Įkraunama...
Įkraunama...

Dermatologai Kaune

QUOTE(makse* @ 2012 05 29, 15:54)
tai cia jau kaip privati klinika skaitos? siuntimo nereik? turbut ir eiliu pass Grusauska ner..


Taip, cia privati. Siuntimo nereikia, ateini ir lauki. Nezinau kaip dabar, bet man yra teke ir pora valandu eilej pralaukt. Buvo ir taip, kad ateini ta valanda, kuria tik pradeda Grusauskas dirbti, o koridorius jau pilnas zmoniu.
Atsakyti
Sveiki
Labai prasyciau info apie gydytojas, kuris ismano akne problemas, nes paskaiciusi pastebejau,kad vieni labiau karpas ismano kiti kitas bedas, esu nevietine, noreciau pataikyti pas normalesni gydytoja, buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(ginta1979 @ 2012 05 16, 16:16)
O aš negaliu palikti teigiamo atsiliepimo apie gyd. Grušauską. Savo 1,9 men vaikutį nuvedžiau su odos problema, tai nelabai įsigilino į ją, bendrai  net neapžiurėjęs greitai nustatė diagnozę, pasakė kad maistas neturi įtakos, kosmetikos kokias priemones naudojam irgi ne, nors visi vos ne vieningai sutaria kad maistas ( kalba eina apie atopinį dermatitą) didelę įtaką daro, išrašė gaminamo tepalo, kiek žinai panašiai visiems tą patį parašo ir paleido. Ko pasekoje, ištepus tepaliuku vaiko odelę, turėjom baisią alerginę reakciją,, visa odą išmėtė pūkšlėm raudonom... Taigi vertinu taip, kad darbą dirba aplaidžiai, neįisigilina į paciento problemą.
Jei oda nėra jautri vaistas tiko, jus ir giriate jį,tačiau  jei turite rimtesniu problemų, siūlyčiau pasieškoti daktarų, kurie naudoja naujesnius metodus, naujesnės kartos vaistus ir pan. Nes apsilankius pas kitą gyd. tokių kaip gaminamų tepalų dauguma šiandien atsisako, todėl kad jie nėra 100% patikimi, kalbant apie sudėtį, kas daro, kaip maišo ir kokiais ingridientais ir t.t.
Papildyta:

Pritariu 100%


As taip pat pritariu,kad Grusauskas moka tik uzkalbeti danti, o problemos neissprendzia,jei kas nori eiti,kad pralinksmintu tai tada tinka bet del gydymo deja jis neismano.
Atsakyti
Gyvenu su atopiniu dermatitu jau virš 10 metų, per tiek metų išbandžiau daug gydytojų, net garsiąją Biržų, bet galų gale vistiek grįžtu pas Grušauską. Aš tik už gaminamus tepalus. Jis niekada neparinks brangiausio tepalo, kaip kiti gydytojai, bando spręsti problemą su humoro, ko tikrai reikia kamuojant odos ligoms. Nebuvo nė karto, kad nepagydytų mano odelės:) Kiekvienais metais man atopinis dermatitas pasireiškia vis kita forma, bet jei laiku kreipiuosi viskas baigiasi per savaitęsmile.gif Alergijos testai nieko neparodė, nepaklausiau Grušausko ir išmečiau į balą kelis šimtus litų. Aišku, būna, kad nustato alergiją, tuomet daug lengviau...kai žinai nuo ko:)
Dukrą irgi vedu tik [pas Grušauskąsmile.gif
Gydomės pas jį nemokamai 2-ojoje ligoninėje, ten jis dirba po pietų, jokio siuntimo nereikia, paprastai net iš anksto neužsirašau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 999edita: 22 birželio 2012 - 14:18
Na nežinau, apie Grušauską aš tiesą pasakius irgi nelabai kokios nuomonės. Turiu žvynelinę ir paskutinį kartą, kai buvau stipriai išberta, 2 kauno ligoninėj apžiūrai papuoliau būtent pas jį. Kai mane išbėrė žinojau kas per bėrimai atsirado, šią ligą turiu jau 20 metų, tai ėjau pas jį ne kad ligą nustatytų o kad vaistų išrašytų, nes perkami iš vaistinės visokie tepalai, konsultuojantis su vaistininkais, rezultatų nedavė. Jis taip mane apšaukė, kad net iki dabar viską atsimenu, nors praėjo jau kokie 7 metai po mano paskutinio vizito pas jį. Taip rėkė, kad maniau visas koridorius girdi. Šaukė, kad jis ne vaistų rašytojas ir t.t. Nu žodžiu.. Gavusi receptą iš kabineto su ašarom akyse išbėgau ir sakiau DAUGIAU GYVENIME pas jį neisiu.. cray.gif eini pas gydytoją tikėdamasis sulaukti pagalbos o atgal iš gydytojo gauni tik krūvą riksmų ir patyčių.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zimzu: 28 birželio 2012 - 11:20
Man šiuo metu irgi reiktų gero dermatologo konsultacijos. Prieš mėnesį atostogų metu labai išbėrė veidą neįprastais raudonais spuogais. Iš pradžių bandžiau tepti metronidazoliu tepalu, bet tai nepadėjo, tai po poros savaičių neapsikentusi nuėjau pas poliklinikos dermatologę Rotkienę (kiek žinau, dirba ir II Kauno lig.). Likau labai nusivylusi - nieko nepakomentavo man apie tuos spuogus (o ką gali pakomentuoti žiūrėdamas į juos iš dviejų metrų atstumo...), kai pati užsiminiau, kad jie galbūt nuo saulės, tada burbtelėjo, kad "gal ir nuo saulės", tada ėmėsi rašyti - prirašė tablečių nuo alergijos, hormoninio tepalo, ir kremo sausai odai (be abejo, ant reklaminio kažkokios firmos lapuko; nepaisant to, mano oda apskritai riebi ir kremas sausai odai man visiškai netinka...). Savo laimei pirmąją išrašytą tabletę išgėriau penktadienį vakare. Šeštadienį atsibudau nuo žvėriško galvos skausmo, nepadėjo jokios tabletės nuo skausmo, buvo labai silpna, negalėjau net iš lovos atsikelti, prasnaudžiau visą dieną nuo pagalvės negalėdama galvos atplėšti, labai pergyvenau nežinodama, kas su manim darosi, kol susiprotėjau perskaityti išrašytų vaistų informacinį lapuką internete, kuriame buvo aiškiai išskirti labai dažni šalutiniai poveikiai, kuriuos ir jaučiau. Žodžiu, nepadėjo man nei jos išrašytos tabletės, nei tepalas, kuriuo sąžiningai tepiausi savaitę, vaikštau visa baisi, spuoguota, gėda net darbe sėdėti ir su klientais bendrauti doh.gif Mąsčiau eiti pas Grušauską, bet nepatinka "gyvos" eilės principas, o ir paskutiniai atsiliepimai verčia abejoti jo profesionalumu...
Atsakyti
QUOTE(netobula @ 2012 06 28, 22:48)
Mąsčiau eiti pas Grušauską, bet nepatinka "gyvos" eilės principas, o ir paskutiniai atsiliepimai verčia abejoti jo profesionalumu...


