Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 42 tema

Kazko siandien dantukai jautrus...
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 06 14, 22:53)
visokie prieskoniai padaro ta elastine grandinele salotine. pas mane ji irgi buvo salotine patapus, bet deja po poros savaiciu jau nebe salotine buvo, o tokia nei gelsva, nei ruda, zodziu murzina  doh.gif

kad aš prieskonių praktiškai nebevartoju (vienas didžiausių mano pasiekimųsmile.gif
spėju, kad nuo braškių arba trešnių nusidažė..bet tokia šviesi violetinė, lyg mėlynės ar serbentus būčiau valgius:)
Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2011 06 14, 22:53)
Ale kiek priraset!
Grazu ziuret i dailejancius jusu dantukus!  4u.gif

As turiu susiimt. Reik vel pradet darbe valytis dantis. Kai pakaeiciau darba ziuriu, ka tik prasiskalauju i vsio. blush2.gif

Aš tai negaliu nesivalyt blush2.gif man britku burnoj, kai žinau, kad vis tiek ten kažkas yra..o ir jausmas visai kitas, kai išsivalai dantis:) taip kad susiimk biggrin.gif
Atsakyti
ai dar pastebejau...
va ryte pavalgau, issivalau dantukus ir iseinu i darbuka ar dar kur... pusei dienos... nevalgau, bet toks nemalonus jausmas burnoje... lyg ten nzn kas butu, pilna maisto likuciu ar pan. ir jauciu nemalonu kvapa...
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 06 15, 08:15)
kad aš prieskonių praktiškai nebevartoju (vienas didžiausių mano pasiekimųsmile.gif
spėju, kad nuo braškių arba trešnių nusidažė..bet tokia šviesi violetinė, lyg mėlynės ar serbentus būčiau valgius:)

Tai va, pas mane prieskoniai irgi tik bazilikai ir panašios žolelės, jokių sintetinių, o viena gumytė kažkokią švelniai salotinė tapus... Gal nuo avokado rolleyes.gif valgau paskutiniu metu dažnai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 birželio 2011 - 07:32
Mergaites pasiulykite vilniuje gera higieniste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 06 12, 21:16)
as kaip tik tenai ir dariausi dantu kapitalini remonta, bet deja ortodontes sutikti neteko, is pradziu buvo paskirtas vizitas pas ja, po to dantu gydymas prasitese ir ortodonte negalejo buti tenai tuo metu, kai man baige visa plombavima, tai antspaudus kapoms nueme odontologe kuri gyde dantukus....

manir minejo kad reiks paplombuoyi truputeli priekinio krasteli..kazkada senai nuskeliau su sakute.. doh.gif kazi jis pats plombuos ar sius mane kitur..:?

QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 14, 19:53)
Dabar paziurejau pas mane biski kitaip apsukta smile.gif
user posted image

pas mane taip pat:)

QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 14, 20:09)
Na va cia mano kapliai dabar, kuo toliau tuo labiau matosi tas nukramtytas, baisu ziureti, tikrai neapseisiu be estetinio  doh.gif
user posted image

pas mane ir soniukataip,bet man nuskiles..reiks ir man... ax.gif
Atsakyti
O kas, merginos siais laikais sveika ax.gif Pasigilinus supranti kad ir duona nesveika valgom. Manau, kad kiekvieno teise yra rinktis ka daryti, o ko ne. Ko gero ir as nesirisiu balintis dantuku, nors labai noreciau kaip viena is mergaiciu paminejo vaikisku dantuku spalvos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2011 06 14, 21:00)
bet kaip centrai graziai sueina  thumbup.gif nematau poreikio pjauti dantenas  ax.gif

Man tai irgi labai graziai atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 06 15, 11:51)
O kas, merginos siais laikais sveika  ax.gif Pasigilinus supranti kad ir duona nesveika valgom. Manau, kad kiekvieno teise yra rinktis ka daryti, o ko ne. Ko gero ir as nesirisiu balintis dantuku, nors labai noreciau kaip viena is mergaiciu paminejo vaikisku dantuku spalvos biggrin.gif
Papildyta:
Man tai irgi labai graziai atrodo thumbup.gif

Noriu paklausti 4u.gif ar Jus uz spalvotu gumyciu uzdejima mokat atskirai ar ne? ar ieina i ta pacia kaina? g.gif
Atsakyti
schmoll.gif Laba, esu nevylti! Bijau kad esu nescia testas rodo kad ne bet bazine tem. 37.1 . Vartoju KZ ir bijau pakenkti todel nz kaip elktis iki men. dar 14d. Gal as klistu ir nesilaukiu? Patarkit ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(AsLuka @ 2011 06 15, 13:03)
schmoll.gif Laba, esu nevylti! Bijau kad esu nescia testas rodo kad ne bet bazine tem. 37.1 . Vartoju KZ ir bijau pakenkti todel nz kaip elktis iki men. dar 14d. Gal as klistu ir nesilaukiu? Patarkit ka daryti.

kad biski ne i ta tema pataikei...
Atsakyti
QUOTE(AsLuka @ 2011 06 15, 13:03)

kas čia dabar?
ar kreivadančių temoj reikia klausti tokių dalykų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 06 15, 11:53)
Noriu paklausti 4u.gif  ar Jus uz spalvotu gumyciu uzdejima mokat atskirai ar ne? ar ieina i ta pacia kaina? g.gif

Bent jau man ieina i ta pacia kaina smile.gif Nors manau, kad visur taip ir yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inggusik: 15 birželio 2011 - 12:59
QUOTE(AsLuka @ 2011 06 15, 14:03)

http://www.supermama...php?showforum=3 4u.gif
Atsakyti