QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 09, 11:59)
Man įdomu kaip su tais elastikais yra, klausiau gydytojos ar nebūna stipresnių nei antilopės, sakė ne. Ir tuo metu, kai ortod. cen. neturėjo elastikų visą savaitę, tai nieko kito neliko, kaip tik ieškoti kur kitur nusipirkti. Ir nusipirkau, bet kito gamintojo. Dramblius. Ir jie akivaizdžiai stipresni, jaučiu tempimą, ir ne tik jaučiu, bet ir matau didžiulį pokytį, per mėnesį krūminis dantis gerokai pasislinko, ir tarpas kur nebuvo danties tapo labai mažiukas. O antilopes nešiojau, 4 mėnesius, bet jokių poslinkių nemačiau. Pirmadienį vizitas, įdomu ką sakys gydytoja, geri pokyčiai ar ne, jei geri, tai ir toliau pirksiu tuos dramblius. Ar kuri nors nešiojat tokios rūšies elastikus kaip antrieji?
As anksciau nesiojau dramblius. Dejaus juos vertikaliai nuo virsutiniu iki apatiniu kruminiu dantu (kad atsirastu kontaktas, nes yra tarpelis). Siaip jie vieni is stipriausiu.
Visi mano elastikai yra tokios rusies kaip antrojoj nuotraukoj.
As supratau, kad ju stiprumas yra kazkaip matuojamas pagal gramus, nes man kai dave vezlius, pasake, kad ju stiprumas yra 180g ir stipresniu nereikia. Nelogiskai man cia tie gramai skamba, bet nesigilinau