Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 42 tema

As naudojau L'Angelica, bet ne balinancia, o siaip kazkokia, man patiko siaip kaip pasta. O dabar turiu balinancia nusipirkus, tai stebuklu kazkaip ner, nor aisku, jom reikia ilgai valytis. Labiausiai is balinanciu man balino Colgate kur tipo per savaite vienu atspalviu pasvieseja dantai. AIsku, per savaite niekas ten nepasviesejo, bet per 3-4, tai tikrai.
Atsakyti
Aš tai po breketų dar nė higienos nesidariau, man kai nuėmė breketus tai ortodontė viską puikiai nuvalė, neliko niekur jokių dėmių. Šeip mano dantukai balti tirkai iš prigimties, o ortodontė kai nuėmė breketus davė man ten magaryčių visokių, tai įdėjo mėginėlį Velym pastos, tai man ji patiko labai, sakiau eisiu šiandien nusipirksiu. O šeip man tai atrodo kad tas balinimas negali būti taip blogai, nes tikrai daug kas iš mano pažįstamų balinosi įvairiais būdais ir poto neparudavo dantys tikrai biggrin.gif tik va mano puskė pabandė porą kart ir nutraukė, nes jai labai dantys išjautrėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 06 14, 13:14)
Aš tai po breketų dar nė higienos nesidariau, man kai nuėmė breketus tai ortodontė viską puikiai nuvalė, neliko niekur jokių dėmių. Šeip mano dantukai balti tirkai iš prigimties, o ortodontė kai nuėmė breketus davė man ten magaryčių visokių, tai įdėjo mėginėlį Velym pastos, tai man ji patiko labai, sakiau eisiu šiandien nusipirksiu. O šeip man tai atrodo kad tas balinimas negali būti taip blogai, nes tikrai daug kas iš mano pažįstamų balinosi įvairiais būdais ir poto neparudavo dantys tikrai  biggrin.gif tik va mano puskė pabandė porą kart ir nutraukė, nes jai labai dantys išjautrėjo  schmoll.gif

MAn kai nueme breketus,tai siaubeka skokie dantys grazus ir balti atrode,gal del to,kad buvau pripratusi su geleziais but,tada sakiau nereik man jokiu balinimu schmoll.gif Bet va,praejo metai ir jau noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 06 14, 08:12)
Balinu dantu juostelemis,siunciausi is Amerikos,super duper viskas thumbup.gif Pildau savjone,kuri buvo,kai nesiojau breketus wub.gif

sveikute 4u.gif as kazkada norejau balinti, bet negalejau, nes priekiniai keturi plombuoti, tai galvoju dantys pasvieses, plombos bus tamsesnes, jau ir taip margi tie dantys buvo....
dabar lt kai tvarkiausi visa burna tai tiem priekiniam 4 padare estetini plombavima, gavosi vos vos sviesesni uz iltinius (iltiniai skaitosi tamsiausi dantys) tai irgi nusipirkau Crest balinimo juosteles (bet dar neatejo pastu), tai balinsiu kai ateis. Siaip mano bendradarbe jas jau kokius 5 metus naudoja, karta i metus ar pusantru, tai rezultatais patenkinta ax.gif uztai ir as nusipirkau...

o tavo Svajaaa tai ir taip dantukai balti man atrodo, o dabar tai isviso svies is tolo. gal imesi foto, kaip rezultatai?

Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 06 14, 13:28)
sveikute  4u.gif  as kazkada norejau balinti, bet negalejau, nes priekiniai keturi plombuoti, tai galvoju dantys pasvieses, plombos bus tamsesnes, jau ir taip margi tie dantys buvo....
dabar lt kai tvarkiausi visa burna tai tiem priekiniam 4 padare estetini plombavima, gavosi vos vos sviesesni uz iltinius (iltiniai skaitosi tamsiausi dantys) tai irgi nusipirkau Crest balinimo juosteles (bet dar neatejo pastu), tai balinsiu kai ateis. Siaip mano bendradarbe jas jau kokius 5 metus naudoja, karta i metus ar pusantru, tai rezultatais patenkinta  ax.gif uztai ir as nusipirkau...

o tavo Svajaaa tai ir taip dantukai balti man atrodo, o dabar tai isviso svies is tolo. gal imesi foto, kaip rezultatai?

