QUOTE(braske09 @ 2011 07 13, 09:13)
Sveikutes
vakar buvau pas neurologe...tyrimai po MRT-viskas ok, bet su skausmais negerai kazkas-per daug ju-8 kartai per meniasi.gavau antidepresantu doze

po 3 men vel apsilankyt

padeda tik relpax.klausiau del kompensacijos-tai minejo cia jau kazkieno atveji-kad jei ateitum mirdama nuo skausmo ir vemdama, migrena jei testusi 3 dienas, tada galetu kompensuot relpaxa

tada gydytojas raso ten kazkoki koda kitoki ir t.t....

tik vat nepaklausiau ar seimos gydytojas gali israsyt, nes man kol i vilniu nuvaziuociau su migrena, tai turbut numirciau
Bet tai kaip jie įsivaizduoja tą
ateiti į polikliniką, kai išties labai labai labai bloga

Aš jau tada gydytojams jėgų nebeturiu (plius gi turbūt ir nepriims tik atėjus, dar reiks eilėse nemažai laiko praleist

), tik kaip nors namo
parsivilkti)(jei darbe) ir susirasti ten ramų kampą
Senais laikais, kai labai suriesdavo, esu kvietusi ir greitąją. Dabar jau kažkaip nebedrįstu.
O dėl vėmimo, tai juk tikrai ne visi vemia per priepuolius, spėju, kad nemažai migrena sergančių tik pykina (mane tame tarpe irgi).
Vienu metu link vasaros jau buvau apsidžiaugusi, kad migrena seniai bebuvo, gerą mėnesį jei ne daugiau be jos gyvenau. Bet užtai paskui neperseniausiai turėjau du daugiadienius(na pas mane jau taip visada, paprastai 3 dienos) priepuolius

, antrasis tai iš viso neaišku nuo ko