Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

http://www.mamoszurn...i...t&task=view va čia perskaičiau,kad reikia drėkinti kambarį,tai dabar visą laiką įjungtas drėkintuvas,šiaip ir vaikas ramesnis pasidarė,ir snargliukai tekėti patys pradėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2008 12 26, 15:28)
Vat ir pas mus ta pati situacija.Nosyte uzsikysusi,lasinu Viburcol.Bet pas mane jis baiginejais,o gyvenam Airijoje,cia tokiu nesurasiu.Turiu dar Eufhorbium...bet jie tinka,kai nosyte "bega" ar ne?musu atvieju netiks
Bandysiu inhaliacijas padaryti.
Ir dar temperatura pas mus i vakara,jau 3 d.O siandien tai visa nakti karsciavo,ir dabar diena karsciuoja.Duodu liepziedziu arbateles,ir zvakutes nuo temperat.Geriam Umcalor,vit.C.Sinupret
Jau nebezinau ka dar duoti,nes tokiam maziui (1.6m) nelabai ka duosi.
Gal patarsit ka dar.. 4u.gif
Pas daktara dar nenoriu kreiptis.Jie cia,tik ir zino kad iskart antibiotikus duoti.

Dar pasitaisysiu,siandien jau pradejo begti"zali"snargliukai,bet kai miega prakvepuoti negali.
Atsakyti
Žali - sinusitas greičiausia. Nebejuokaukit. Teks jau antibijotikus gert jei nenorit rimtesnių komplikacijų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 27 gruodžio 2008 - 15:14
Nusipirkom ir mes arbatmedziu aliejaus,nes merginai vel sloga prasidejo,tik ja ne pulinga.Tai padeda atrodo thumbup.gif Tik tiek kad sikart prakvepuoja jinai tik snarglys bega ax.gif
Atsakyti
o ką su tuo aliejumi reikia daryt?
Atsakyti
Maziukui sloga jau 3s avaite uzsitesus, visa laika bega nosis, nespeju valyt, jau kelias dezutes vienkartiniu serveteliu sunaudojom, ir nepanasu kad jau baigiasi tas vargelis musu...kazin ar gali buti cia susije su dantuku dygimu (lenda iltiniai, dantenos sutine)? Keista, kad snargliukai netirsteja, kai buvo skysti taip ir teber, kartais bespalviai, kartais gelsvi. Siaip vaikas gana linksmas, tik man jau neber kantrybes. Lasu nebenaudojam, nes niekas nepadejo, juolab kad nosyte niekada nebuna uzsikimsus. Gal kas susidure su uzsitesusia skysta sloga?!?!
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2008 12 29, 13:22)
Maziukui sloga jau 3s avaite uzsitesus, visa laika bega nosis, nespeju valyt, jau kelias dezutes vienkartiniu serveteliu sunaudojom, ir nepanasu kad jau baigiasi tas vargelis musu...kazin ar gali buti cia susije su dantuku dygimu (lenda iltiniai, dantenos sutine)? Keista, kad snargliukai netirsteja, kai buvo skysti taip ir teber, kartais bespalviai, kartais gelsvi. Siaip vaikas gana linksmas, tik man jau neber kantrybes. Lasu nebenaudojam, nes niekas nepadejo, juolab kad nosyte niekada nebuna uzsikimsus. Gal kas susidure su uzsitesusia skysta sloga?!?!

Euphorbium Compositum bandykit 4u.gif Mums padėjo, bet čia jau labai individualu...
Atsakyti
papasakosiu ir aš apie savo mažiaus slogą. Slogavo jis jau 2 sav, pradėjo sloguoti tik 3 sav amžiaus, per ta laika lašinom vibrocilį 5 dienas, likusias euphorbium compositum, garinom eukalipto garais, nusipirkom oro drėkintuvą. Bet buvo nei geriau, nei blogiau- viskas taip pat, kol paskutines dienas pradėjo akytės traiškanot. Dabar gydytoja paskyrė maxitrol akių lašiukus į nosytę( jie su antibiotiku). Pradėjo gerėti jau po paros, tai dabar juos lašinam taip 1d-5 kartai, 2d- 4 kartai, ir taip toliau 5 dienas. Tikiuosi viskas greit baigsis ir arrtimiausiu laiku nepasikartos.
Papildyta:
be to pamiršau parašyti, kad daktarė patarė ir į lauką eiti, ir maudyti, kol temperatūros nėra ir nekosti
Atsakyti
Labas ligoniukų mamytės 4u.gif . Mano pipiras vėl susirgo doh.gif , iš pradžių pradėjo kosėt, dabar jau ir snargliukai išlindo. Kosulys tai grynai iš gerklės, pažiūrėjau kiek leidos tai paraudus gerklė visa verysad.gif . Tai gydomės Tantum Verde vaistukais, Sebidin tabletytėm ir nosies lašais Euforbium. Labiausiai tai nervina, kad jis jokių šiltų arbatėlių negeria doh.gif. Ar galiu dabar tokiu šaltu oru į lauką jį vest? Ryt eisim pas gyd, tai man įdomu ar dėl tokių ligų rašys man biuleteinį ar ne? Dar niekada jo neturėjau tai net nežinau dėl kokių ligų jis rašomas doh.gif
Atsakyti
Jeigu kosti, tai tikrai į lauką negalima, o biuletenį turbūt duotų, nes vistiek į darželį reiktų nevesti.
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2009 01 04, 18:03)
Labas ligoniukų mamytės 4u.gif . Mano pipiras vėl susirgo doh.gif , iš pradžių pradėjo kosėt, dabar jau ir snargliukai išlindo. Kosulys tai grynai iš gerklės, pažiūrėjau kiek leidos tai paraudus gerklė visa verysad.gif . Tai gydomės Tantum Verde vaistukais, Sebidin tabletytėm ir nosies lašais Euforbium. Labiausiai tai nervina, kad jis jokių šiltų arbatėlių negeria doh.gif. Ar galiu dabar tokiu šaltu oru į lauką jį vest? Ryt eisim pas gyd, tai man įdomu ar dėl tokių ligų rašys man biuleteinį ar ne? Dar niekada jo neturėjau tai net nežinau dėl kokių ligų jis rašomas doh.gif

Aš tai tikrai į lauką nevesčiau, nes ir slogai minusinė temperatūra negerai. Dėl biletenio nežinau, gali pasakyti, kad kokia temperaūra buvo pakilus, tai gal tada tirai išrašys g.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 12 19, 10:13)
išskaitėm, kad vaistinėse yra pilkos spalvos buteliuke STERIMAR lyg tais 3 proc specialiai pūlingom slogoms.

Stipresnio procento jūros vanduo yra PHYSIOMER 2,2 proc Prieš naujus metus vaistinėj visokias rūšis apžiūrėjau, ir radau- tikrai thumbup.gif
Atsakyti