Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Sveikos, norėjau paklaust apie išgirtą Čistaja linija abrikosinį šveitiklį smile.gif Ar nėra jis labai aštrus, šiurkštus? Niekad nenaudojau šveitiklio, tai nenoriu prisižaist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2011 08 18, 21:00)
Sveikos, norėjau paklaust apie išgirtą Čistaja linija abrikosinį šveitiklį smile.gif Ar nėra jis labai aštrus, šiurkštus? Niekad nenaudojau šveitiklio, tai nenoriu prisižaist biggrin.gif

Pakankamai siurkstus, kad per laika darytu mikroskopinius ir ne tik ibrezimus odoje.

Man jis ir jautesi kaip labai siurkstus, nors kitos raso, kad joms gerai, po to oda tokia skaisti, svari ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2011 08 18, 21:00)

Iš visų mano naudotų pats pigiausias ir geriausias. Be to jį galima sumaišyti su pieneliu ir taip nesijaus šiurkštumo, nors nėra jis jau taip baisiai grubus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2011 08 19, 08:36)
Iš visų mano naudotų pats pigiausias ir geriausias. Be to jį galima sumaišyti su pieneliu ir taip nesijaus šiurkštumo, nors nėra jis jau taip baisiai grubus  mirksiukas.gif

Kad pigus ir geras, sutikciau. Bet, kad ji butu galima naudoti veido odai schmoll.gif, nes per "grubus"
As ji naudoju kuno sveitimui, tai netgi labai gerai nusveicia. Oda lieka labai svelni.
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 08 19, 09:52)
Kad pigus ir geras, sutikciau

o aš nesutikčiau, kad jis pigus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 19 rugpjūčio 2011 - 09:15
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 08 19, 08:52)
Kad pigus ir geras, sutikciau. Bet, kad ji butu galima naudoti veido odai schmoll.gif, nes per "grubus"
  As ji naudoju kuno sveitimui, tai netgi labai gerai nusveicia. Oda lieka labai svelni.

Na matyt priklauso nuo odos. Aš kūną išvis su kavos tirščiais šveičiu, tai tas šveitiklis mano veidui labai tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2011 08 19, 10:06)
Na matyt priklauso nuo odos. Aš kūną išvis  su kavos tirščiais šveičiu, tai tas šveitiklis mano veidui labai tinka ir patinka.

kavos tirščiai švelnesni už Čistaja linija abrikosinį šveitikį. Švetiklis tai grubus, tik kūnui tokį doh.gif
Atsakyti
Ačiū už atsiliepimus 4u.gif Mano oda rieboka, ir spuogelių išlenda, tai tikriausiai šveisdama dar pabloginčiau situaciją, apsieisiu be šveitiklio irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2011 08 19, 10:13)
Ačiū už atsiliepimus 4u.gif  Mano oda rieboka, ir spuogelių išlenda, tai tikriausiai šveisdama dar  pabloginčiau situaciją, apsieisiu be šveitiklio irnesakyk.gif

Aš jį tam ir naudoju, kad nugramdyti sudžiuvusius spuogelius, o nuo saikingo šveitimo spuogelių nepadaugėja, tik oda atsinaujina.
Atsakyti
Man Cistaja Linija sveitiklis nepadaro svelnios lygios odos, arba pats pribraizo arba truksta smulkiu daleliu, kurios smukias atplaiseles nusveistu. Uztad labai patinka jis rankom, pora kartu per savaite nusisveiciu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 18, 19:04)
Siandien pirma karta apslinankiau Multilukss parduotuveje, sakes koks pasirinkimas bigsmile.gif  Ypac Cistaja Linija, man atrodo yra visi ju gaminiai. Tie sampunai, kur rusaites girdavo forumuose, kuriu nebudavo musu Droguose, Eurovaistinese ir kitose pardese, ten viskas...ir dideles pakuotes ir dovanu rinkiniai. Siandien tik kazkokia dantu pasta uz kelis litukus pasiemiau, bet kai man reikes pigios rusiskos kosmetikos zinosiu kur eiti.
Nepatiko mazas dekoratyvines pasirinkimas ir ikyrios sekiojancios pardavejos.

Mergaites, niekas naetsako kur gi ta parduotuve...HELP.
Atsakyti
Vilniuje neseniai Gedimino pr., beveik šalia Loccitane salono, atsidarė. Tikrai šauni, su diiiideliu asortimentu, parduotuvė thumbup.gif
bet gal čia apie kokią kitą kalba eina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 19 rugpjūčio 2011 - 13:47