Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 42 tema

Man irgi viska uz dyka daro, bet kai ateis gydymo pabaiga, reikes 1500lt sumoket biggrin.gif bet dabar tai malonu eit "uz dyka" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 06 09, 22:16)
Man irgi viska uz dyka daro, bet kai ateis gydymo pabaiga, reikes 1500lt sumoket biggrin.gif bet dabar tai malonu eit "uz dyka" biggrin.gif

na taip..pas mane taip pat visas gydymas iskaiciuotas su damon breketais..5000lt..ieina viskas, burnos higiena, breketu klijavimas jiems nukritus..gumytes, visos ploksteles po breketu nuemimo..kas vizita nueinu susimoku kiek turiu ir viskas..:)nebedaug liko ir issimokesiu
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2011 06 09, 21:26)
na taip..pas mane taip pat visas gydymas iskaiciuotas su damon  breketais..5000lt..ieina viskas, burnos higiena, breketu klijavimas jiems nukritus..gumytes, visos ploksteles po breketu nuemimo..kas vizita nueinu susimoku kiek turiu ir viskas..:)nebedaug liko ir issimokesiu

Bet kai geras, man su metliniais sake gausis apie 4700lt, ir be jokiu higienu ir tt o cia dar damon smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2011 06 09, 21:26)
na taip..pas mane taip pat visas gydymas iskaiciuotas su damon  breketais..5000lt..ieina viskas, burnos higiena, breketu klijavimas jiems nukritus..gumytes, visos ploksteles po breketu nuemimo..kas vizita nueinu susimoku kiek turiu ir viskas..:)nebedaug liko ir issimokesiu

Sveika,
O kaip daznai tau su breketais daro higienini? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 13:04)
Jei gerai pamenu tai stiprumas zymimas ten kur tas 6(antilopes) o va drambliai jau 6,5 tai jau stipresni, o ten parasyta purple? tai jie spalvoti pas tave? smile.gif
Kur cia juos perki? gal kuri panele lankosi toje klinikoje ir gali tau ju paimti pigiau? 4u.gif

Ten ne spalva, pas mane buvo tokie pat su beždžionėm, tai rašydavo green, bet nebuvo jie žali biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*4ever @ 2011 06 09, 17:48)
Tiesa,breketų sistemos neatpigusios kartais? g.gif

Abejoju g.gif
Atsakyti
akcija higienai

http://www.grupinis....Prodentas-Kaune
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2011 06 09, 17:48)
Tiesa,breketų sistemos neatpigusios kartais? g.gif

Kas siais laikais ping? unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz naujus namukus 4u.gif
Atsakyti
Tiesą sakot,kad tikriausiai neatpigę biggrin.gif
Bet įdomu,pas jus visas elastikai su įvairiais gyvūnais,o pas mane su laivu,lėktuvu smile.gif
Atsakyti
Sveiki! 4u.gif

Norėčiau ir aš prie Jūsų prisidėti.
Nes ir man Birzelio 22d. des breketukus biggrin.gif
Ant virsutinio zandikaulio blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2011 06 10, 20:20)
Sveiki! 4u.gif

Norėčiau ir aš prie Jūsų prisidėti.
Nes ir man Birzelio 22d. des breketukus  biggrin.gif
Ant virsutinio zandikaulio  blush2.gif  ax.gif

Kokios problemos pas tave ir pas ką bei kokius dėsies? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 10, 20:25)
Kokios problemos pas tave ir pas ką bei kokius dėsies?  smile.gif

Pas mane sąkandis blogas ir šiaip krievi dantys.
Dėsiuos belikatūrinius, bet pirmai tik ant viršutinio žandikaulio. g.gif
Pas Vilmą Pikelienę 4u.gif
Atsakyti