Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(SaiMita @ 2011 08 29, 14:49)
Gal esat kas bandžiusios tokius GOLDEN ROSE proffesional šešėlių paletę?
Laaabai spalvos gražios.. Užkliuvo už akies parduotuvėj  ax.gif
user posted image

as meginau, ilgai ieskojau, nes labai isimineja, neva per brangu daug kam kaip golden rose. bet man labai patiko thumbup.gif su pagrindu naudoju, tai ir laikosi sauniai, ir spalvos grazios. tik as pirkau del keliu spalvu, kurias su kitais seseliais naudoju
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 26, 15:06)
O rožinį Multi action bandėt?  ax.gif  Va po jo buvo wow efektas bigsmile.gif , o po oranžinio, kai nuosavos blakstienos neypatingos, tai ar pasidažius, ar nepasidažius, tas pats  sad.gif

labai sudominot,reikes pabandyti,kaip tik reikia tuso..
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2011 08 30, 00:02)
labai sudominot,reikes pabandyti,kaip tik reikia tuso..

kad wow tai nesakyciau, bet tikrai uz tokia kaina puikus smile.gif tik kaip kazkurioj temoje buvo pastebeta, ji gerai kelias savaites palaikyti, is pradziu nelabai man patiko, kaip dazo, pastovejes super pradejo dazyti:)
Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 08 30, 00:14)
kad wow tai nesakyciau, bet tikrai uz tokia kaina puikus smile.gif tik kaip kazkurioj temoje buvo pastebeta, ji gerai kelias savaites palaikyti, is pradziu nelabai man patiko, kaip dazo, pastovejes super pradejo dazyti:)

O kaip idomu,rytoj eisiu pirkt.As siaip prie l'orealio ipratus nuo paauglystes tik ji ir naudoju,kiti jokie netiko,sis bus pirmasis..
Atsakyti
Gal galite parasyti rusiskos kosmetikos parduotuves pavadinima esanti Gedimino pr. Vilniuje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2011 08 30, 00:22)
O kaip idomu,rytoj eisiu pirkt.As siaip prie l'orealio ipratus nuo paauglystes tik ji ir naudoju,kiti jokie netiko,sis bus pirmasis..

as loreal dviguba pries tai gerus metus naudojau, bet pastovejes essence labai panasiai darba atlieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 30, 06:50)
Gal galite parasyti rusiskos kosmetikos parduotuves pavadinima esanti Gedimino pr. Vilniuje. smile.gif

Multilukss 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 30, 11:45)
Multilukss 4u.gif
.

aciu bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 08 30, 13:44)
as loreal dviguba pries tai gerus metus naudojau, bet pastovejes essence labai panasiai darba atlieka smile.gif

Na o as vis neatsidziaugiu oranziniu essence smile.gif vis labiau ir labiau jis man patinka, ir nieko nesiskyria nuo Loreal smile.gif tik kaina smile.gif

Pabandykite, mergaites, tikrai liuks tusas . drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2011 08 30, 13:45)
Multilukss 4u.gif

Sakykite, o kokioje Gedimino pr dalyje mazdaug sita parduotuve? Niekur nerandu adreso... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietee: 30 rugpjūčio 2011 - 13:28
Prie Lukiškių aikštes prie "Copy" yra "L'Occitane en Provence", šalia jos "Multilukss".
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 08 30, 15:57)
Prie Lukiškių aikštes prie "Copy" yra "L'Occitane en Provence", šalia jos "Multilukss".

Aciu
Atsakyti
Gal kas galite rekomenduoti gerai laikanti nagu laka? koki rausva arba siaip grazios spalvos smile.gif tik kad nelakuotu dryziais
Atsakyti