Bet daugeliui jis visai patinka, tame tarpe ir man. Todel siuo atveju manau nevertetu paisyti kitu nuomones, o imti ir nueiti, o gal jums kaip tik ir nustatys kas yra, gal praeis. Vardan to manau verta pabandyti, o jei nepatiks, taigi nieks nevercia pas ji dar kada eiti. O jei ateitumet darbo pradzioje arba net pries prasidedant jo darbo valandoms, tai manau, kad tikrai ir ilgai laukti nereiketu.
O beje, jei jis vel nemokamamai konsultuoja antroje ligonineje, tai manau, kad gal ir eiliu privacioj turetu buti maziau. Nors su tuo nesusiduriau, buvau jau senokai.
Atsakyti
apart Grusausko pas ka galima dar kreiptis antroj ligoninej, aisku kuris nusimano, o ne bele kad uzsidetu pliusa jog zmogus buvo g.gif
Atsakyti
tiek as, tiek mano vyras nusivylem Grusausku, na pas mus skirtingos problemos visiskai, mane kamuoja smulkus spuogeliai, o vyrui nuo karstos Ukrainos saules ir dregmes kazkokios baltos demes atsirado ant nugaros ir krutines, tai jis ant greicio nustate, kad grybelis, israse antibiotiku gerti ir kazkoki tepala, o rezultato nulis ax.gif man irgi pasake, niekuo padet tau negalima, tokia oda ir viskas, bet dabar vaikstau i dermakosmetologijos centra, tai daugiau patarimu dave, kurie tikrai veikia, o ne kad kaip Grusauskas - 'tu grazi ir su tokia oda' biggrin.gif nu aciu, prasom jums 40lt uz tai g.gif o eilej tada pralaukiau kokias 4val biggrin.gif

mano drauges drauge studijuoja dermatologija dabar, tai ji mums rekomendavo viena gera dermatologe klinikose, bandysim skambint, ziuresim ar spes priimt, iki kol mes LT, ir ziuresim, ka gero pasakys ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors zinote Grusausko darbo laika Petrausko g esancioje klknikoje?
Atsakyti
QUOTE(cdrom @ 2012 08 22, 11:01)
Gal kas nors zinote Grusausko darbo laika Petrausko g esancioje klknikoje?


Pavasari dirbdavo nuo ryto, dabar gal pasikeites gali buti. Paskambinkit siuo nr (837)220288, paklauskit. Cia ju kabineto nr.
Atsakyti
QUOTE(Naujokaite @ 2012 06 15, 16:21)
As taip pat pritariu,kad Grusauskas moka tik uzkalbeti danti, o problemos neissprendzia,jei kas nori eiti,kad pralinksmintu tai tada tinka bet del gydymo deja jis neismano.

Dėl diagnozavimo - eičiau.
Kas liečia jo rekomendacijas AD gydymui, tai jos labai siauros ir vienpusiškos, nesigilinant į konkrečią situaciją ir ligos eigą.
Atsakyti