Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Vitulka @ 2011 08 04, 17:10)
matizuojančių nenaudoju  smile.gif geriau ant pudros tepu birią, meteoritus, kompaktinę, kad blizgesį nuimt

tai kad tie visi lengvi geliai, liquidai ir tt dazniausia matizuoja oda g.gif ir man ant tokiu kazkaip negraziai sunkiai dengiasi krempudra g.gif
Atsakyti
Aš tai tiesiog įsimylėjus Essence ir Catrice firmas, nes kaina tikrai ne kosminė, ir kokybė gera. Kaip jau daug kas minėjo man patiko Essence Multi Action Smokey Eyes blakstienų tušas. Nenubyra, nesulipina, ilgina, nepasakyčiau, kad tankina, bet aš pirkdama jį ir nenorėjau tankinančio thumbup.gif
Daug kas peikėt šį eyelineri, bet man jis irgi geras, nors aš retai ir naudoju tongue.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 08 04, 18:00)
atradau žiauriai pigų ir neblogą matizuojantį, poras sutraukiantį kremuką. kiek jis daro tai, kas parašyta, kol kas sunku pasakyt, nes tik savaitę naudoju, bet tepasi laabai maloniai, ant odos labai lengvai pasiskirsto (greičiau losijono, o ne kremo konsistencija), greit įsigeria, ir kvapas nerealus  wub.gif  Vienžo mano riebiai odai kol kas geriausias iš kol kas bandytų (brangių taip pat  ax.gif ) kremų

O kiek laiko maždaug jis jums išlaiko matiškumą?
-------------
Pasiūlykit kokį gerą nagų lako pagrindą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Märchen: 05 rugpjūčio 2011 - 13:09
QUOTE(Märchen @ 2011 08 05, 13:06)
O kiek laiko maždaug jis jums išlaiko matiškumą?
-------------

negaliu tiksliai atsakyt į šį klausimą blush2.gif bo po kremo tepu makiažio bazę, tada krempudrą ir birią pudrą doh.gif keturi sluoksniai, bet sunkumo tikrai jokio biggrin.gif
tiesiog lyginant su turimais Avene ir Bieredrma tos pačios paskirties produktais (šie du anei kiek nepateisino lūkesčių) man šis daaaaug maloniau naudojasi:)
Atsakyti
[quote=Vitulka,2011 08 04, 08:50]
Aš gyriau ir girsiu Sebamed clear gel, tik ryte jį teptis prieš makiažą netinka, reik palaukt, kol susigers ir neliks lipnumo:
user posted image

O butent kuom jis taip patinka. 4u.gif
Sebamedo gelio sudetyje yra bha ? O kaip makiaza pagrinda tepi ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 05, 18:47)

O butent kuom jis taip patinka. 4u.gif
Sebamedo gelio sudetyje yra bha ? O kaip makiaza pagrinda tepi ?

svarbiausia, kad nekemša porų. Man tai aktualiausia. Drėkinimo vasarą užtenka, žiemą trūksta. Todėl dažniau drėkinančias kaukes panaudoju. Ir ryte oda tokia atsigavus po gelio.
nea, nėra BHA schmoll.gif jis be rūgščių. Aš ryte išvis odai nieko nedarau. Nei prausiu, nei kremu tepu. Jei reik, iškart pudrą smile.gif
Atsakyti
na šiandien nusipirkau šį kremą, testavau savaite iš meginukų, nu man jis thumbup.gif matiškumą išlaiko, poru nekemša, tuo paču odos netraukia, jaučias drekinimas ir kaina dabar litfarma vaistineje su 50% nuolaida ~14lt
user posted image
Papildyta:
http://www.farmona.p...oria/21_62.html

dabar pasžiurejau ju svetaineje, tai kainos pradžiugns tuos kas važineja apsiprekint pas kaimynus
Papildyta:
user posted image
prausimosi gelis pirktas litfarma vaistineje
šis išejo 13lt
man patiko tuom kad labai taupiai naudojasi, (maža reikia ir + dozatorius), nesausina odos ir gerai nuplauna akiu makiažą, kas man aktualu nes nuplaunu viską su "muilu"
vien žo vike pirkiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 13 rugpjūčio 2011 - 17:42
[quote=amber123,2011 06 14, 23:24]
Sudetis tai aisku nebus naturali biggrin.gif cia vis tiek kaip savaiminis kazkuria prasme.. su bronzikais, bet va:
Aqua, mineral oil, isopropyl myristate, cetearyl alcohol, dimethicone, glycerin, glyceryl stearate, dihydroxyacetone, aloe barbadensis, vit E, panthenol, phenoxythanol, cetyl acetate, parfum, imidazolidinyl urea, acetylated lanolil, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, isobutylparaben, citral, eugenol, benzyl salicylate, coumarin, linalool, hexyl cinnamai, limonene.

jau kaip prasidejo nuo lanolil tai... diduma situ medziagu isvis dideliais kiekiais, sistemingai vartojant vezi sukelia... g.gif bet kaip pigi kosmetikos priemone, gal ir gera... nzn, nemeginau schmoll.gif

paskaiciau sitam poste sudeti,tai schmoll.gif
Atsakyti
Siandien pirma karta apslinankiau Multilukss parduotuveje, sakes koks pasirinkimas bigsmile.gif Ypac Cistaja Linija, man atrodo yra visi ju gaminiai. Tie sampunai, kur rusaites girdavo forumuose, kuriu nebudavo musu Droguose, Eurovaistinese ir kitose pardese, ten viskas...ir dideles pakuotes ir dovanu rinkiniai. Siandien tik kazkokia dantu pasta uz kelis litukus pasiemiau, bet kai man reikes pigios rusiskos kosmetikos zinosiu kur eiti.
Nepatiko mazas dekoratyvines pasirinkimas ir ikyrios sekiojancios pardavejos.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 18, 17:04)
Siandien pirma karta apslinankiau Multilukss parduotuveje, sakes koks pasirinkimas bigsmile.gif  Ypac Cistaja Linija, man atrodo yra visi ju gaminiai. Tie sampunai, kur rusaites girdavo forumuose, kuriu nebudavo musu Droguose, Eurovaistinese ir kitose pardese, ten viskas...ir dideles pakuotes ir dovanu rinkiniai. Siandien tik kazkokia dantu pasta uz kelis litukus pasiemiau, bet kai man reikes pigios rusiskos kosmetikos zinosiu kur eiti.
Nepatiko mazas dekoratyvines pasirinkimas ir ikyrios sekiojancios pardavejos.

kur randasi ši parduotuvė? thumbup.gif
Atsakyti
kur kur ta parduotuve, laukiam ziniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(avietee @ 2011 08 18, 20:48)
kur kur ta parduotuve, laukiam ziniu  drinks_cheers.gif

Mane taip pat domina ax.gif
Atsakyti