh.gif man lygiai taip pat prduotuvej prasidejo doh.gif tai namo "parplaukiau".
tu nebemaitini burbulo?
gretux- as maitinu dukra, tai su vaistais skurdokas pasirinkimas...
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif
jungiuosi i kompanija
nusisauti galima
jau pora metu vis uzeina,
is pradziu po baliu budavo kad galva skauda ir pykina ... viska ant alkoholio versdavau ...
bet budavo keista kad jokie vaistai nenuima skausmo ... o ir pykina ne isryto o vidury dienos pradeda ... nors as geriu tiek kad kiti juokiasi is tokio gerimo ir nesupranta kaip gali nuo tiek buti bloga ...

po to pradejo ir siaip uzeiti skausmai galvos ir tik vienos puses .... kai apsivemiau ax.gif darbe nuo skausmo issigandau ... nors ir taip jau itariau kad migrena ... nuejau pas gydytoja israse imigrano ... padeda ... bet galva kaip medine ir pykina ... doh.gif

laikykites ir kad kuo maziau butu tu priepoliu ir kuo lengvesni 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ai dar raset kad solpadeinas kazko labai jau blogas , gal galima butu issamiau - idomu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jingy: 05 rugsėjo 2011 - 08:29
Sveikos, jungiuosi prie jusu 4u.gif Migrena turiu jau nuo mažų dienų, vakikystėje tokie priepuoliai būdavo sunkūs, kad visa diena išgulėdavau lovoj su skausmu ir nieko nematydama,pastoviai vemdavau,paskui prasidėjo ir kūno nutirpimai, iš pradžių ranka,paskui pereidavo į veidą ir į burną..kartą iš mokyklos su greitąją išvežė. Dabar jau studijuoju paskutinius metus, dirbu, migrenos priepuoliai silpnesni, bet vistiek labai sunku būti darbe per migrenos priepuolį, nes tada sunkiai matau akim, nesuvokiu bendro vaizdo ką matau prieš save, neina normalaus rišlaus sakinio pasakyti ir kas svarbiausia nėra nei kur atsisėsti verysad.gif vaistus geriu ibumetin 400, netyčia buvau atradus, kad ilgai prausiant kaktą šaltu vandeniu greičiau man akys atsigauna, paskui pabandžiau stiprios juodos kavos, kadangi kavos visiškai negeriu ir mane nuo jos pykina, tai iš pradžių nuo kvapo akys prašviesėdavo, dabar jau tenka kavą ir gerti, tai geriu tą kavą per prievartą, vos nevemdama doh.gif kad tik greičiau geriau pasidarytu. Paskutinį kartą migrena buvo du rytus iš eilės, ko dar niekada nebuvo man, mažiausias tarpas yra buvęs savaitė..
Atsakyti
Na bet nesakykit, kazkas mus visas veikia- ko cia taip uzeina priepuoliai panasiu metu visoms? g.gif
Man dar ir siandien kazkokia nutirpus kaire veido puse doh.gif
Atsakyti
laba,

uz sunkumus 4u.gif

as va pagimdziau ir pirmas dalykas kas nutiko-skausmas blink.gif bet dave vaistu,neleido kankintis,ir pakolkas gerai viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 09 05, 08:14)
tu nebemaitini burbulo?

nebe. tai galiu gerti bet ka biggrin.gif

QUOTE(natina @ 2011 09 05, 08:42)
Na bet nesakykit, kazkas mus visas veikia- ko cia taip uzeina priepuoliai panasiu metu visoms? g.gif
Man dar ir siandien kazkokia nutirpus kaire veido puse doh.gif

nu tikrai kazkokios nezemiskos jegos veikia blink.gif
stiprybes 4u.gif

QUOTE(Fifux'e @ 2011 09 05, 13:01)

SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit dideli ir sveiki 4u.gif
o uz skuasmuka 4u.gif jetau kaip nepasiseke unsure.gif bet gal cia pirmas ir paskutinis toks. to labai linkeciau
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 09 05, 14:01)
laba,

uz sunkumus 4u.gif

as va pagimdziau ir pirmas dalykas kas nutiko-skausmas blink.gif bet dave vaistu,neleido kankintis,ir pakolkas gerai viskas thumbup.gif

sveikinu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif

ooo klausykit, kaip tą Relpax'ą gert, jeigu info lapelyje nurodyta negerti auros metu, tačiau kuo anksčiau prasidėjus priepuoliui? blink.gif Pirmasis migrenos požymis man - tai aura, po kurios iškart seka galvos skausmas. O kaip su Imigran? Galima gerti auros metu?
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 09 05, 15:21)
Sveiki,  4u.gif

ooo klausykit, kaip tą Relpax'ą gert, jeigu info lapelyje nurodyta negerti auros metu, tačiau kuo anksčiau prasidėjus priepuoliui?  blink.gif Pirmasis migrenos požymis man - tai aura, po kurios iškart seka galvos skausmas. O kaip su Imigran? Galima gerti auros metu?

As Relpax'a geriau tik pajutus bet kokius artejancio priepuolio pozymius (t.y. aura) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 09 05, 13:01)
laba,

uz sunkumus 4u.gif

sveikinimai 4u.gif wub.gif

QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 09 05, 14:30)
As Relpax'a geriau tik pajutus bet kokius artejancio priepuolio pozymius (t.y. aura) rolleyes.gif

ir as taip pat ax.gif
Atsakyti