QUOTE(smilsee @ 2011 06 17, 22:30)
Prisigyriau kad su breketais viska valgiau ir nieko nepameciau,tai prisisnekejau jauciu

Siandien draugo mamos gimtadienis buvo,tai valgiau Rafaelo

ir kazkaip atlipo vielute nuo vieno danties

Dabar ir ploksteles apacioj negaliu uzsidet nes vielute uzsilenkia kazkaip ir skauda dantena. Tai reikes eit pirmadieni pas daktare,tikiuosi ji dirbs
Man ortodontė žinok sakė nors ir nuėmė breketus vis tiek nieko kieto nekąsti priekiniais dantim būtent dėl to, kad vielutė gali atsiklijuot..
Aš nepavyzdinga plokštelių nešiotoja

blin, kažkaip pastarasias savaites tiek daug visokių progų, išvykų ir t.t. O aš jaučiu diskomfortą švepluot su ja. Bet tikiuosi va savaitgalį visą pavyks išnešiot, nes niekur neplanuoju eit

ir šeip nu nemanau, kad per pusdienį išsivaikščios tie dantys..
Beje, vakar vienas bendradarbis (prie medicinos toks biškį) sakė domėjosi pats breketais, ir sakė dabar jau atsiranda neigiama nuomonė apie juos - nes dantys išjudinami, ir atsiranda tikimybė, kad jie gali pradėt ankčiau klibėt ir iškristi dar net normalios senatvės nesulaukus

kitas salykas tipo kai keičiasi sąkandis yra išjudinamas raumenynas kuris atsakingas už to sąkandžio palaikymą, o kažkaip poto gali atsiliepti kitiem raumenim, ir pvz. dėl breketų gali imti skaudėti kelėną

nu iš to tai juokiausi, bet čia tipo rimtas bajeris

nu ir vat, jis sakė kad jau pirmoji breketų nešiotojų karta sensta ir atseit pasimato neigiamas poveikis.. Ai bet išbyrės tai išbyrės tie dantys, susistatysim naujus

arba protezus galėsim nešiot, vis tiek plokštelė visam gyvenimui beveik, tai koks skirtumas, plokštelė ar protezai