QUOTE(Zandukai @ 2008 03 19, 15:48)
Na musu patirtis skaudesne, mes pries 5 men. taip buvom susirge ir komlikavosi i bronchita. Kvieciau gyd, i namus ir ji isklause karkalus bonchuose, mazai truko iki plauciu uzdegimo, be antibijotiku neiskipastem. Trynem rezorbano tepalu,garavome taip pat jo isilasene i vandeni, siurbeme, vaika masazavome, kad karkalai eitu lauk, net leidome parekti, kad tik greiciau is ten jie isikrapstytu. Po geros savaites pasveikome. Kankinomes apie menesi. Visdelto vertetu kviesti gydytoja, kad paklausytu. Maza ka.
Laikykites...
tai tame ir reikalas,kad buvom pas gydytoją,paklausė,gerklytę pažiūrėjo jokių antibiotikų neskyrė,sakė sloga praeis,plaukit jūros vandeniu,lašinkit vibrocilį,garinam su eukaliptu,bet kad tiek dienų,įtariu,kad jam čia antras slogos etapas

nebent pas lor pakliūti kažkaip,bet kokios ten eilės

viena laimė,kad kol kas jokio kosulio,temperatūra 37 laikosi 3-čia dienelė
Papildyta:
QUOTE(Ilganosė @ 2008 03 19, 12:06)
jeigu slogutė geltona, tai labai geri yra gaminami lašiukai Colargol. mano jau didesni lialiai, tai daro2proc stiprumo, o tokiam mažesniamkogerosilpnesnio reikėtų. Tikrai veiksminga.
Sinusito tokiam lialiukui nelabai bus, nes jiems dar sinusai nesusiformavę, bet infekcija gali žemyn nusileist.
ačiū už vaistukų rekomendavimą,bandysim tėtį siųsti į vaistinę ir dar nuraminot,kad sinusito negali būti,kažkur buvau viena ausimi girdėjusi ,kad negali,o dabar tai jau esu rami.....tikiuosi išsikapstysim,o šventės ant nosies,liūdna,kad su tais mažiukais tokie reikalai,geriau jau pati sirgčiau