Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

tai kuris visdelto geriausias tusas is essence?kad patankintu ir ciut paiilgintu blush2.gif ir aisku, kad nebyretu blush2.gif
o kaip manhatan tusai? kuris patankina ir paiilgina? kazi jie nebyra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 07 07, 20:05)
dėl paskutiniojo nesutikčiau.
šis essence liner'is žiauuuriai geras.
user posted image

man visiškas š....
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 07 08, 11:30)
man visiškas š....

Kuo nepatiko?
Atsakyti
SaiMita, man oranžinis dienos pabaigoj nutrupa tikrai (gal ir bėgyje kažkiek, susimąsčiau dabar), kažkiek jis man ilgina, kažkiek tankina. Akys atrodo išraiškingiau su juo, bet ar pirkčiau dar kartą - nežinau.. Gavau su akcija, todėl ir susimasinau išbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 07 08, 10:30)
man visiškas š....

o kas ne š...? pasidalinkit gera patirtim.
4u.gif

beje, šiam laikeriui ne iš vieno visažisto pagyrų girdėjau unsure.gif
o ir man, kaip gan neįgudusiai, labai gerai pavyksta su juo pasidažyt biggrin.gif laiko taip pat nerealiai...nuo...iki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2011 07 08, 11:37)
Kuo nepatiko?

Gal galiu aš atsakyti, nes man irgi š blush2.gif
Man asmeniškai labai nepatogus jo galiukas, brėžia jis man per storai ir nevienodai. Galėčiau kaltint kreivas rankas, bet kad esu tokių pravedimų n+k turėjus, su kitais išeina gražiai ir lengvai. Pvz, šiuo metu turiu iš Wet n wild - nėra ką lygint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 08, 15:26)
Gal galiu aš atsakyti, nes man irgi š  blush2.gif
Man asmeniškai labai nepatogus jo galiukas, brėžia jis man per storai ir nevienodai. Galėčiau kaltint kreivas rankas, bet kad esu tokių pravedimų n+k turėjus, su kitais išeina gražiai ir lengvai. Pvz, šiuo metu turiu iš Wet n wild - nėra ką lygint  mirksiukas.gif

Norėjau ir aš šitą pravodkę išbandyti, ale jeigu tokie prasti atsiliepimai, o ir mano pačios ranka dažnai sudreba brėžiant tiesią liniją biggrin.gif na, tuomet teks ieškoti geresnio varianto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 08, 10:16)
oranžinis tankina  bigsmile.gif  man būtent tokio ir reika! blakstienų ilgio ir taip per akis  doh.gif
o nelipina/netrupa?

taip, du sluoksniai atrodo nerealiai thumbup.gif
nežinau tokios problemos kaip trupantis tušas, dar tokio nesu turėjus arba mano blakstienos kažkokios kitokios lotuliukas.gif , nors kitos lyg ir minėjo apie trupėjimą, bet nepamenu būtent kurio multi action

QUOTE(shemsa @ 2011 07 08, 10:29)
tai kuris visdelto geriausias tusas is essence?kad patankintu ir ciut paiilgintu  blush2.gif ir aisku, kad nebyretu blush2.gif

Bandžius iš Essence tik 3 tušus ir visi jie yra Multi Action
Rožinį naudoju jau kokį 8 vnt. Jo efektas man lygiai toks pats kai MF masterpeace max mastau.gif
Žalias ilgina labai, bet ir tankumo daugiau duoda negu rožinis
Na o oranžinis taaaaankina nerealiai thumbup.gif
Turiu visus šiuo metu ir naudoju pagal nuotaiką ax.gif
Atsakyti
user posted image
Gabriella Salvete Lash Emotion tušas - tikrai nebrangus, mokėjau apie 18 Lt.
Man jis patinka, gražiai pailgina, atskiria, duoda tankumo nemažai. Su juo galima padaryti barbiškas blakstienas smile.gif Yra gana ryškus, sodriai juodo atspalvio. Netepa, neprikrauna per daug košės, jokių gumulėlių. Patogus šepetėlis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 08, 10:16)
oranžinis tankina  bigsmile.gif  man būtent tokio ir reika! blakstienų ilgio ir taip per akis  doh.gif
o nelipina/netrupa?

Oranžinis tikrai superinis kasdienai - pirksiu dar kartą. Bet kai labai karšta diena, vakarop šiek tiek patrupa ax.gif Visiškai nelipina, nuostabiai tankina, šiuo metu jis mėgiamiausias kasdienai, nes naujasis Catrice, kurį kėliau į paskutinius pirkinius, ne taip natūraliai atrodo, be to, paskaičiau, kad reikia jį kažkiek palaikyt, kad sutirštėtų, tai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ProtegeMoi @ 2011 07 08, 16:21)
user posted image
Gabriella Salvete Lash Emotion tušas - tikrai nebrangus, mokėjau apie 18 Lt.
Man jis patinka, gražiai pailgina, atskiria, duoda tankumo nemažai. Su juo galima padaryti barbiškas blakstienas smile.gif Yra gana ryškus, sodriai juodo atspalvio. Netepa, neprikrauna per daug košės, jokių gumulėlių. Patogus šepetėlis. smile.gif

o nepastebejai, kad silpnintu blakstienas? nes is vienos forumietes girdejau, kad GS su zaliu lyg kamsteliu silpnino blakstutes jai g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 07 09, 10:40)
o nepastebejai, kad silpnintu blakstienas? nes is vienos forumietes girdejau, kad GS su zaliu lyg kamsteliu silpnino blakstutes jai  g.gif

na man blakstienų nesusilpnino sakyčiau, tokios kokios buvo tebėra smile.gif
Atsakyti