QUOTE(natale @ 2011 06 17, 18:11)
o yra youtube paziuret kaip atrodo ta pasatelio operacija? be narkozes daro? lb skauda kai krapsto ta pimpaliuka?
Ar yra youtube tai tikrai nezinau, kazkaip net i galva neatejo pasiziuret

O siaip tai ten gal jinai tik kad vadinasi "operacija", bet i ligonine niekas neguldo

O del nuskausminimo, tai zinoma, gyvo niekas nepjausto,buna ta pati nejautra kaip ir danties rovimui, tik gal ne taip giliai leidzia, nes reikia tik kad audiniai aptirptu. Siaip del skausmo, tai negaliu pasakyti, kad skaudejo. Gal tik kartkartem sumausdavo truputi, bet tikrai neskaudejo. Bjauriausia buvo tai, kad nors ir "apmarino" visas dantenas, bet as jauciau kiekviena pjuvi, siuvima ir t.t. Nu toks tikrai nemalonus jausmas, kai pvz jauti, kaip per mesa siula traukia

neskauda, bet jauti ir nuo to bent man daresi negera, nes as labai lakia vaizduote turiu ir man iskart pries akis tas vaizdas stovi kaip ten viskas vyksta

Bet siaip, kam reikia, tai tikrai ner ten ko bijot ypatingai, tiesiog nemalonu. Ir dar nelabai malonu, kad sesele taip ta virsutine lupa "uzrovus" i virsu laike, kad atrode ten pats tas pasaitelis nepjaunamas plys

Nu, ir issivaiksciojus vaistams atsiranda skausmas, bet po tabletes ketonalio jo neliko ir siandien jau nieko nebegeriu
Papildyta:
QUOTE(Sopfye @ 2011 06 17, 18:47)
Laba,
Na ir mano diena jau greit išauš... Breketus klijuos jau trečiadienį
Iki šiol laukiau nesulaukiau kol ateis ta diena, bet jau nuo šiandien pradėjau kažko bijoti

Tikiuosi viskas bus gerai
Bijoti tikrai nera ko

Tuo labiau kad pats breketu klijavimas jokiu nemaloniu pojuciu (apart kartumo nuo kliju) nesukelia. O paskui, kai pamatysi pirmuosius rezultataus, tai noresis kad tik greiciau ten viska verztu, stumtu, kad ir skauda

As pati kai pradejau visa sita dalyka, tai negalejau atsikvoset, kur as anksciau buvau, kad iki 26 metu sulaukiau kreivais dantim. Viskas bus kuo puikiausiai!
Papildyta:
O del Himalaya pastos, tai jos tikrai yra Eurovaistinese. Jeigu didesnese, kokiam Akropoly, tai bent Kaune maciau, kad tie visi Himalaya produktai i atskira stendeli toki sudeti, tai ten ir pasta yra. O del skyscio tai irgi nieko tokio, nes as is Himalaju esu pirkusi ir kauke, ir prausikli ar krema, nebepamenu, tai is ju visu isbegdavo, nes ten tiesiog kazkokia medziaga issiskiria is visu sudedamuju daliu. Bet nuo to pats produktas nepablogeja