Nu jie nera geltoni,bet noriu ,kad labaiu baltesni butu.Pakolkas viskas ok,jautrumo nejauciu,gal ir imeisu,jei tik turesiu su kuo nusifotografuoti,dabar seansas turi buti 28 dienos,tai ziuresiu kaip kas smile.gif Bet super patogus dalykelis,uzsiklijavai,palaukei 5 min ir nuimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 06 14, 13:25)
MAn kai nueme breketus,tai siaubeka skokie dantys grazus ir balti atrode,gal del to,kad buvau pripratusi su geleziais but,tada sakiau nereik man jokiu balinimu schmoll.gif Bet va,praejo metai ir jau noriu ax.gif

Pas mane gana ryškiai du pirmukai baltesni už kitus dantis biggrin.gif nes vienas antrukas plombuotas, o kitas iltis biggrin.gif ai bet nesuku galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 06 14, 12:28)
sveikute  4u.gif  as kazkada norejau balinti, bet negalejau, nes priekiniai keturi plombuoti, tai galvoju dantys pasvieses, plombos bus tamsesnes, jau ir taip margi tie dantys buvo....
dabar lt kai tvarkiausi visa burna tai tiem priekiniam 4 padare estetini plombavima, gavosi vos vos sviesesni uz iltinius (iltiniai skaitosi tamsiausi dantys) tai irgi nusipirkau Crest balinimo juosteles (bet dar neatejo pastu), tai balinsiu kai ateis. Siaip mano bendradarbe jas jau kokius 5 metus naudoja, karta i metus ar pusantru, tai rezultatais patenkinta  ax.gif uztai ir as nusipirkau...

Papasakok daugiau, manęs laukia tas pats - priekinių dantukų estetinis dėl nuvalgymo. Vienas antrukas su plombyte maža vidinėj pusėj, jos nesimanto ir danties spalva nepakitusi. Aš taip pat pagalvoju apie balinimą po estetinio, nes žinau, kad visgi norėsis eiti iki tos tobulybės, bet... jei iškart dėti šviesesnes estetinio plombas, tada reikės visada balinti, kad dantys nebūtų margi. O niekada negali žinoti, gal kada nebus pinigėlių tam reikalui, kaip tada reikės vaikščioti... Ką iš savo patirties pakomentuotum? Gal netyčia estetinį Kaune dareisi? Aš nenumanau, kur reiks eiti, kad padarytų kokybiškai, kiek tau kainavo tie 4 dantukai?
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2011 06 14, 14:41)
Papasakok daugiau, manęs laukia tas pats - priekinių dantukų estetinis dėl nuvalgymo. Vienas antrukas su plombyte maža vidinėj pusėj, jos nesimanto ir danties spalva nepakitusi. Aš taip pat pagalvoju apie balinimą po estetinio, nes žinau, kad visgi norėsis eiti iki tos tobulybės, bet... jei iškart dėti šviesesnes estetinio plombas, tada reikės visada balinti, kad dantys nebūtų margi. O niekada negali žinoti, gal kada nebus pinigėlių tam reikalui, kaip tada reikės vaikščioti... Ką iš savo patirties pakomentuotum? Gal netyčia estetinį Kaune dareisi? Aš nenumanau, kur reiks eiti, kad padarytų kokybiškai, kiek tau kainavo tie 4 dantukai?

