Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(elfyte @ 2011 10 07, 16:20)
Vaje, uzuojauta  4u.gif
O ka sake greitoji? Kokius vaistus leido?

nu tik spaudima pamatavo, galva apciupinejo ir viskas. pasiule vaziuot i ligonine. atsisakiau, tai sake jei nepraeis vel skambinti. leido kazkokius 3. nospa, dar kazkokius ir berods pleciancius. jau man ten nelabai ir berupejo isidemeti, norejos kad kuo greiciau tas kosmaras baigtusi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 07 spalio 2011 - 15:56
Turiu klausimą . Ar jums darė kada nors tomografiją? Jei taip, tai ar rodė kokius nors pokyčius ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 10 07, 19:58)
Turiu klausimą . Ar jums darė kada nors tomografiją? Jei taip, tai ar rodė kokius nors pokyčius ?  ax.gif

dare. ir jokiu pakitimu nerado.
Atsakyti
Kai su siuntimu del galvos skausmu kreipiausi i KMUK neurologe, man dare tik akiu dugno tyrima ( tyrimas geras). Norejau dar nors ka nors issitirti, bet buvo paaiskinta, jog nieko neparodys nei magnetinis rezonansas, nei tomografas . Diagnozavo migrena ir tiek. Sake, kad su metais praeis tie skausmai.Gali buti paveldimumas, nes mama irgi kamavo labai dideli galvos skausmai, dabar ji pensijoj, galvos neskauda. Man buna priepoliai iki 3 paru, bet su pertraukom po kelias valandas (duoda pailset, tsakant),buna nakti pvz.neskauda, o paryciais prasideda priepolio pratesimas doh.gif . Tai pasake, kad man dar yra labai gerai, nes praeina skausmai ir buna pertraukos. Tokia esu laiminga 4u.gif
Tiesa, man skausma malsina ledo uzdejimas ant skaudamos vietos, pvz.ant kaktos, sprando. Kartais padeda stipri kava ir didele citrina ( isspaudziu i pravesusia kava citrina, paskui dar ir zieve ten sugrudu, padarau toki marmala, medaus isidedu). Bukim sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elfyte @ 2011 10 07, 20:38)
Norejau dar nors ka nors issitirti, bet buvo paaiskinta, jog nieko neparodys nei magnetinis rezonansas, nei tomografas . Diagnozavo migrena ir tiek.

Esant migrenai, sie tyrimai jokiu pakitimu nerodo 4u.gif
Atsakyti
Man parodė , kad yra cista 1.5 cm . Sako, kad dėl to ir galvą skauda . Užtad ir paklausiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 10 07, 22:03)
Man parodė , kad yra cista 1.5 cm . Sako, kad dėl to ir galvą skauda . Užtad ir paklausiau  ax.gif

Tai tada reiskia, ne migrena, o nuo cistos skausmai, nes migrenos atveju patologiniu pakitimu nebuna rolleyes.gif
Arba yra ir tas, ir tas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 10 07, 18:58)
Turiu klausimą . Ar jums darė kada nors tomografiją? Jei taip, tai ar rodė kokius nors pokyčius ?  ax.gif

dare, ir tomografija, ir magnetini.jokiu pakitimu schmoll.gif

Sveikos 4u.gif
siandien, kaip ir kelinta ryta is eiles atsikeliu su migrena, siandien ypac, reikejo gert relpax, po valandos skausmas nepraejo, geriau dar dolmen.atrodo rimsta, bet tas pykinimas...girdejau kad yra dar kazkokia rytine migrena g.gif dar visa diena pries akis, darbu milijonas, vaikas priziuret, o cia vos akis gali atplest ir galva pakelt.nu faina ta musu liga verysad.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos man per pms visada buna migreniniai galvos skausmai ,bet si karta nuo galvos skausmo net viena akis paraudo ,jum taip nebuna,
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 10 07, 10:21)
nuo pirmadienio turiu lengva migrena. dvi dienas geraiu imigrana- jokio poveikio. galvojau jau vel tridiene uzejo. nu bet kur tau  doh.gif  o sianakt tai dar ir tokio malonumo susilaukiau  blink.gif vyras kviete greitaja. suleido vaistuku ir norejo veztis i ligonine, bet atsisakaiu. jau tiek skaudejo, kad zviegiau apsikabinus pagalve. didiji ksausma vaistai nueme, bet vistiek maudzia  unsure.gif  nu va, pasiguodziau  ax.gif

