Kazko siandien dantukai jautrus...
QUOTE(ajaja @ 2011 06 14, 22:53)
visokie prieskoniai padaro ta elastine grandinele salotine. pas mane ji irgi buvo salotine patapus, bet deja po poros savaiciu jau nebe salotine buvo, o tokia nei gelsva, nei ruda, zodziu murzina 

kad aš prieskonių praktiškai nebevartoju (vienas didžiausių mano pasiekimų

spėju, kad nuo braškių arba trešnių nusidažė..bet tokia šviesi violetinė, lyg mėlynės ar serbentus būčiau valgius:)
Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2011 06 14, 22:53)
Ale kiek priraset!
Grazu ziuret i dailejancius jusu dantukus!
As turiu susiimt. Reik vel pradet darbe valytis dantis. Kai pakaeiciau darba ziuriu, ka tik prasiskalauju i vsio.
Grazu ziuret i dailejancius jusu dantukus!

As turiu susiimt. Reik vel pradet darbe valytis dantis. Kai pakaeiciau darba ziuriu, ka tik prasiskalauju i vsio.

Aš tai negaliu nesivalyt

ai dar pastebejau...
va ryte pavalgau, issivalau dantukus ir iseinu i darbuka ar dar kur... pusei dienos... nevalgau, bet toks nemalonus jausmas burnoje... lyg ten nzn kas butu, pilna maisto likuciu ar pan. ir jauciu nemalonu kvapa...
va ryte pavalgau, issivalau dantukus ir iseinu i darbuka ar dar kur... pusei dienos... nevalgau, bet toks nemalonus jausmas burnoje... lyg ten nzn kas butu, pilna maisto likuciu ar pan. ir jauciu nemalonu kvapa...
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 06 15, 08:15)
kad aš prieskonių praktiškai nebevartoju (vienas didžiausių mano pasiekimų
spėju, kad nuo braškių arba trešnių nusidažė..bet tokia šviesi violetinė, lyg mėlynės ar serbentus būčiau valgius:)

Tai va, pas mane prieskoniai irgi tik bazilikai ir panašios žolelės, jokių sintetinių, o viena gumytė kažkokią švelniai salotinė tapus... Gal nuo avokado

Mergaites pasiulykite vilniuje gera higieniste

QUOTE(ajaja @ 2011 06 12, 21:16)
as kaip tik tenai ir dariausi dantu kapitalini remonta, bet deja ortodontes sutikti neteko, is pradziu buvo paskirtas vizitas pas ja, po to dantu gydymas prasitese ir ortodonte negalejo buti tenai tuo metu, kai man baige visa plombavima, tai antspaudus kapoms nueme odontologe kuri gyde dantukus....
manir minejo kad reiks paplombuoyi truputeli priekinio krasteli..kazkada senai nuskeliau su sakute..

QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 14, 19:53)
pas mane taip pat:)
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 14, 20:09)
Na va cia mano kapliai dabar, kuo toliau tuo labiau matosi tas nukramtytas, baisu ziureti, tikrai neapseisiu be estetinio

pas mane ir soniukataip,bet man nuskiles..reiks ir man...

O kas, merginos siais laikais sveika
Pasigilinus supranti kad ir duona nesveika valgom. Manau, kad kiekvieno teise yra rinktis ka daryti, o ko ne. Ko gero ir as nesirisiu balintis dantuku, nors labai noreciau kaip viena is mergaiciu paminejo vaikisku dantuku spalvos 
Papildyta:
Man tai irgi labai graziai atrodo
Papildyta:
Noriu paklausti
ar Jus uz spalvotu gumyciu uzdejima mokat atskirai ar ne? ar ieina i ta pacia kaina?

Papildyta:
QUOTE(natale @ 2011 06 14, 21:00)

Papildyta:
QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 06 15, 11:51)
O kas, merginos siais laikais sveika
Pasigilinus supranti kad ir duona nesveika valgom. Manau, kad kiekvieno teise yra rinktis ka daryti, o ko ne. Ko gero ir as nesirisiu balintis dantuku, nors labai noreciau kaip viena is mergaiciu paminejo vaikisku dantuku spalvos 
Papildyta:

Papildyta:

Noriu paklausti

QUOTE(AsLuka @ 2011 06 15, 13:03)

kad biski ne i ta tema pataikei...
QUOTE(AsLuka @ 2011 06 15, 13:03)

kas čia dabar?
ar kreivadančių temoj reikia klausti tokių dalykų?

QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 06 15, 11:53)
Noriu paklausti
ar Jus uz spalvotu gumyciu uzdejima mokat atskirai ar ne? ar ieina i ta pacia kaina? 

Bent jau man ieina i ta pacia kaina

QUOTE(AsLuka @ 2011 06 15, 14:03)

http://www.supermama...php?showforum=3