Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(odelija1 @ 2011 09 10, 14:34)
vietoj saujos nuskausminamuju geriau butu tikriausiai isgerti vaistu  tiesiog nuo migrenos tik pajutus ,kai prededa spausti galva.As taip ir darau,ir jokios kankynes,viskas praeina per pora valandu ir vel jauciuosi kaip normalus zmogus.Jei nuskausminamieji nepadeda tai kam juos geriate??/?Juk yra specialus vaistai nuo migrenos.Kam kankinates moterys?

O kur mes rasome, kad geriame saujomis vaistus? smile.gif
Jei skausmas elementarus, ne migreninis - mes ir geriame ne triptanus, o paprastus vaistus (t.y. Solpadein'a, Nimesil'i, Aspirin'a ir t.t.), o jei skausmas migreninis ir geriame triptanus, kas Cinie, kas Zomig'a, kas Imigran'a, kas Relpax'a mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš maitinu dukrytę ir negaliu "rimtų" vaistų gerti...
Atsakyti
Gal bandėte neskaičiau temos, geriu Exedrin, tikrai padeda jau kokie 5metai, kai tik pajuntu migrenini skausma, jis praeina po 20 min. juos išgėrus, kartais būna tenka iki valandos palaukti. Dabar skauda jau dvi savaitės kasdien, tai dienai užtenka dviejų, kartais vienos. Kas darosi skrandyje neberaysiu sad.gif

P>S. tiesa aš irgi maitinu vaikutį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo osda: 12 rugsėjo 2011 - 14:50
Sveikos 4u.gif
ketvirta diena migrena...kasdien geriu po relpaxo tablete.siandien gerdama galvoju, ju gi kas cia daros?plius tie vaistai kasdien tikrai nedaro man dideles naudos, o gal jau ir relpaxas nebepadeda, nesuprantu...
o siaip tai tie skausmai sutampa su mano diena,jau 4 diena pradejau sveika mityba-jokiu saldumynu, pieno produktu, miltiniu patiekalu, kavos, bulviu....daug darzoviu, vaisiu, mesyte tusinta, ivairios koses, zalia arbata...negi gali but nuo jos g.gif
savo gydytojai parasiau el laiska, bet nesulaukuu atsakymo... ax.gif
Atsakyti
g.gif maž čia kokia detoksikacija? Man ir galva skauda, nes susuko sprandą doh.gif vnž 2in1
Atsakyti
zodziu pasikonsultavau su neurologe, sake normos ribose cia viskas doh.gif butu sunki busena, jei skaudetu galva is eiles 10-15 dienu blink.gif numirciau gal...ir jei bus sunku, tai vaziuot i priimamaji susilasint laselines ir vaistu i vena susileist unsure.gif sake gali bur ir nuo dietos, bet nei paneigt, nei patvirtint negali...

beje, gal kas vartoja Triptan Forte?po kiek tab geriat ir kuriuo paros metu? as va paskaiciau, kad jis miega gerina, nes jau kelinta naktis jauciu, kaip migrena prasideda butent nakti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutė @ 2011 09 15, 09:50)
g.gif maž čia kokia detoksikacija? Man ir galva skauda, nes susuko sprandą doh.gif vnž 2in1

oj kaip nefaina 4u.gif sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 09 15, 17:16)
beje, gal kas vartoja Triptan Forte?po kiek tab geriat ir kuriuo paros metu? as va paskaiciau, kad jis miega gerina, nes jau kelinta naktis jauciu, kaip migrena prasideda butent nakti ax.gif
Papildyta:

oj kaip nefaina 4u.gif sveik 4u.gif

aš vakare arba ryte po 1 tablietką, bet dažniausiai vakare - po teisybe man jokio poveikio ilgesnio nei kelias dienas, pradžioj atrodė jog padeda o po to tas pat doh.gif
bet aš neatkalbu - miegą gerina tikrai (nors man ir valerijonų 2 tablietkos padeda)
Atsakyti
[quote=braske09,2011 09 15, 17:16]
zodziu pasikonsultavau su neurologe, sake normos ribose cia viskas doh.gif butu sunki busena, jei skaudetu galva is eiles 10-15 dienu blink.gif numirciau gal...

Nenumirtum man jau 20 dienu beveik kasdien nebepadeda niekas.........O kokių vaistų sulašina??? važiuočiau i ligoninę tik nežinau ko prašyt.
Atsakyti
O as pastebejau kad butent tada kai ima skaudeti spranda tada ir migrena pareina doh.gif visgi galvoju kad reikia keisti mastyma, per daug viska "imam" i galva g.gif
Atsakyti
[quote=osda,2011 09 17, 02:00]
[quote=braske09,2011 09 15, 17:16]
zodziu pasikonsultavau su neurologe, sake normos ribose cia viskas doh.gif butu sunki busena, jei skaudetu galva is eiles 10-15 dienu blink.gif numirciau gal...

Nenumirtum man jau 20 dienu beveik kasdien nebepadeda niekas.........O kokių vaistų sulašina??? važiuočiau i ligoninę tik nežinau ko prašyt.
[/quote]
o siaubeli blink.gif
zinok nezinau, jie ten manau zino ka lasint ax.gif tikiuosi kad greit pageres 4u.gif
Atsakyti
Fuuuu ir mane ta nelaboji si ryt uzklupo,net padirbt negalejau,gryzau is darbo namo.Prasidejo ruduo ,suaktyvejo migrena,bent jau man taip yra.
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2011 09 10, 14:34)
vietoj saujos nuskausminamuju geriau butu tikriausiai isgerti vaistu  tiesiog nuo migrenos tik pajutus ,kai prededa spausti galva.As taip ir darau,ir jokios kankynes,viskas praeina per pora valandu ir vel jauciuosi kaip normalus zmogus.Jei nuskausminamieji nepadeda tai kam juos geriate??/?Juk yra specialus vaistai nuo migrenos.Kam kankinates moterys?

Stipriai persūdėt taip rašydama wink.gif
jeigu JUMS padeda, tikrai nereiškia, kad ir KITIEMS padės wink.gif viskas labai jau individualu. Suprantu, kad yra standartiniai gydymo algoritmai, tačiau jie tinka pradžiai, o vėliau koreguojami pagal esamą situaciją.
Pvz. pas mane atipinė komplikuota migrena, t.y puse požymių kaip migrenos, puse visai kaip ne jos g.gif pagrindinis skirtumas, kad man migrena būna tęsiasi iki mėnesio- ištisai verysad.gif mažiau ar daugiau skauda, bet kai pradeda, tai nebesibaigia verysad.gif jokie Imigran, Cinie nepadeda, tai daugiau ir nebebandau schmoll.gif

kaip matau, yra nemažai maitinančiu krūtimi- aš taip pat- labai apsunkina situaciją rolleyes.gif mano mažiukas dar alergiškas (kaip ir aš pati), tad faktiškai nieko nenoriu ir negaliu gerti verysad.gif

Bandėm su šeimos daktaru (geras daktaras) ieškoti galimybių, bet faktiškai kas telieka: homeopatija (jau nebepadeda), masažai, akupunktūra,. fizioterapija g.gif bet visur pinigai pinigai pinigai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 23 rugsėjo 2011 - 18:30