blink.gif doh.gif eina sau...laikykis ir gydykis 4u.gif

QUOTE(Rodnega @ 2011 10 07, 18:58)

man dar nedare.kita men sake magnetini darys.

QUOTE(braske09 @ 2011 10 08, 09:48)
dare, ir tomografija, ir magnetini.jokiu pakitimu schmoll.gif

Sveikos 4u.gif
siandien, kaip ir kelinta ryta is eiles atsikeliu su migrena, siandien ypac, reikejo gert relpax, po valandos skausmas nepraejo, geriau dar dolmen.atrodo rimsta, bet tas pykinimas...girdejau kad yra dar kazkokia rytine migrena g.gif dar visa diena pries akis, darbu milijonas, vaikas priziuret, o cia vos akis gali atplest ir galva pakelt.nu faina ta musu liga verysad.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif iki 3 siandien gulejau...dabar jau biski geriau bigsmile.gif nervuoja tokios prarastos dienos verysad.gif

Ziurekit kuriom migrena nuo kaklo pareina ka darot? masazuojates ?tepates? ka dar?
mano mama kursus pasibaigus masazo mane dvi savaites minke ale kad jokio pagerejimo g.gif doh.gif

Ai ir neurologe israse man propranolono (ar kazkaip panasiai blush2.gif ) mane ziauriai nuo jo migdo...kazi vartot toliau ar jau mest ji?
Atsakyti
QUOTE(trinity_ @ 2011 09 28, 13:16)
Is homeopatiniu isbandziau :
user posted image

rolleyes.gif man šitie visiškas nulis- per silpni...antrųjų nebandžiau...o kokia kaina? spėju, iš iherb? g.gif
QUOTE(gizmas @ 2011 10 08, 14:04)
sveikos merginos man per pms visada buna migreniniai galvos skausmai ,bet si karta nuo galvos skausmo net viena akis paraudo

man ištinsta visas viršutinis vokas, obuolys pasidaro raudonas, visa akis nupleiskanoja verysad.gif čia kaip fotoalergija gaunasi, bet man ją sieja su migrena doh.gif
vien žo, migrena yra paslaptings dalyks cool.gif doh.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(trinity_ @ 2011 10 08, 15:46)
Ziurekit kuriom migrena nuo kaklo pareina ka darot? masazuojates ?tepates? ka dar?
mano mama kursus pasibaigus masazo mane dvi savaites minke ale kad jokio pagerejimo g.gif  doh.gif

Man pareina ne nuo kaklo, bet nuo kairio smilkinio.
Bet kartą esu kvietusi greitąją dėl migrenos (kai buvo visai mažas vaikas), ir man nuskilo, kad atvažiavo vyriškis , mokantis masažuot (MB sakė, kažkur labai matytas, ar tik nebus kokios futbolo komandos masažistas g.gif ) . Žodžiu, tik pamasažavo jis man galvą, ir stebuklingai skausmą kaip ranka nuėmė bigsmile.gif thumbup.gif Matyt, yra kažkokie taškai, kuriuos žinant, ir žinant kaip masažuoti, galima labai pagelbėti esant šitai ligai.
O šiaip man darė nugaros (tuo pačiu ir sprando) masažų kursą, esu keletą kartų buvusi pas osteopatą, kuris visą išminkė. Bet kad nuo to būtų sumažėję galvos skausmai, suretėjusi migrena, nepastebėjau.
Atsakyti