QUOTE(Stikliukas @ 2011 09 24, 17:54)
Kita vertsu, kam pasakau, niekas nesupranta, kaip tada aš galiu gyventi su tokiais skausmai
tiesiog išmokau gyventi su skausmu, o ką daryt, kai neturi kur dėtis....
bet iki šiol visų skaumų, man migreninis, tikriausiai, pats baisiausias...man du vaikus pagimdyt (be epidūro, o paskutinis net be oksitocino) buvo lengviau 
Lute, kokie vaistai?

Lute, kokie vaistai?

tai vat dažnai pagalvoja kad tas paprastas galvos skausmas, kiti pažįstami net pykdavo, kad aš apsimetinėju atseit, o tėvai nežinau gal iki kokių 18 metų galvojo kad aš tinginė simuliantė, po to kai užeidinėt skausmas pradėjo po kelias dienas su wc draugyste tada nuvežus pas gydytojus paaiškėjo kad čia ne aktoriniai sugebėjimai, beje man gimdymo skausmo galima sakyt nebuvo jei lyginsiu su migrena

nesupratau? ką aš geriu klausėt? aš solpadeina tirpųjį nes tas dar biški numuša skausmą o kiti saldiainiai nebepadeda (jaučiu per 18 metų išgėriau kokį kibirą visokių

QUOTE(carvel @ 2011 09 25, 22:47)
Ir dar priepuolio metu kausto nezmoniskas saltis,tiesiog saldo iki kaulu.
normalu - kraujagyslės gi ten netvarkoj - man kojos labai labai šąla (arba ausy girdžiu bur bur bur

QUOTE(perfekta @ 2011 09 26, 10:03)
O man kai ėmė dažnai mirgėti akyse okulistas tyrė akis ir sakė kad tai dėl susiaurėjusių kraujagyslių ir kad taip dažniausiai būna žmogui senstant
(tada dar nežinojau kad turiu migreną), girdėjau kad aspirinas plečia kraujagysles, gal būtų tikslinga jo pagerti 

ti man atrodo kad skystina kraują, bet jis nėra toks nekaltas kaip ir paracetamolis
kai MB juokiaus išgeri fairy ir visas organizmas išsivalo ir nuo bakterijų ir nuo riebalų ir dar švelnūs žarnokai bus

nors biški lengvesnių skausmų, nu kiek galima