Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 42 tema

QUOTE(materiallove @ 2011 06 13, 12:18)
Sveikos! Nueme man siandien herbsta !  wub.gif  o jau kaip faaaaina! atrodo kad tiek vietos burnoj, galiu ziotis kiek tik noriu.. sypsausi kaip isprotejeusi smile.gif) pats nuemimo procesas truko gal 5 min bet toks nemalonus buvo, na bet nieko jau praeitis smile.gif pirmadieni sudes breketus, o as jau taip noreciau buti be ju, kai pagalvoju dar metukai su jais, o taip faina kai burnoj nieko nera smile.gif na bet pakentesiu ir tada jau sypsosiuos kiek tik leis sveikata  rolleyes.gif
ai tiesa sake reikia man pasidaryti sonine nuotrauka kazkur zalgirio klinikoj ar gatvej, nepamenu tiksliai.. tai sakykit kiek ji kainuoja?  4u.gif

Man tai su siuntimo nemokamai buvo visos tos nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 06 13, 09:21)
aha man irgi idomu, kodel vieniem ploksteles, kitiem kapos  g.gif  kai bus vizitas paklausk gydytojos koks skirtumas  blush2.gif

Tai aišku tik dbr perskaičiau, o paklausti nepaklausiau, nes šian vizite buvau smile.gif

Sveikos! Nueme man siandien herbsta !  wub.gif  o jau kaip faaaaina! atrodo kad tiek vietos burnoj, galiu ziotis kiek tik noriu.. sypsausi kaip isprotejeusi smile.gif) pats nuemimo procesas truko gal 5 min bet toks nemalonus buvo, na bet nieko jau praeitis smile.gif pirmadieni sudes breketus, o as jau taip noreciau buti be ju, kai pagalvoju dar metukai su jais, o taip faina kai burnoj nieko nera smile.gif na bet pakentesiu ir tada jau sypsosiuos kiek tik leis sveikata  rolleyes.gif
ai tiesa sake reikia man pasidaryti sonine nuotrauka kazkur zalgirio klinikoj ar gatvej, nepamenu tiksliai.. tai sakykit kiek ji kainuoja?  4u.gif

Suuper, sveikinimai thumbup.gif aš panoraminę dariausi žalgirio tai 58Lt lyg buvo, manau šoninė gal panašiai smile.gif

O aš va po vizito lb trumpučio smile.gif gal kad ne savo laiku ėjau, o gal taip ir turėjo būti, bet vizitas kelias minutes tik užtruko. Priveržė labiau krūminį dantuką vielute, sakė ateiti po dviejų savaičių, keis lanką (nors sakė jau nebekeis seniau g.gif ) o dar sekantį vizitą nuiminės breketus, tai ir likau apšalus, kaip ir noriu, kad greičiau nuimtų, bet dar mano akim tvarkymo sočiai, nebent kažkaip ten susitvarkys greit viskas, jei ne tai sakiau prašysiu, kad paliktų ir padarytų viską gražiai, kad likčiau patenkinta smile.gif
Atsakyti
O geras kiek naujienu:) visom tik viska nuima, o man nieko verysad.gif thumbup.gif
Atsakyti

Man atrodo, kad ji labai pigiai, apie 10... g.gif panoraminė tai brangesnė

Ryt turėjau eiti pas implantologus į konsultaciją, bet nenueisiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 birželio 2011 - 13:12
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 13, 14:10)
Man atrodo, kad ji labai pigiai, apie 10...  g.gif  panoraminė tai brangesnė

Ryt turėjau eiti pas implantologus į konsultaciją, bet nenueisiu  doh.gif

O tai kam tau ten? tai kiek apsigynei ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2011 06 13, 13:18)
Sveikos! Nueme man siandien herbsta !  wub.gif

Sveikinu 4u.gif O kokius breketus desies?

QUOTE(blaze @ 2011 06 13, 14:35)
O aš va po vizito lb trumpučio smile.gif

Kaip smagu, kad jau taip greit nuemimas smile.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 13, 14:52)
O geras kiek naujienu:) visom tik viska nuima, o man nieko  verysad.gif  thumbup.gif

As kai pagalvoju, tai dar maziausiai metus reikes su tais breketais vaiksciot doh.gif O taip noretus, kad kuo greiciau nuimtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 13, 14:33)
O tai kam tau ten? tai kiek apsigynei ? smile.gif

Taigi dantų neturiu, statyt reikia doh.gif biggrin.gif
Bet jaučiu net neverta leisti pinigų konsultacijoms pas implantologus ir geriau tiesiai pas paprastus protezuotojus eiti...

Hmmm, gavau 10 minus kažkiek laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 13, 14:41)
Taigi dantų neturiu, statyt reikia  doh.gif  biggrin.gif
Bet jaučiu net neverta leisti pinigų konsultacijoms pas implantologus ir geriau tiesiai pas paprastus protezuotojus eiti...

Hmmm, gavau 10 minus kažkiek laugh.gif

Gerai kad pas mane visi dantukai smile.gif minus kiek? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 13, 14:46)
Gerai kad pas mane visi dantukai  smile.gif minus kiek? biggrin.gif

Minus X laugh.gif

Aha, gerai, man baisu galvot apie dantis, jei implantuot, tikrai tokios kainos, kad neišsimokėsiu niekaip... schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 06 13, 14:37)
Kaip smagu, kad jau taip greit nuemimas smile.gif

Bet aš gal nesveika ar ką, nes visai nenudžiugino mane tokia žinia doh.gif nepatinka man dantys dar mano..
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 06 13, 13:18)
Bet aš gal nesveika ar ką, nes visai nenudžiugino mane tokia žinia doh.gif nepatinka man dantys dar mano..

O tu gal nuotraukyte turi isidejus su dabartine sypsena? Galetumem visos paziuret ir ivertint. 4u.gif Turbut kad pas tave viskas ten puiku. mirksiukas.gif
Papildyta:
Mergaites kuriom nueme breketus (smilsee ir beprotiskai_fantastiska), ar jum dejo vielutes ant nors kurio zandikaulio ar tik ploksteles liepe nesiot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 06 13, 15:18)

Nu jei ir man dabar pasakytu kad nuima tai manes irgi tai nedziugintu schmoll.gif
Atsakyti