Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 42 tema

QUOTE(Svajaaa @ 2011 06 13, 17:05)
As tai pavyzdziui buciau vieluciu norejusi ir virusj,ir apacioj,gaila,kad tik apacioje dejo...

o pameni kai sakei, kad man ploksteles geriau nei vielutes gydimo viduryje? biggrin.gif pamenu mes dar gincyjomes.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 06 13, 19:07)
o pameni kai sakei, kad man ploksteles geriau nei vielutes gydimo viduryje? biggrin.gif pamenu mes dar gincyjomes..  biggrin.gif

Metus laiko atnesiojus nuomone keiciasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 06 13, 20:28)
Metus laiko atnesiojus nuomone keiciasi mirksiukas.gif

man visad vielutes atrode geresnis variantas:) as patenkinta , kad man ir virsuje ir apacioje uzdejo:)
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 06 13, 22:16)
man visad vielutes atrode geresnis variantas:) as patenkinta , kad man ir virsuje ir apacioje uzdejo:)

O kaip siaip su tom vielutem jausmas? Netrukdo jos labai? Maisto neprilenda? Issivalyt normaliai imanoma? g.gif
Atsakyti
Pirma diena man buvo labai nepatogu,nes ant kiekvieno danties atrodo kaip kalniukas buvo,o paskui kai pradejau detis ploksteles jie nusitryne tiesiog ir dabar nejauciu nieko smile.gif Prie ju vistiek lengviau priprast nei prie breketu biggrin.gif As vis dar negaliu patiket kad jau be breketu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, prisistatau biggrin.gif na su plokštelėm darugaut sekasi visai įdomiai, su viršum jau pamažu apsiprantu, jau ir švepluoju mažiau, bet šiandien į darbo pabaigą jau visai sunkiai ėjo suprast kitiem ką aš šneku. O apatinę įsidedu tik po darbo grįžus namo, nes deja neleidžia pareigos švepluot biggrin.gif o iškart kai gavau plokšteles buvau porai dienų išvažiavus į komandiruotę, tai pirmos dienos su plokštele + anglų kalba = bėda bėda biggrin.gif na bet šeip tai vis dar negaliu atsižiūrėt į savo dantukus, esu laaaabai patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gabiux25 @ 2011 06 13, 15:29)
O tu gal nuotraukyte turi isidejus su dabartine sypsena? Galetumem visos paziuret ir ivertint.  4u.gif Turbut kad pas tave viskas ten puiku.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Mergaites kuriom nueme breketus (smilsee ir beprotiskai_fantastiska), ar jum dejo vielutes ant nors kurio zandikaulio ar tik ploksteles liepe nesiot?  g.gif

Apačioj vielutė, o plokštelės apačiai ir viršui.
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 13, 16:59)
Sakykit kurios kaunietės naudoja American ortodontics elastikus, apatinius, tai kiek mokate už pakelį, ir kur perkat? Šiandien sumokėjau 30lt už pakelį, pirkau du, kai pasakė, vos nenugriuvau doh.gif
user posted image

Aš juos naudodavau, pirkdavau pas ortodontę ir mokėdavau 5 Lt mirksiukas.gif o tave čia ryškiai išdūrinėja kažkas su tokiom kainom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 06 13, 22:13)
Aš juos naudodavau, pirkdavau pas ortodontę ir mokėdavau 5 Lt  mirksiukas.gif o tave čia ryškiai išdūrinėja kažkas su tokiom kainom  biggrin.gif

o gal gali pasiteirauti ar tavo ortodontė parduotų man (pašalinei) kokius 5 maišelius?
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 06 13, 21:38)
O kaip siaip su tom vielutem jausmas? Netrukdo jos labai? Maisto neprilenda? Issivalyt normaliai imanoma?  g.gif

greitai pripratau ir jokio ten maisto neprilenda smile.gif
Atsakyti
Na ka,pradejau balinti dantukus as,seniai lauktas darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 06 13, 23:10)
Na ka,pradejau balinti dantukus as,seniai lauktas darbas biggrin.gif

Kuom balini? Namie pati, ar eini kur nors? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 06 13, 23:51)
Kuom balini? Namie pati, ar eini kur nors?  smile.gif

aha.man irgi idomu smile.gif
as tai bijau kad padides dantu jautrumas. vis pagalvoju kad man uzteks tik higienos. nors paziuresim ka kalbesiu po breketu nuemimo ax.gif
Atsakyti
Balinu dantu juostelemis,siunciausi is Amerikos,super duper viskas thumbup.gif Pildau savjone,kuri buvo,kai nesiojau breketus wub.gif
Atsakyti