Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 42 tema

QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 13:46)
A tokie dar yra? biggrin.gif
Papildyta:

Radau kazkoki puslapi kur pardavineja tokias prekes, tai 50 pakeliu elastiku kainuoja 90lt  doh.gif tai 1,8lt gaunas kai mes mokam po 10lt  unsure.gif
Breketai (20vnt) 120lt  blink.gif

as uz elastikus mokejau po 30 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 06 09, 13:56)
as uz elastikus mokejau po 30 biggrin.gif

Eina peklon, tai jauciu jie dar pigiau gauna, nes kai laukiau savo eiles maciau kaip nese dezes, tai viskas buvo is lenkijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 06 09, 12:04)
Jau kokios fainos foto temos tituliniam psl biggrin.gif Nu del tu ploksteliu tai man biski baisoka... Kodel jos visos su tais gomuriais kaip pensininku protezu??? Argi nebuna be gomuriu, tik ant dantu ir truputi ant dantenu? Jezau, kaip as ju nenoriu nesiot! Nu aisku, man dar iki ju, tai kaip iki Amerikos pesciom biggrin.gif
Rytoj deda apacioj breketus!  assa.gif

Is tikruju labai nedaug uzdengia to gomurio plokstele mirksiukas.gif O jei nenorit ploksteles tai galit paprasyt kad kapas jums padarytu,kaip sunshine arba ajajai smile.gif Man net neuzsimine apie kapas,nors maciau kad ju kainyne jos yra uzrasytos
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 09, 11:59)
Man įdomu kaip su tais elastikais yra, klausiau gydytojos ar nebūna stipresnių nei antilopės, sakė ne. Ir tuo metu, kai ortod. cen. neturėjo elastikų visą savaitę, tai nieko kito neliko, kaip tik ieškoti kur kitur nusipirkti. Ir nusipirkau, bet kito gamintojo. Dramblius. Ir jie akivaizdžiai stipresni, jaučiu tempimą, ir ne tik jaučiu, bet ir matau didžiulį pokytį, per mėnesį krūminis dantis gerokai pasislinko, ir tarpas kur nebuvo danties tapo labai mažiukas. O antilopes nešiojau, 4 mėnesius, bet jokių poslinkių nemačiau. Pirmadienį vizitas, įdomu ką sakys gydytoja, geri pokyčiai ar ne, jei geri, tai ir toliau pirksiu tuos dramblius. Ar kuri nors nešiojat tokios rūšies elastikus kaip antrieji?

As anksciau nesiojau dramblius. Dejaus juos vertikaliai nuo virsutiniu iki apatiniu kruminiu dantu (kad atsirastu kontaktas, nes yra tarpelis). Siaip jie vieni is stipriausiu.
Visi mano elastikai yra tokios rusies kaip antrojoj nuotraukoj.
As supratau, kad ju stiprumas yra kazkaip matuojamas pagal gramus, nes man kai dave vezlius, pasake, kad ju stiprumas yra 180g ir stipresniu nereikia. Nelogiskai man cia tie gramai skamba, bet nesigilinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 13:27)
O kokie pas tave breketai? nes ten buvo tuscia palikta? smile.gif

Cia manes klausei? smile.gif Pas mane paprasti metaliniai,mini dydzio. Nesuspejau nusiust info kas ten tema kure, kad papildytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 06 09, 16:42)
Cia manes klausei? smile.gif Pas mane paprasti metaliniai,mini dydzio. Nesuspejau nusiust info kas ten tema kure, kad papildytu smile.gif

Okas irasiau, ir apacia irasiau, kitoj temoj jau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 17:54)
Okas irasiau, ir apacia irasiau, kitoj temoj jau bus smile.gif

Apacia bus rytoj, jeigu ka smile.gif ir miestas Kaunas, man rodos ten nera irgi.
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 06 09, 17:01)
Apacia bus rytoj, jeigu ka smile.gif ir miestas Kaunas, man rodos ten nera irgi.

Yra, taip ir irasiau kad rytoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos! kaip jūs laikotės?aš savo dantukuos nematau jokiu didelių pakitimų,kitą sav jau vizitas,įdomu ką darys ax.gif
Papildyta:
Tiesa,breketų sistemos neatpigusios kartais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 14:46)
Papildyta:

Radau kazkoki puslapi kur pardavineja tokias prekes, tai 50 pakeliu elastiku kainuoja 90lt  doh.gif tai 1,8lt gaunas kai mes mokam po 10lt  unsure.gif

jo motociklai greiciausiai nes toks nupiestas:DD as tokius nesioju:Dbet nera stiprus...
o as nieko nemoku uz elastikus..jau antra pakeli gavau.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 09 birželio 2011 - 19:57
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 13:46)
Papildyta:

man nemokamai duoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 06 09, 21:04)
man nemokamai duoda  ax.gif

Nu tai pas jus geros daktares, pas musiskes apetitas kyla bevalgant biggrin.gif
Atsakyti