Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 42 tema

Geras, pagal kuno temperatura nestuma nustatinet smile.gif
pagalvojau kad ne i ta tema uzsukau ax.gif
man ryt vizitas clap_1.gif
Atsakyti
natale, o ką tau dar daro? tvarko sąkandį? Nes dantys, tai jau lygutėliai. Kada planuoja nuimti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 15 birželio 2011 - 16:09
QUOTE(natale @ 2011 06 15, 14:54)
man ryt vizitas  clap_1.gif

atsimenu, kaip as laukdavau vizitu blush2.gif
beje kaip tau paskutinis egzas praejo? mokslai baigti? atosogos?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 15, 17:09)
natale, o ką tau dar daro? tvarko sąkandį? Nes dantys, tai jau lygutėliai. Kada planuoja nuimti?

sakandis ciki briki. dabar uzdarineja tarpus tarp dantu,kurie atsirado po Herbsto nesiojimo. beveik visi uzsidare,liko tik didziuliai tarp antruku ir treciuku. tarpukai apie 3mm. nors man atrodo kad ten visi 3-5mm :)kiekviena karta keicia vielutes ir gumines grandineles. dar centras nesueina apie pora mm. orto sake kad del tu pora mm neverta zaisti g.gif bet jei as noriu tai galim atstatyti. bet sake kad kol kas jis pats taisosi,tai gal ir nereikes papildomai ji atstatineti. paziuresim.
QUOTE(ajaja @ 2011 06 15, 17:19)
atsimenu, kaip as laukdavau vizitu  blush2.gif
beje kaip tau paskutinis egzas praejo? mokslai baigti? atosogos?

egzas 10 biggrin.gif bet "nudziugino" kad reikia iki sesijos pabaigos atsiskaityti uz magistrini. kadangi as nieko neturejau tai doh.gif tikiuos kita savaite po atsiskaitymo bus tikrai VISKAS su mokslais rolleyes.gif nors vasara reikes tiriamaji darba atlikti ax.gif bet ten vien malonumas po parkus pasivazinet ir pasifotkinti biggrin.gif
sia savaite imesiu virtuves foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau uzbegus i klinika patvarkyti vielutes, bet va daktare visa savaite atostogauja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 06 15, 08:07)
Kazko siandien dantukai jautrus...

Mana priekiniai jau kelinta diena baugus. Jauciu, kai vandeni is sava bonkikes geriu.

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 06 15, 08:15)
kad aš prieskonių praktiškai nebevartoju (vienas didžiausių mano pasiekimųsmile.gif
spėju, kad nuo braškių arba trešnių nusidažė..bet tokia šviesi violetinė, lyg mėlynės ar serbentus būčiau valgius:)
Papildyta:
Aš tai negaliu nesivalyt  blush2.gif  man britku burnoj, kai žinau, kad vis tiek ten kažkas yra..o ir jausmas visai kitas, kai išsivalai dantis:) taip kad susiimk  biggrin.gif

Gal tikrai uogikes nudazi...
Kai pradejau naujam darbe,tai nelabai galiu "pradingt"kol dantus issirakinesiu. Visada vandeniu praskalauju( vaikstau su butelka visa diena). Aisku, ka ner didelis kaifs vaiksciot nevalytais dantais.

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 06 15, 08:30)
ai dar pastebejau...
va ryte pavalgau, issivalau dantukus ir iseinu i darbuka ar dar kur... pusei dienos... nevalgau, bet toks nemalonus jausmas burnoje... lyg ten nzn kas butu, pilna maisto likuciu ar pan. ir jauciu nemalonu kvapa...

Pabandyk vanddenuka laiks nuo laika sriubtelt. Jei turi galimybe, burnike praskalauk.

QUOTE(AsLuka @ 2011 06 15, 13:03)
schmoll.gif Laba, esu nevylti! Bijau kad esu nescia testas rodo kad ne bet bazine tem. 37.1 . Vartoju KZ ir bijau pakenkti todel nz kaip elktis iki men. dar 14d. Gal as klistu ir nesilaukiu? Patarkit ka daryti.

Siaip yr dalyks, kaip nestuma tests. Arba ginekologai.
Temp. gal pakilt i del kitu priezasciu.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 06 15, 19:13)
Mana priekiniai jau kelinta diena baugus. Jauciu, kai vandeni is sava bonkikes geriu.
Gal tikrai uogikes nudazi...
Kai pradejau naujam darbe,tai nelabai galiu "pradingt"kol dantus issirakinesiu. Visada vandeniu praskalauju( vaikstau su butelka visa diena). Aisku, ka ner didelis kaifs vaiksciot nevalytais dantais.
Pabandyk vanddenuka laiks nuo laika sriubtelt. Jei turi galimybe, burnike praskalauk.
Siaip yr dalyks, kaip nestuma tests. Arba ginekologai. 
Temp. gal pakilt i del kitu priezasciu.

jetus koki jautrus dantukai... apie kandina ner net kalbu... bet pazejau i veidrodi, tai per savaite koki pasikeitimai.... gaila sestadieni foto nepasidariau...
stengiuos esant galimybei vandenuko atsigert, ne tik del dantu bet ir del sveikateles, vanduo sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 06 15, 19:31)
jetus koki jautrus dantukai... apie kandina ner net kalbu... bet pazejau i veidrodi, tai per savaite koki pasikeitimai.... gaila sestadieni foto nepasidariau...
stengiuos esant galimybei vandenuko atsigert, ne tik del dantu bet ir del sveikateles, vanduo sveika smile.gif

Baugu liezuviu priliest?
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 06 15, 19:51)
Baugu liezuviu priliest?

aga...
Atsakyti
Aš irgi darbe nesivalau dantų, nu bet juk nesėdim ir nevalgom visą dieną, po pietų galima prasivalyti jaučiant, kad prilindo maisto... smile.gif aš tokiam atvejui vistiek rankinė turiu dantų šepetukų biggrin.gif
Atsakyti
as va issivaliau dantis ir vis tiek kvapa jauciu
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 06 15, 20:12)

Nefain, ypac jei baisiai jautrus.

Pas mani jau antra deina viens pirmuks baugus. O tas kits toks persisukes i ni krepst. Kaip tik noris , ka antruks i pirmuks pajudetu, labiau i vietas statytus.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 15, 20:59)
Aš irgi darbe nesivalau dantų, nu bet juk nesėdim ir nevalgom visą dieną, po pietų galima prasivalyti jaučiant, kad prilindo maisto... smile.gif aš tokiam atvejui vistiek rankinė turiu dantų šepetukų  biggrin.gif

Nelabai fains jausmas, kai neprasibryzinu dantu. Pa mani i sepetuks, i tas maziuks tarpdanciam i dantu pastas tubiki....tasej yr.

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 06 15, 21:19)
as va issivaliau dantis ir vis tiek kvapa jauciu

Skalauk burnos skysciu.
Kartais paciam atroda, ka smirdz is burnos.
Atsakyti