Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

Savaites maziukui teka is nosies.. matyt slogyte prasideda.. verysad.gif kaip gydyti?
Atsakyti
Tokiam mažyliui geriausia mamytės pienelio įlašinti.Ištraukti snargliukus pompute , dar galima purkšti jūros vandens Labai gerai atkemša, bet jei slogytė didelė pasirodyk daktarei , kad neprasidėtų ausų uždegimas
Atsakyti
ir snargliukus trauk tik rhinomer aspiratorium.superinis.bandziau su vaikiska pompyte, tai nieko neistraukia.o rhinomer labai gerai istraukia, ir antgaliai vienkartiniai, higieniskumas garantuotas.cia ne reklama.tikrai geras.pirkti yra vaistinese.
Atsakyti
aš ir patarčiau mamytės pienuko įlašint, jei slogelė nedidelė, o jei didesnė tai vaistinėse yra įvairių lašiukų naujagimiams, bet tada geriausia pasikonsultuot su savo gydytoja.
Atsakyti
Del mamos pienuka as biski abjoju, taip jis turi antibakteriniu savybiu, bet sudziuves vaiko nosytei susidaro lobele ir buna dar blogiau. Sio metu protingos knygos nepataria lasinti mamos piena. Reikia nosyte plauti juros vandieniu. o sekreta issiurbri rhinomer aspiratoriumi. Mes turejom tokia beda. Pas maziuke sloga nuo pa gimymo buvo, dar ir dabad yra. Daktare paaiskino, kad tai fiziologine sloga ji praeina kaskur 3 gyv. menesi.
Reikia drekinti kambario ora. Nes labai sausas oras ypac sildimo sezonu iszdziovina vaikiuko labai glezna gleivyne( juk ir mums nosis isdziuna). Be to reikia drekinti drekintuvu, nes palos kabinamos ant radiatariaus nepadeda.
Atsakyti
aciu, mamytes.. 4u.gif
Atsakyti

Mano mažiukui trečią parą sloga užėjo. Tai irgi labai pergyvenau, nes vaikis kvėpuot per nosytę negalėjo, o per burnytę tokie spirgai dar nemokai. Tai nervavosi visą naktį spirgelis ir verkė, o aš su juo kartu cry.gif . Ir pieną lašinau, ir traukiau su siurbliukais, ir jūros vandenį purškiau. Nelabai kas padėjo.
O kai išėjom į lauką - visas sloga išgaravo. thumbup.gif

O siurbliuką, tai paratčiau ne rhinomer, o bebe confort. Jis netaip išreklamuotas ir užtat pigesnis. Be to, jo antgalis nevienkartinis. Išplauni, išvirini ir vėl naudoji. Nereikia papildomai nieko pirkinėti. Ir forma jo man labiau patinka. ax.gif

Atsakyti
Apie tai, jog negalima lasint pienuko, as irgi girdejau. O slogele tokiu metu dazniausiai yra del sildomo oro, reik drekint. Tiesa pasakius, mes namie atrodo ir vedinam daznai, ir drekinam ta ora. Bet mazulei vis tiek valau ir valau nosyte. KOnsultavausi su gydytoja, tai sake, kad kai baigsis sildymo sezonas, praeis. Tai ir laukiu... biggrin.gif
Atsakyti
Mamytės, gal pas ką nors buvo panaši problema. Patarkit ką nors. Išprotėt galima.

Tai tęsiasi jau porą mėnesių. Dieną viskas tavrkoj. Naktį vaikas vos prakvėpuoja. Darėm alergologiniam tyrimus. Nerado nei vieno alergeno. Rodžiau privačiai LOR'ui - viskas tvarkoj, jokių ten adenoidų išvešėjusių ar pan. nėra.

Neįsivaiduoju ką daryt, gal dar privačiai eit pas kokį alergologą. Gal kas turit kokio gero alergologo kontaktus. Vaikas kankinasi, normaliai neišsimiega ir mane kankina.

Būčiau labai dėkinga už patarimus ir informaciją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano sunui tas pats buvo. Prasidejo, kai pajungė šildymą. Mes nupirkom oro drėkintuvą ir iškart jam palengvejo. Taip pat kiekvieną vakarą nosį praplaunam su juros vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(julasa @ 2007 02 28, 16:12)
Mano sunui tas pats buvo. Prasidejo, kai pajungė šildymą. Mes nupirkom oro drėkintuvą ir iškart jam palengvejo. Taip pat kiekvieną vakarą nosį praplaunam su juros vandeniu.


Reiks ir mums būtinai pirkt oro drėkintuvą. Nors visada nakčiai statau indą su vandeniu ant radijatoriaus. Bet matyt tai nelabai veiksminga. Dar pakeičiau patalynę iš pūkinės į sintetinę. Vienu žodžiu, ko tik nedarau - ir vis tiek tas pats...
Atsakyti
dukrytei, menesis ir dvi savaites, su nosyte tas pats. pagelbejo oro drekintuvas ir su vatos gabaleliu ilasint vandens, viena skylute ilasini,kita uzkimsus laikai ir atvirksciai. tai del syldimo. mums tas lasinimas labai padeda, nosyte sudreksta ir gerai. tai pamokino mane po gimdymo, ligoninei. smile.gif
Atsakyti