Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

[quote=drieziuxx,2011 07 03, 20:39]
ar jis labai tirstas?
beje, kokia Jusu oda? 4u.gif

na tas tirštumas..kaip visi kremai smile.gif oda normali,bet link riebesnių biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žino kokį pigų ir gerą kojų kremą? reikia drėkinančio labai ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu su įspudžiais apie ESSENCE dekora wub.gif užsukau praeita savaite į EUROKOSa, priejau prie lentynos wub.gif paėmiau tušą žalioje tutelėje Multi Action, blizgi lupoms Nude XXXL, geli antakiams/blakstienoms šukuoti, norėjau dar paimti pieštuka akims, bet buvo labai jau žalios spalvos, o man reikia alia chaki, tai pardavėja pasiūlė ŪMA firmos - nieko gero iškarto pasakau schmoll.gif tai grįžtu prie ESSENCE - tušas nelabai, gal netinka tokioms blakstienom kaip mano tiesiom labai, kažkaip sulipina blakstienas kaip voro kojelės atrodo ir dar trupa nepraejus porai valandu blink.gif . Gelis fainas, tikrai sušukuoja, priglaudžia thumbup.gif o pats geriausias dalykas tai blizgis wub.gif tik truputi erzina tas bambonkinis kvapas jo tongue.gif ai, kadangi nemažai buvo prekių tai dar pardavėja davė pasirinkti už 1 cnt. šešelius - na šiaip sau, subėga į raukšlę...Na tai tiek apie ESSENCE bestsellerius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2011 07 07, 17:35)
tai grįžtu prie ESSENCE - tušas nelabai, gal netinka tokioms blakstienom kaip mano tiesiom labai, kažkaip sulipina blakstienas kaip voro kojelės atrodo ir dar trupa nepraejus porai valandu  blink.gif .

Pabandykit pasidažius blakstienas dar jas peršukuoti su spec. šukutėm arba švariu tušo šepetėliu- geriausiai tokiu plastikiniu, o ne iš šerelių. Man tai padeda.
Atsakyti
Iš Essence verta pirkti:

1. rožinį tušą Multi action

2. pieštukus, kaip medinius drožiamus, taip ir išsukamus

3. blizgius XXXL shine ir XXXL nude

Neverta: visus pudrinius produktus (pudras, bronzantus, šešėlius, skaistalus ir tt), visus kitus tušus, išskyrus minėtą Multi action, maskuoklius, pravedimus.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 07, 19:00)
Neverta: visus pudrinius produktus (pudras, bronzantus, šešėlius, skaistalus ir tt), visus kitus tušus, išskyrus minėtą Multi action, maskuoklius, pravedimus.

dėl paskutiniojo nesutikčiau.
šis essence liner'is žiauuuriai geras.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 07 07, 18:53)
Pabandykit pasidažius blakstienas dar jas peršukuoti su spec. šukutėm arba švariu tušo šepetėliu- geriausiai tokiu plastikiniu, o ne iš šerelių. Man tai padeda.

as, asmeniškai, neturiu kantrybės taip terliotis schmoll.gif
man tušas turi normaliai dažyt be jokių iššukavimų ir panašiai 4u.gif
Atsakyti
Nezinau, ar pigi skaitosi, bet nupirkau Droge savaites preke- Manhattan tusa- No End intense Black (dabar kaina 13.99Lt). Net nesitikejau, kad toks fainas. Labai gerai padazo ir atskiria. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 07, 20:00)

Nesutinku schmoll.gif Man oranžinis Multi action Essence tušas geriausias iš bandytų Essence tušų dėl to, kad nelipina blakstienų, labai gražiai jas atskiria, tankina, nenubyra. Žaliojo Multi action tušo pirkti tikrai neverta, kažkoks nesusipratimas: siaubingai sulipina, bet yra vienas pliusas: laaaabai pailgina.
Nesutinku ir dėl pudrinių produktų: naudoju jau n-tąją šešėlių pakuotę antakiams, o ir naujieji sun club kolekcijos šešėliai akių vokams nenuvylė wub.gif

Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 07, 20:08)
man tušas turi normaliai dažyt be jokių iššukavimų ir panašiai  4u.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 07 07, 20:05)
dėl paskutiniojo nesutikčiau.
šis essence liner'is žiauuuriai geras.

O aš tokį išmečiau savaitę paturėjusi unsure.gif
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 07, 23:01)
o ir naujieji sun club kolekcijos šešėliai akių vokams nenuvylė wub.gif

Turiu šituos, na, manęs netenkina kokybė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 07, 20:00)
Iš Essence verta pirkti:

1. rožinį tušą Multi action

aš visus multi action tušus dievinu wub.gif
šiuo metu visus tris ir turiu bigsmile.gif

QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 07, 23:01)
Nesutinku schmoll.gif Man oranžinis Multi action Essence tušas geriausias iš bandytų Essence tušų dėl to, kad nelipina blakstienų, labai gražiai jas atskiria, tankina, nenubyra. Žaliojo Multi action tušo pirkti tikrai neverta, kažkoks nesusipratimas: siaubingai sulipina, bet yra vienas pliusas: laaaabai pailgina.

verta, nesuprantu kaip jis jums sulipina blakstienas, tiesiog servetėle tą košę nubraukiu ir paskui viskas liux būna, jei noriu barbiškų blakstučių biggrin.gif tai būtent jį ir renkuosi thumbup.gif
o dėl oranžinio, sutinku, jis laaabai tankina, bet neilgina taip kaip žalias arba rožinis
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 07 08, 10:13)

o dėl oranžinio, sutinku, jis laaabai tankina, bet neilgina taip kaip žalias arba rožinis

oranžinis tankina bigsmile.gif man būtent tokio ir reika! blakstienų ilgio ir taip per akis doh.gif
o nelipina/netrupa?
Atsakyti