Tai kad geriam ir nuo migrenos ( na gal ne visos, kai kam tiesiog negalima gal), bet man ne visada išgėrus praeina priepuolis suvisam - kol veikia neskauda, kelias valandas, pusę paros, o paskui vėl... Gi jų negalima gert dažniau negu kas 12 valandų. Solpadeino negeriu, netinka, man geriau Nimesilis, Aponilis(tas pats kito gamintojo), aspirinas su migrena gerai, nes kraują paskystina, dar ibuprofenas Lanacher firmos, 400, kaina gaunasi geresnė negu ibumetino, veikia gerai. Ten toj galvoj įdomiai, kraujagyslės prasiplečia, bet kažkur skaičiau teoriją kad ne visos, kažkurios susitraukia, ir gaunasi nesąmonė... Kartais matau kaip priepuolio metu mano ryškios rankų venos dingsta. Ir nors oficiali medicina taip neaiškina, man migrena atrodo visos kraujotakos, kraujagyslių sistemos sutrikimas, tai kas kad skausmas labiausiai galvoj jaučiamas. Ir kai būna tos liūdnos dienos, kada ilgai ir nuobodžiai skauda, prisigeri visko, ir nuo migrenos, ir nuo skausmo, saujom... Tiesiog nesinori tų nuo migrenos prisiryti labai daug, nesveiki jie labai viskam kitam.