Man ir butu idomu, nes tikriausiai reikes pirmukams daryt nes nukramtyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2011 06 14, 12:41)

taip, Kaune, dariausi Prodente silainiuose. pas mane virsuj visi keturi priekiniai buvo plombuoti ir labai stipriai, o vienas pirmukas negyvas. dantukai buvo visokiu spalvu, silpni, tas negyvas tamsesnis nei visi kiti. tai i ta negyva idejo dar kazkoki stiklo kaisti, kad tvirciau laikytu ir padare estetini visiem keturiem. kai ziurejom spalvas pagal ju palete, tai ziurejom pagal apatinius dantis, tai nusprendem, kad darys tokios spalvos kaip apatiniai, tik virsutini sluoksni vienu tonu sviesesni uzdes, tai gavosi biski sviesesni, negu iltiniai ir negu apatiniai, bet vos vos, gal net nepasakytum jei nezinotum ir neisiziuretum. na neatrodo, kad kazkas netikro, tiesiog iltiniai ir kruminiai dantukai ir taip toliau yra, priekiniai atrodo geriau apsviesti gal del to sviesiau atrodo. ir siaip man visas veidas pasviesejo, nes tie dantys tokie ziauriai nusibaige buvo. tai nusprendziau ir pasibalinti dar biski pati. o jei ateity negalesiu manau issiversiu normaliai su balinancia pasta ar su higiena.
gydytoja ir pati sake, kad labai sviesesniu net nedarytu, nes nekoks vaizdas butu. dar sake, kad viena pana irgi daresi toki pati estetini 4 dantu pries kokius 5 metus, tai pasirinko tamsia spalva pagal likusius dantis. o dabar kai uzplauke mada balinti, ji apatinius ir soninius atsibalino ir atejo pakeisti tu priekiniu spalvos. uztai as sutikau, kad man detu pati virsutini sluoksni truputi sviesesni, nes mano naturalus dantys labai labai tamsus...
estetinio kaina tenai 150-450lt uz viena danti. pas mane buvo pilnas estetinis tai buvo po 450 uz viena danti. bet manau jei tau tik nukramtyti, tau gal tik virsuneles "priaugins" tai gal pigiau butu, manau pasakytu per konsultacija. bet ir vel tada, turbut jau turesi taikyti tiksliai kokia dantuko spalva,kad nebutu puse dantuko sviesesne, puse tamsesne. nors pas kai kurius taip buna naturaliai...
mano draugas neturi keliu kruminiu dantu tai kramto viska priekiniais ir jau gal trecdali buvo nusikramtes, tai kad dar labiau nenudiltu jam "uzlipde" virsuneles, tai uz 12 dantu (6 virsuj ir 6 apacioj) paeme 960lt (po 80 uz viena danti). nu bet cia nezinau ar galima pavadinti kad estetinis plombavimas.
Atsakyti
Kaip supratau, atsiliepimai geri, klinika patikima smile.gif ačiū, labai naudinga buvo išgirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 06 14, 08:22)
O tu valgai su plokštele? Man tai ortodontė sakė nevalgyt, bet aš kartais kai ledus kokius valgau tai neišsiemu  biggrin.gif beje, man tai biškį bėda su plokštelėm - matyt kai man nuiminėjo breketus įplėšė lūpą, ir dabar ten žaizda tokia pasidarė skausminga, o užgyt ji neužgyja, nes vis kai plokšteles įsideu/išsiimu ją vėl įplešiu  doh.gif

Man irgi lupa buvo suskilus/iplysus ir niekaip nenorejo gyti,kankinaus gal kokia gera savaite. Tai viena tai kita balzama bandziau,bet vienintelis vazelinas/balzamas kuris padejo tai Eucerin. Aisku nera jis vienas is pigiausiu,bet tikrai issprende problema. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2011 06 14, 13:51)
Kaip supratau, atsiliepimai geri, klinika patikima smile.gif ačiū, labai naudinga buvo išgirsti smile.gif

siaip man ten daug visko dare toj klinikoj ir be estetinio. pergyde kanalus, keite daug plombu, bet kita gydytoja. dar kanalus su mikroskopu ziurejo vel kita gydytoja. higiena dar kita. protezuotojas dar kitas, bet si karta man neteko su juo susitikti, kaip ir su ortodonte, nes biski grafikas pasikeite ir ji negalejo. as siaip aptarnavimu likau patenkinta, viska daro kruopsciai, viskas vyksta laiku, apie vizitu primena paskambine telefonu, po galva duoda pagalve, jei salta uzkloja ir t.t. , bet aisku tikrai zinosiu po keliu metu, ta prasme ar gerai plombos laiko ir panasiai ax.gif
Atsakyti