Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(Fifux'e @ 2011 06 15, 22:39)
feja-sveikinu bigsmile.gif  nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

`
blush2.gif Aciu 4u.gif Dar kad ta galva maziau skaudetu, butu isvis nerealu. Kaip tavo sveikata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Fėja**: 15 birželio 2011 - 22:09
QUOTE(**Fėja** @ 2011 06 15, 22:06)
`
blush2.gif  Aciu  4u.gif  Dar kad ta galva maziau skaudetu, butu isvis nerealu. Kaip tavo sveikata?

aciu,na as tai neblogai....
kazaip nestumas mane istate i vezias ir tuo labai dziaugiuosi.
tik va pirmadieni mane istiko tachikardija doh.gif spaudimas nesiekia 100,tai matyt biski ir sirdelei kliuva del to.....bet seip viskas gerai wub.gif augam sparciai i prieki wub.gif migrenos kaip ir nera smarkiu skausmu,stuburas laiko pilnumoj,sirdies neskaudejo per visa nestumo ne karto....vosu ligu kaip nebuta man db wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 16 birželio 2011 - 09:35
Temute apmirus, matyt vasara visoms geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 07 12, 21:45)

doh.gif matyt atostogauja dauguma, bet ta zaraza tik ne, mane tai paskutiniu metu dažnai pult pradėjo, jaučiu mmm sulauksiu g.gif
Atsakyti
Apie mėnesį ramu buvo, šiandien vėl užėjo . Bet kad skausmas toks pakenčiamas tai be vaistų perkentėjau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2011 07 12, 20:45)

sveikutes,

smagu kad tema aprimus,matyt galveles maziau sopa....man pries kelias dienas,sekmadieni,buvo blogai...snd dar jauciu pamaudenimus,bet jau blogumas praeity 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
vakar buvau pas neurologe...tyrimai po MRT-viskas ok, bet su skausmais negerai kazkas-per daug ju-8 kartai per meniasi.gavau antidepresantu doze verysad.gif po 3 men vel apsilankyt unsure.gif padeda tik relpax.klausiau del kompensacijos-tai minejo cia jau kazkieno atveji-kad jei ateitum mirdama nuo skausmo ir vemdama, migrena jei testusi 3 dienas, tada galetu kompensuot relpaxa blink.gif tada gydytojas raso ten kazkoki koda kitoki ir t.t.... unsure.gif tik vat nepaklausiau ar seimos gydytojas gali israsyt, nes man kol i vilniu nuvaziuociau su migrena, tai turbut numirciau unsure.gif
Atsakyti
Man vakar migrena kabinos, isgeriau vaistu, tai neprasidejo. Ir bloga buvo, skrandis stojo, bet kazkai suvedziau, kad cia jau pradzia, tai co-codamolis padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 07 13, 09:13)
Sveikutes 4u.gif
vakar buvau pas neurologe...tyrimai po MRT-viskas ok, bet su skausmais negerai kazkas-per daug ju-8 kartai per meniasi.gavau antidepresantu doze verysad.gif po 3 men vel apsilankyt unsure.gif padeda tik relpax.klausiau del kompensacijos-tai minejo cia jau kazkieno atveji-kad jei ateitum mirdama nuo skausmo ir vemdama, migrena jei testusi 3 dienas, tada galetu kompensuot relpaxa blink.gif tada gydytojas raso ten kazkoki koda kitoki ir t.t.... unsure.gif tik vat nepaklausiau ar seimos gydytojas gali israsyt, nes man kol i vilniu nuvaziuociau su migrena, tai turbut numirciau unsure.gif

Bet tai kaip jie įsivaizduoja tą ateiti į polikliniką, kai išties labai labai labai bloga doh.gif doh.gif Aš jau tada gydytojams jėgų nebeturiu (plius gi turbūt ir nepriims tik atėjus, dar reiks eilėse nemažai laiko praleist unsure.gif ), tik kaip nors namo parsivilkti)(jei darbe) ir susirasti ten ramų kampą cool.gif
Senais laikais, kai labai suriesdavo, esu kvietusi ir greitąją. Dabar jau kažkaip nebedrįstu.
O dėl vėmimo, tai juk tikrai ne visi vemia per priepuolius, spėju, kad nemažai migrena sergančių tik pykina (mane tame tarpe irgi).
Vienu metu link vasaros jau buvau apsidžiaugusi, kad migrena seniai bebuvo, gerą mėnesį jei ne daugiau be jos gyvenau. Bet užtai paskui neperseniausiai turėjau du daugiadienius(na pas mane jau taip visada, paprastai 3 dienos) priepuolius doh.gif , antrasis tai iš viso neaišku nuo ko unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 07 13, 10:13)
Sveikutes 4u.gif

o tu nueik kai skauda ir sakyk, jau trečia para, db draugė atvežė nes nebepaeinu, šiuo metu nebevemiu, nes nebeturiu kuo, kaip įlįs ir patikrins kad skauda tik dieną o ne tris?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 13, 10:36)
O dėl vėmimo, tai juk tikrai ne visi vemia per priepuolius, spėju, kad nemažai migrena sergančių tik pykina (mane tame tarpe irgi).

antrasis tai iš viso neaišku nuo ko unsure.gif

As niekada nesu vemusi priepuolio metu, tik skrandis sustoja, sunkus palieka, pykina, bet niekada nesu gazdinusi tuoleto rolleyes.gif , nors priepuoliai ohoho kokio stiprumo buna, kad net aplinkoj nesiorentuoju, nieko nesuprantu ka man sako, o kad pati ka atsakyciau, tai ne kalbos nera irnesakyk.gif

O pas mane visi priepuoliai neaisku nuo, absoliuciai neina galu suristi kas provokuoja... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog Sun: 13 liepos 2011 - 13:43
QUOTE(braske09 @ 2011 07 13, 09:13)

hmmm....gerai kad bent MRT viskas gerai.....
laikykis 4u.gif sveik 4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 13, 09:36)

varyk i greitaja ir viskas man atrodo g.gif
Atsakyti